2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 Server3 忠義忠義 假仁假義
樓主: LaWpEt
go

Server3 忠義忠義 假仁假義 [複製鏈接]

原帖由 簡路西° 於 2008-7-23 07:01 PM 發表
(第1點) 借$係有, 但係你自己諗下, 講緊友幫既同時, 點解你地一部份既會員可以好霸道, 覺得自己岩晒, (第2點) ser3打橫黎行都得
其實好耐之前我幫會員已經唔滿意你地一部份會員既態度同行為, 但係我覺得你地只係樹大有枯枝, 一路都冇理, 但係你地越踩就越過份姐
有d乜野, (第3點) 已經唔多記得, 追究黎都冇用, 我只係想講, (第4點)我依然對和平谷只係覺得樹大有枯枝
可能game入面係有發生d事, 但係我唔想同我比較熟既人有咩衝突, (第5點)例如cc, or 幾位唔出聲既高層
老實講, 一路以黎(直到我冇玩), (第6點) 有咩我都會考慮到和平谷, 但係你地比我既感覺唔係囉, 如果係, 洗咩借d意又打又串? 你自己諗下邊個成日起到串買包買得多, (第7點)又話有gm幫先啦lawpet
(第8點) 我唔係搵交嗌, 但係我唔明點解你地有d人可以自己有用加速既同時, 又去串人地用加速?

(1) 你交代左你地借左錢? 但唔講下你打算點還? 時間過左咁耐要計埋息嗎?
(2) 一支竹打沉成幫人? 不如你開名話我地邊個打橫行! 定係你講緊啊雞尼?
     我想問你又知事後cc冇吊鬼? 我地內部既事有需要同你交代? 政府一個人做錯野你去選特首?
(3) 唔記得就唔好講, 家下叫交代左?
(4) 老實講, 你自己都識講<<大樹>>就一定有少少枯枝, 你咁講又係多如. 不過係你自己話我地係<<大樹>>咋, 我地冇認過.
(5) 又老實講, cc佢地唔鐘意回應咁多野, 係唔想你一句我一句, 係我咁鐘意上黎串下咀
(6) 心照, 多謝晒, 老實講, 我本人都比足面cc同你地, 唔係打你忠義九代
(7) 由玩古龍第一日開始已經知識GO公司既人一定有著數, 你可以答我冇, 尼樣野得天知地知, 如果沒有有需要介意嗎? 把口係生係人地度, 冇需過分緊張
(8) 明白晒, 冇既, 有時人係咁衰, 當你冇個時就會嘈有人用, 當你有個時你就一齊用咁囉, 但我想知點解咁好野會LOCK我地ACC囉.
     江小龍個ACC冇升咁耐, 唔通佢用加速釣魚咁戇居? XD 唔通任我行掛機升幫招又叫加速?

你唔需要回我嫁喇, 大家一人一句冇意思, 我只係希望你做得忠義大既識諗諗,
係咪真係需要咁多咀乜都關你事, 冇錯你係外交可能做得好好, 不過唔岩做過事人.
如果尼個post係倒返轉頭話和平既, 你會睇到上黎嘈既會係我地尼班細既,
大既唔會同你嘈囉. 明嗎? 如果我有好似cc咁好忍耐力我諗我做左話事喇.
可能我份人係火爆. XD
已有 1 人評分Good 收起 理由
※Larry※ + 2 很好的下台階=]

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 簡路系!? 於 2008-7-23 07:44 PM 發表

玩到咁大,導火線出晒黎,指明道姓啦
講d唔講d扮晒好明咁暗串?
你認為有用麼?

又扮又明又暗 ,,
你玩哂啦 ,,

原帖由 ★犬夜叉★ 於 2008-7-23 08:03 PM 發表

咪膠la@o@m仔講既
個日鎖松鼠同埋黑社會
我問點解唔鎖你既~佢話有鎖姐係有用 冇鎖姐係冇用@o@

係味有下回分解嫁 ,,
咁你地係嬴哂囉 ,,
你地用遊戲既bug玩到好似加速咁囉 ,,

我咁樣講 ,,你地係味會開心d ,,?!

