2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 百份百魔力'值得你玩的私服
樓主: S.H.E
go

[香港] 百份百魔力'值得你玩的私服 [複製鏈接]

原帖由 full111 於 2008-7-22 06:18 PM 發表
agree # 11
下載個主程式對新玩家真係煩左d既
除左容量大(約1.9xGB),仲要係BT種
(唔係個個邊用BT-0-同埋有D唔肯用BT)
好彩我本身有主程式所以DL個登陸器夠
我入到GAME 人數對於香港私服黎講 唔多唔少
都有百幾 ...

d人係晒3.0.....!!!

原帖由 S.H.E 於 2008-7-22 06:20 PM 發表

d人係晒3.0.....!!!

=_=老實講 3.0都系得十個左右= ="

我覺得好多人3開掛網  所以先見吾到有人

來喔............
請來支持下!!!

冇你地加入...100x點會多人
因為好似上線人數好少
就係度講埋d負面野
只會影響新玩家既心理
令佢地認為 連老玩家都覺得人少唔好玩
我認為個人意見 應該放去100x論壇意見區

有麝自然香

請大家支持

推推完再推

:love2: :love2: :love2: :love2:

百份百魔力'值得你玩的私服大家好!我是代表 魔力寶貝私服 百份百魔力 宣傳 :
(假若此文章犯了任何版規,請即刪除 我們亦對本討論區作出歉意!)

還記得那時在東醫門外叫組隊升級嗎?里洞?樹老?雪山?這裡通通都有,,百分百魔力歡迎你加入!
本私服開放的宗旨就是希望 尋回魔力以前的感覺,自力更新型

設定如下 引用:
.一人只限開3個遊戲帳號 ( 開太多沒有玩魔力的樂趣啦 )
.經驗為3倍
.極限等級為250級
.技能經驗4倍
.升職價錢為原價
.魔石價錢2倍(無法重疊.以防大量金錢流入之設定)
.生產系生產物價錢
.商城不販賣使遊戲不公平之物品  (如任務寵物 任務道具等)

希望各位玩家不要自己玩自己 以團方式進行遊戲(家族系統全面開放,合適以團方式
(名片系統全面修正(離線訊息,在線報告並,已使用新版名片伺服器,方便玩家互相聯繫)
GM做了不少繁化.. 希望各位去多點解任務(亞城任務都有開放)
還有很多,很多....
       詳細請進遊戲遊玩吧!

--------------------
在魔力寶貝的資料內,
有內地魔力私服研究名人 MoonBoy 做魔力的顧問,
                                          防外掛程式方面 有本地強勁支援 做到最好。

系統方面,
伺服器採用三分流系統
-牧羊 -金牛 -雙子
多人在線都可以應付

遊戲管理方面,
本私服每天都有2位GM在線 (心碎 ,  Ever`魂)
解答玩家各方面遊戲上的問題
GM還會在線上跟玩家們一起體驗遊戲的樂趣
如發現遊戲上任何bug
請向GM回報 GM會在下次維護時修正

本服維護時間是 [香港時間 每星期4 早上9時 至 下午 3時]

本私服會定時推行活動
玩家們還有機會得到不同的獎品 (如珍貴的寵物和技能屋進入証,任key等)
獎懲方面,
本私服絕對不容許/偏私任何損害伺服器運作的玩家 (如使用外掛程式)
一經發現 GM會把該玩家的遊戲帳號全部刪除和禁止訪問本服
請各玩家自重

本伺服器需要玩家幫忙做繁化
繁化小組招募 --- 送點數( 點數的用途是日後商城開啟後使用或開遊戲帳號的作用 )

而網頁系統方面 採用Discuz6.1核心
帳號系統是用會員制度,方便管理帳號

GM心碎與有這方面強勁的網上本地名人LcFangel 作出支援,網頁系統十分完善
更可放心資料保密。

百分百魔力 歡迎你來到 尋回魔力的感覺!
網址:http://100xhk.com
下面有本私服的一點介紹動晝和玩家們的遊戲照片 你能感受到從前魔力的感覺嗎

新手任務不會做?不用怕!百分百魔力的繁化任務能幫你快速解任!!!

不會玩魔力嗎?來里謝里亞堡  老賢者的繁化說明絕對幫到你!!!

玩魔力怎能沒家族?家族功能全面開放 家族任務同時繁化

等級高了想解任務嗎?艾國 蘭國的1-8的任務全面繁化 令你知道故事的發展!!!

