2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 摩歐網免費帶您體驗推到伊利丹陸風的快感,T5,T6想拿就 ...
樓主: 吃魚片的貓
go

摩歐網免費帶您體驗推到伊利丹陸風的快感,T5,T6想拿就拿 [複製鏈接]

原帖由 ◆×酷羊 於 2008-7-25 07:48 PM 發表

講得好撚岩
佢地on鳩上撚哂腦  

扣到黑e啊
禁埋言啊柒
已有 1 人評分威望 收起 理由
Gillian~~ -100 畜意挑釁

總評分:  威望 -100   查看全部評分

扣到我0分

快d禁言

反正2000fun大把4.5星ac

已有 1 人評分威望 收起 理由
Gillian~~ -100 畜意挑釁

總評分:  威望 -100   查看全部評分

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

原帖由 cowballhello 於 2008-7-25 09:11 PM 發表
貴成咁...
我係一個冷靜既人 我唔會亂講粗口=.=
不過我都想講.......
咪膠啦...
成萬蚊T6....
200蚊一件T6 5件1000蚊就有人買
一萬蚊 雙刀帳號都有啦 仲要連埋S裝
仲要唔知幾耐先至刷到
而且先得T6 五件 又冇 ...

佢地仲要有反對聲音就扣分
又唔諗下自己做緊d咩膠野,同上面d公安打記者無分別

想唔比人恥笑咪諗下之前自己定個咩價位囉
當我今日比一萬你幫我刷裝,兩個月又好財刷齊,都10月啦,12就資料片,我有萬幾蚊拎去震災好過啦

個標題是咩呀? <摩歐網免費帶您體驗推到伊利丹陸風的快感>  免費? 有無人真係為左體驗移民呀?

而家個網換左"T6套裝(5件套) 30天 HK$ 6000.00 "  我相信o係買賣區話用$6000收ac,我要咩ac都收到囉

仲要話:曾經,T6離我們哪么遙遠;如今,魔歐網為您傾情打造。
tbc開始時就可以咁講,而家一群便當裝都打得贏伊利丹啦,笑大人個口

原帖由 konkkk 於 2008-7-26 11:54 AM 發表

當我今日比一萬你幫我刷裝,兩個月又好財刷齊,都10月啦,12就資料片,我有萬幾蚊 ...

唔好亂講野~
以上的人被扣分係因為粗口穢語而已~
本人跟這個網係完全冇任何關係

至於這個網值不值得這樣貴等問題~
見人見智吧!我沒意見
你們有反對聲音~絕對冇問題!歡迎隨便發表
但是麻煩用理性既態度可不可以?尊重番版規,亦尊重番其他人
我不要看見粗口滿天飛而已!就是這樣簡單!

原帖由 konkkk 於 2008-7-26 11:54 AM 發表

當我今日比一萬你幫我刷裝,兩個月又好財刷齊,都10月啦,12就資料片,我有萬幾蚊 ...

是 ◆×酷羊 用一些不尊重人的言語在先.

不過我都覺得代打T6冇$$搵,代打GG才有$$搵,
試唸下,玩家自己都冇時間去副本,要套T6返來做乜呀?

但GG裝唔同,唔使去副本,只要有套勁的GG裝+上好技術,
就可以周圍撩交打.

咁夠薑ga 計劃邊個諗ga??
賺唔到錢果條友(策劃人)係咪要切腹??
祝你o地成功!!!!!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

係唔係真係免費帶我打呀
我好想打伊利丹,睇下典獄長個結局
但我唔會買任何一件裝既
邊個ser?
我轉黎

原帖由 jerrylui 於 2008-7-26 04:55 PM 發表

是 ◆×酷羊 用一些不尊重人的言語在先.

不過我都覺得代打T6冇$$搵,代打GG才有$$搵,
試唸下,玩家自己都冇時間去副本,要套T6返來做乜呀?

但GG裝唔同,唔使去副本,只要有套勁的GG裝+上好技術,
就可以周圍撩交 ...

有gg場代打你都唔好制呀,隨時佢地用洗分方法衝到2000,但比人捉永久封號 = =
如果真係想撩交打買個s4號好過啦

原帖由 ◆×酷羊 於 2008-7-26 02:28 AM 發表
扣到我0分

快d禁言

反正2000fun大把4.5星ac

有性格,我buy你!
分??咩泥ga??可以食ga??

我覺得t6 5件  大約2500~3000 左右 就差不多

貴到咁邊個制牙.,真係痴總制

笑傲無雙

咁玩法冇咩意義 t5 t6又點 人地幫你打
咁不如s裝 橫點都唔洗去副本

摩歐網免費帶您體驗推到伊利丹陸風的快感,T5,T6想拿就拿

個標題好似昆人咁   免費?免費?   真的嗎?

唉!有D廢代練點極都唔化<---果間(outXX)
真係no.7<---(點解呢cccc)
可能2xxx食水深
乜X都gum 貴
貴唔緊要,賣買啫,,
但就出80lv了
諗呢單生意果個人
一定係女
叫(呀嬌)

好好好好貴wow,吾可以便宜d咩?
80就出天下人都知
你地收一堆a/c,重要回本
我覺得應該薄利多消o羅
一下子就成皮野食人隻車  (居)
你地估下重有冇人會買?
我第一個feel就係  (有新野wow,睇睇先 )
               之後呢 (正呀,呢d都有 )
                          (睇睇幾錢先 )
                          ( )(立即按左上角的<上一頁>)
                          (浪費時間,組人自己打好過)

原帖由 konkkk 於 2008-7-28 11:31 AM 發表

有gg場代打你都唔好制呀,隨時佢地用洗分方法衝到2000,但比人捉永久封號 = =
如果真係想撩交打買個s4號好過啦

要睇下咩人代練0.0
我係 巨龍伺服
部落有幾個S3肩都係同服既人代打既..
佢地純粹係賺錢=.= S3末期2000冇咩難度..
簡單黎講就係果陣 有S1套既 比AC佢 佢同你開 然後同佢本身既法師拍檔打22
一兩天就同你2000比返你 收幾千G...慢慢洗
咁樣=.=

同埋其中一個比人代打既賊....
X夜 又可以叫做 尚X
成日係頻道搵隊友 搵親都要有幾勁得幾勁..
真係頂佢唔順=.=
而家仲連公會都冇埋..

原帖由 cowballhello 於 2008-7-30 03:22 AM 發表

要睇下咩人代練0.0
我係 巨龍伺服
簡單黎講就係果陣 有S1套既 比AC佢 佢同你開 然後同佢本身既法師拍檔打22
一兩天就同你2000比 ...

幾千g佢認真咁同你打又抵喎

你好似已經講晒佢個名

原帖由 cowballhello 於 2008-7-30 03:22 AM 發表

要睇下咩人代練0.0
我係 巨龍伺服
一兩天就同你2000比 ...

阿薩斯有幾個豆士幫人打,之後連人地個acc都清埋袋..講真呢d好難講,得個信字,,,,
至於呢個賊......真係好傻好天真...代打仲以為自己好勁要搵勁隊友

嘩 個價係唔係日元呀 咁誇張 夠我玩幾年囉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:23 PM , Processed in 0.033165 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存