我唔係搵交嗌, 但係我唔明點解你地有d人可以自己有用加速既同時, 又去串人地用加速?
我不嬲都唔回2000fun d post既~不過睇到你d句我都要借人acc回下你~你講呢句野其實係唔係應該我問你呢???可能你唔知啦~係你d人出閒頻指名道姓話我地某一個人用加速升先~有好多野就算係話事人都冇可能咩事都會知~當你覺得人地過份既同時有冇諗過自己又過唔過份呢~你既人開個post又係為乜呢???我都係同你一樣個句啦~ 有咩我都會考慮到忠義堂~就算個次魚子擺笨雄上台我地d人都十分不滿我都禁住佢地~你都可以話唔知件事既~不過今次lock acc真係好怪~江小龍冇升2個月~點解會連佢都lock埋~你d人又為咩開個post呢~仲有我係呢到順便講埋~我係講過如果(我)有用加速就比埋個幫你~我諗(我)同(我地)既分別某d人唔會唔識分掛~

我唔識點用引用 第一句我係想用引用~不過唔識~

係未改左post名
又一分

回復 46# pkmeok999 的帖子

緊係, 還掂都開左名講, 唔緊要喇.

原帖由 簡路系!? 於 2008-7-23 07:42 PM 發表

point,係借完錢有無還到先?
覺得人地樹大有枯枝可以等於唔撚洗還錢?
係既話,我唔撚洗做啦,問你借咪得囉

係囉, 有d人重點就唔提, 反而轉移視線, 輕輕避過問題~.~

原帖由 ★犬夜叉★ 於 2008-7-23 09:48 PM 發表

下面個d我鬼知~_~?
你有見我成日on咩?
同埋@o@咕嚕d人仲話邊會識得我哩d小人物
小人物會知咁多野??

我識你=.=kaka

原帖由 『死仔包』 於 2008-7-24 08:57 AM 發表
我唔係搵交嗌, 但係我唔明點解你地有d人可以自己有用加速既同時, 又去串人地用加速?
我不嬲都唔回2000fun d post既~不過睇到你d句我都要借人acc回下你~你講呢句野其實係唔係應該我問你呢???可能你唔知啦~係你d人出閒 ...

就3個月
wakakakaka

回復 50# 江小龍 的帖子

你真係慘, 3個月都搞成咁.

原帖由 Ar_T* 於 2008-7-24 03:58 發表

係味有下回分解嫁 ,,
咁你地係嬴哂囉 ,,
你地用遊戲既bug玩到好似加速咁囉 ,,

我咁樣講 ,,你地係味會開心d ,,?!

盲q左?盲俠
上面有la~你忽大左?

原帖由 shineshine 於 2008-7-24 13:25 發表

我識你=.=kaka

sir@o@記唔記得咩叫2打6~.~
人地話我地出埋d 2打6出黎隻揪@_@琴日記既事 記唔記得

原帖由 江小龍 於 2008-7-24 13:56 發表

就3個月
wakakakaka

屎虫@o@乜你唔係返工咩?
你on黎都係掛招-.-~y會比人封@_@
係咪有d人唔鋸你~.~驚唔夠打@_@
@_@幾時整左facebook

原帖由 LaWpEt 於 2008-7-24 01:09 AM 發表
(1) 你交代左你地借左錢? 但唔講下你打算點還? 時間過左咁耐要計埋息嗎?
(2) 一支竹打沉成幫人? 不如你開名話我地邊個打橫行! 定係你講緊啊雞尼?
     我想問你又知事後cc冇吊鬼? 我地內部既事有需要同你交代? 政府一個人做錯野你去選特首?
(3) 唔記得就唔好講, 家下叫交代左?
(4) 老實講, 你自己都識講<<大樹>>就一定有少少枯枝, 你咁講又係多如. 不過係你自己話我地係<<大樹>>咋, 我地冇認過.
(5) 又老實講, cc佢地唔鐘意回應咁多野, 係唔想你一句我一句, 係我咁鐘意上黎串下咀
(6) 心照, 多謝晒, 老實講, 我本人都比足面cc同你地, 唔係打你忠義九代
(7) 由玩古龍第一日開始已經知識GO公司既人一定有著數, 你可以答我冇, 尼樣野得天知地知, 如果沒有有需要介意嗎? 把口係生係人地度, 冇需過分緊張
(8) 明白晒, 冇既, 有時人係咁衰, 當你冇個時就會嘈有人用, 當你有個時你就一齊用咁囉, 但我想知點解咁好野會LOCK我地ACC囉.
     江小龍個ACC冇升咁耐, 唔通佢用加速釣魚咁戇居? XD 唔通任我行掛機升幫招又叫加速?