繁化技能

這...這不就是里洞嗎?這可惡的路霸,每次都收我300元!!這裡能給你感覺亞城的樂趣

本服分了3個分流 登入時會自動記錄玩家自選的樣子 不會每次登入都要改
]

最後是一些玩家的生活照

百分百魔力歡迎你加入 100xhk.com
請開人物時注意
名稱請勿使用  ' 或 "
否則無法保存

希望多點人來玩,,gm認真'好過某個私服!!

頂...真係想玩...但係主程式都下載唔到點玩!?!?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

250lv.......................
會唔會屈機左d......
同埋魔c到左高lv好似=無用
物理攻擊就話愈高lv就加得愈多
但係魔攻就比支杖set死左
唔知o係精神同魔攻可唔可以做到d野
令魔法傷害勁番dd

以上純粹個人意見
不喜勿插

全力推呀(百分百魔力)
希望增加更多人流~!!!!!!!!

汁左粒? 上唔到個LINK既?

係lo 我都上唔到佢個網=.=~~~~仲諗住513玩唔到 試下呢邊添

呢+停緊機...bbs都關左...原因gm未說明
其中一位100x魔力代表公佈:伺服器現在只差資金買防攻擊系統  買了後幾日內即開服' 要3000$  請幫忙一下 BBS關閉中

另外作日經圓桌會議后結果↓
100X魔力代表「ever魂」於08/07/25 15:15公佈100x方面新計劃
100x魔力將花費
 -xx00 HKD《購買源碼》
  (即文字修正檔 及限3開一類功能)
  【早前提到須要2個月編寫就是這個 凸-.-】
 -xx00 HKD購買《反外掛系統》
【加起來6千多元】
並聲稱購買並實裝反外掛後就能即時開服

純個人意見~

其實我都有少少興趣想玩百份百~
問題係而家未玩~
想去睇多d關於百分百既資料先再過數~
但bbs果d又未開~好難令到其他人贊助你地~
消費者心態~每一個消費者消費之前都想清楚件貨品係點~
right??

至於game裡面~亦唔建議lv上限到250 lv~
因為當好多人250 lv果陣~到時仲有心機玩既可能係得返d老手~
如果想再有新手加入~佢地一見到咁多人250 lv就會有d唔想玩~
心態覺得250lv呢個數未好遙遠~又或者覺得要250lv左右先可以係game裡面立足~
雖然經驗值有3倍咁多~
但係寧願改為經驗值2倍~而lv上限保持返140-150比較好~

其次~正服做得太多冇必要既野~例如開放逆星,鼠石,追月等等~
佢地最初可能出發點係為左平衡魔力既職業~
但結果係點~大家有目其暏~如果唔係的話~我相信大家都唔會走黎玩私服"

無論點都好~我都係魔力既忠實支持者~
我玩左正服6年了~所以見得太多~了解得太多"
希望百分百同513都可以做到"

個SER成日都維修...用GM推薦果個野黎DOWN主程....整好曬..入GAME都係唔得...心淡..

原帖由 ~小炳炳~ 於 2008-7-26 11:19 AM 發表
純個人意見~

其實我都有少少興趣想玩百份百~
問題係而家未玩~
想去睇多d關於百分百既資料先再過數~
但bbs果d又未開~好難令到其他人贊助你地~
消費者心態~每一個消費者消費之前都想清楚件貨品係點~
right??
...

好多謝你既意見...我會叫gm睇睇
其實逆星果同250lv度都好矛盾
我自己本身唔想佢開逆星
但係想開既人同唔想佢開既人
其實真係各佔一半

250lv既情況同樣係咁
如果唔開逆星就根本冇地方比過190lv既人升

贊助果度其實gm佢地今次係想
由一班版大同埋我地呢d比較忠實既玩家出錢先
亦都預想到新玩什至未玩既玩家唔會出錢乜濟
咁倒不如唔好問你地出錢

另外bbs方面實在係因為..咳
避免成個版都係抱怨post 同埋 d膠人係度散佈傳言 (個人猜測-.-"")

原帖由 hkle3 於 2008-7-26 11:25 AM 發表
個SER成日都維修...用GM推薦果個野黎DOWN主程....整好曬..入GAME都係唔得...心淡..

你既然無心等待姐係你根本唔係玩自力型既料子
我建議你去玩喵喵果類55lv起跳
其次你唔識入game同gm無關
只係你自己唔識整 人人都係咁做 點解你會唔得?
我建議你反省一下

上述為個人意見
不代表100x魔力 及其他玩家既立場
要插請指名係插我

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:49 PM , Processed in 0.037134 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存