2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 大家覺得推進器 係商城出現機會大唔大? ...
樓主: simon1983
go

大家覺得推進器 係商城出現機會大唔大? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

某人手車太好了,由左去到右,再去返左,快d去參加格蘭披治啦,支持你

原帖由 kampfer1234 於 2008-7-23 05:01 PM 發表

都話你理解能力差
我一直都係想佢放商城賣
但唔贊成佢放商城賣

嘩 你潛意識 想佢放商城?
    現實中 唔想佢放商城賣?
    發夢係想佢 放定唔放?

你做人咁矛盾...唔怪得要去庇護工場番工啦

佢唔回post喇啵, 可能睇緊 放學ICU

十週年勳章(賀詞)

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-23 05:03 PM 發表

發夢係想佢 放定唔放?

可能精神錯亂or分裂都有可能哦 ,別怪他~別怪他~~~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-23 05:06 PM 發表
佢唔回post喇啵, 可能睇緊 放學ICU

咦.....咁低b既野我唔睇架啵,不過人地有佢既自由 ,隨風~而去~~

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-23 05:03 PM 發表

發夢係想佢 放定唔放?

放商城買對我緊有著數
1,唔洗同包王o既人爭王打
2,用一百幾十就買到...到我黎講不知幾好
但我唔贊成係因為我唔會因為自己o既私心而為隻game設想
1,喪失玩遊戲意義
2,喪失打王樂趣
3,根本解決唔到通漲問題
4,只會另有錢人更加玩晒

算la kampfer1234
唔好再同佢地嘈
佢地根本係到遊花園
人地唔回又話睇放學icu
成個小朋友咁
仲有   某人話放學icu好低b
低b係好ge  可能留番俾你e d膠仔睇

2千分點解比人話越黎越差!
就係多左個D唔理性討論、挑釁性言詞、粗口、人身攻擊、暗喻性單單打打

十週年勳章(賀詞)

原帖由 AkCv 於 2008-7-23 05:12 PM 發表
唔好再同佢地嘈
佢地根本係到遊花園
成個小朋友咁

咁我改返做益智會唔會好D???

原帖由 AkCv 於 2008-7-23 05:12 PM 發表
唔好再同佢地嘈
佢地根本係到遊花園
成個小朋友咁

嗯....佢地以為咁樣講就可以打擊到我地D論點
佢地完全唔知自己係到惡性討論
丫...佢地唔係討論...只係講廢話而已

十週年勳章(賀詞)

原帖由 霧暮★貓 於 2008-7-23 05:12 PM 發表
2千分點解比人話越黎越差!
就係多左個D唔理性討論、挑釁性言詞、粗口、人身攻擊、暗喻性單單打打

咁要開返個專區先得

冇所謂喇,反正我地ed小玩家無論如何都5會有機會用到

回復 148# 霧暮★貓 的帖子

係-_-
由其 kenneth96354同 銘*MINS-_-
2條友心智都唔係好成熟...

回復 149# kenneth96354 的帖子

對你只能無言

原帖由 lt1190 於 2008-7-23 05:14 PM 發表
冇所謂喇,反正我地ed小玩家無論如何都5會有機會用到

別這樣灰喇~
雖然...我完全同意.......(泣)

[quote]原帖由 kampfer1234 於 2008-7-23 05:10 PM 發表

放商城買對我緊有著數
1,唔洗同包王o既人爭王打                                                            <---唔知你係咪包王個d 自閉玩家呢?
2,用一百幾十就買到...到我黎講不知幾好          <---你都無錢買 , 會有幾好?
但我唔贊成係因為我唔會因為自己o既私心而為隻game設想
1,喪失玩遊戲意義                             <---你既玩遊戲定義係咪日日要玩廿幾粒鐘?
2,喪失打王樂趣                                 <---你喪失打王樂趣咪唔好打囉,少一個打不知幾好 , 同上,無人願意精神虐待自己,除左自閉人士
3,根本解決唔到通漲問題                <---表面通漲解決唔到,但深入d係解決到,無咩物品係難打,除左推進器(比人包晒.....假設通漲左,一張毛皮賣 1萬蚊 , 會有人買嗎? 隨便打打就會掉啦...有價無市,通漲左又點?)
4,只會另有錢人更加玩晒                 <---推進器會貴到成hk$成千蚊點數先換到嗎?唔係既話...你既理論唔成立, 我諗正常番一份工,買一個推進器(點數)完全唔成問題吧

原帖由 銘*MINS 於 2008-7-23 05:18 PM 發表
[quote]原帖由 kampfer1234 於 2008-7-23 05:10 PM 發表

放商城買對我緊有著數
1,唔洗同包王o既人爭王打                                                 ...

唔該你用翻d有point d既論點黎講!
點解唔洗同包王既爭就係包王個個!
你講既野好唔理性囉!

原帖由 kampfer1234 於 2008-7-23 03:09 PM 發表

on9? 華推要集王章同活動先出
將佢放商城...咁仲洗乜打普通推進器呢?

罵戰開始既第一個post

咪扮好人啦 , 賽車手 , 堂軚轉黎轉去仲未炒車

原帖由 霧暮★貓 於 2008-7-23 05:19 PM 發表

唔該你用翻d有point d既論點黎講!
點解唔洗同包王既爭就係包王個個!
你講既野好唔理性囉!

睇番上面d post 先留言啦 , 後尾插入黎 乜q都唔知

放係商城到直接賣...冇錯係可以另到背包變得新手都擁有到
而且可以打擊到部份包王o既人
但咁做真係好咩???諗深一層...
新手玩唔到係因為通漲問題...點解通漲得咁嚴重
係因為ECO冇一個有效回收game錢o既機制係到
香港更加上代理商任意擾亂市場:
1,禁書
2,結晶
3,鎖任
另到通漲問題一直得唔到解決...所有物價都一直上升
尤其打怪難出o既物品更嚴重 (背包係其中一樣)
放背包去商城只係解決到背包問題...咁其他材料呢??
結晶...消耗品...材料...一樣會一樣升價...而且幅度大
呢個先至係另到新手玩唔到o既根本原因...
再加上呢隻game本身就對新手支援不足
高lvo既人自己帶返帶己o既新人升....頭50lv已經冇o左新手互相組隊o既機制

如果只係為o左想用背包就放佢入商城...你對呢隻game根本冇愛
唔可以憑自己能力打背包出黎?? 你根本唔係玩緊game...你比隻game玩緊咋
已有 1 人評分Good 收起 理由
felix4589 + 1 完全同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-26 07:49 PM , Processed in 0.034446 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存