回埋呢次唔講喇
1. 錢唔係問題, 你想要我地還你比d時間我啦
2. 我對阿雞冇任何意見, 我覺得佢係自己人tim (話晒以前同阿速一堆), 有問題係你地真係細果d, a/c名我都唔鬼記得啦, 總之係唔高lv
    cc有冇話你地我冇需要知, 但係你地有人攪事我就知, 就係咁大把
3. 略略記得既係eq既事, 掛狗既事, 同埋串7既事, 過左去冇需要再提, 記唔記起又唔會有分別
4. 話晒和平係ser3第一大幫, 呢個係公應既, 絕對唔係你地唔認就唔係大樹, 冇野再值得提
5. 哦
6. 所以你都係攬事果d囉
7. 我好肯定咁同你講我從來冇起hims到得到任何著數, 條撚樣太正直, 講完
8. 我都唔知點解會鎖喎, 學你d細既話, 佢捉果一刻check到你用到,咪鎖囉, 唔捉既時侯咪快過火箭都得囉, 用埋自動升lv都冇問題咖

p.s 好少見你咁好態度, thx

-.-其實有事d野就公認左既...所謂既ser3 第一大幫係一個點既幫 我諗都唔洗再抨論啦...
算你勁,高lv又點...到頭黎又俾人鎖ac...唔理gameone係亂鎖又好 點都好...有證據咪拎出黎 俾大家黎下 lulu係唔係同hims 串通去鎖你地dac囉...點解咁多人唔俾人鎖 係某d ac俾人鎖呢?係針對某d幫就應該鎖曬成個幫啦...有成個時得把口,講曬粗口,靠多人,唔代表到d咩囉

原帖由 morrishk2 於 2008-7-24 20:45 發表
-.-其實有事d野就公認左既...所謂既ser3 第一大幫係一個點既幫 我諗都唔洗再抨論啦...
算你勁,高lv又點...到頭黎又俾人鎖ac...唔理gameone係亂鎖又好 點都好...有證據咪拎出黎 俾大家黎下 lulu係唔係同hims 串通去鎖 ...

-.-你咪又係針對@o@講咁多野做乜
已有 1 人評分Good 收起 理由
shineshine + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 morrishk2 於 2008-7-24 08:45 PM 發表
算你勁,高lv又點...到頭黎又俾人鎖ac...唔理gameone係亂鎖又好 點都好...有證據咪拎出黎 俾大家黎下 lulu係唔係同hims 串通去鎖 ...

原來你都知道講粗口唔代表d乜
咁點解你以前成日都講

和平不嬲係s3大哂-.-!~玩哂...冇人唔知...~o~!~
不過某d人扮大佬@o@!~就好好笑~o~!~笑左....
難道和平沒有好處<--哩個係一個問題...
ccandy隻劍acc<--做咩鎖....!~大家心照啦....路過<--代答

原帖由 簡路西° 於 2008-7-24 08:00 PM 發表

回埋呢次唔講喇
1. 錢唔係問題, 你想要我地還你比d時間我啦
2. 我對阿雞冇任何意見, 我覺得佢係自己人tim (話晒以前同阿速一堆), 有問題係你地真係細果d, a/c名我都唔鬼記得啦, 總之係唔高lv
    cc有冇話你地 ...

頂你,你係讚我定踩我先....

不過你應該一早唔好回啦,好似宗教咁,要信既就一早信左,唔信既你講一千次一萬次人地都唔信架....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:50 AM , Processed in 0.041421 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存