2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Playstation 出了劍魂4了
返回列表 發新帖 回覆
樓主: gn02124942
go

出了劍魂4了 [複製鏈接]

原帖由 gn02124942 於 2008-8-2 07:18 PM 發表

現在都未有下戴yoda 遲下先有 因為有一個格仔係比yoda用
但現在出左新衣服同音樂比人下戴 但係要錢
新衣服就11蚊 香港
音樂有分一隻下戴定係一次下戴17隻音樂
一次17隻音樂105蚊
點一隻隻去下戴 ...

我係用ps3上=0= 要申請D咩帳號-0-??點申請架

原帖由 chingko 於 2008-8-2 10:19 PM 發表

我係用ps3上=0= 要申請D咩帳號-0-??點申請架

http://asia.playstation.com/tch_tw/index.php?q=twtc
睇唔睇到ps3尾2有個PLAYSTATION Network 果d就係 只要點下佢地就要你申請

我申請到喇!!thx....仲想問下2.42版玩入左game我想識個手掣點整??以前桉個掣中間個垃掣就有得揀..但係e+唔得....

原帖由 chingko 於 2008-8-3 11:28 AM 發表
我申請到喇!!thx....仲想問下2.42版玩入左game我想識個手掣點整??以前桉個掣中間個垃掣就有得揀..但係e+唔得....

有分按住同按一下
如你想出現關手制就按住就會出現
咁有冇申請日本帳號 試玩方面都會有少少唔同 有d野香港係冇
如想申請日本帳號先開多個使用者咩名都得 又係做上面d野 但係選擇到係日文 問你果d野都係同香港申請果d一色一樣只係用左日文問你野
不過香港到下戴ps時代遊戲都係33蚊 但係就比軟少選擇
有d係ps3遊戲都可下戴來玩但係就4x蚊至5x蚊
有d追加都要錢買 當然冇果隻遊戲就唔好下 如冇錢就唔怕按錯

想問下佢點收$$架

原帖由 chingko 於 2008-8-4 11:42 AM 發表
想問下佢點收$$架

出面遊戲店有存值卡 有分150蚊 200蚊
買左卡回到家 就可用ps3入存值卡 入法好方便
同玩網game入月卡咁易你要用先買 如唔用唔好買住
如好像劍魂4有d要收錢下戴 如你有用先買 冇用就唔好買
ps遊戲又係用存值卡買 不過香港ps3太少ps遊戲下戴
如果遲下有得下戴ps2遊戲到時就好好用
ps遊戲都冇咩想玩所以又係冇咩用

咁想問下張加叫咩名-0-?7eleven有冇得買架=0=??

同埋想問下點先load到網上download落黎個D save?因為我啱啱download左個soul calibur 4 save放左落ps3之後入game...佢話個save唔係我玩出黎唔比我用...要我delete左佢

咁我想問下 我我上個個dl 試玩個度  如果申請美國個便 咁連上去 係咪可以 dl
美國個便試玩既game? 因為 有d 試玩既 我係香港個個 係冇的
上英文官網個度 寫係已經 有得dl~

原帖由 chingko 於 2008-8-4 10:36 PM 發表
咁想問下張加叫咩名-0-?7eleven有冇得買架=0=??

黑色係香港用
綠色係日本用
7eleven 唔知有冇  果d卡多數係買遊戲店舖都有賣

記錄有分上線同唔上線 冇得上線果d就可係ps3到用 如上線果d係要保障人地d記錄
同pc網game一樣人物或記錄都係跟住帳號

原帖由 ~佐滕~ 於 2008-8-5 01:20 AM 發表
咁我想問下 我我上個個dl 試玩個度  如果申請美國個便 咁連上去 係咪可以 dl
美國個便試玩既game? 因為 有d 試玩既 我係香港個個 係冇的
上英文官網個度 寫係已經 有得dl~

是 同你講的一樣 有d只有英國官方先有

同埋想問下點先load到網上download落黎個D save?因為我啱啱download左個soul calibur 4 save放左落ps3之後入game...佢話個save唔係我玩出黎唔比我用...要我delete左佢

原帖由 chingko 於 2008-8-5 02:50 PM 發表
同埋想問下點先load到網上download落黎個D save?因為我download左個soul calibur 4 save放左落ps3之後入game...佢話個save唔係我玩出黎唔比我用...要我delete左佢

應該唔比用 如佢有上線打過或遊戲廠設計左唔比去到其他主機用 或同有成就果d多數唔得
同網game一樣唔比人複製之類

咁我仲想問下張卡叫咩=0=

原帖由 chingko 於 2008-8-6 05:20 PM 發表
咁我仲想問下張卡叫咩=0=

名同ps3上網下戴遊戲一樣名
有d人叫psn卡

原帖由 gn02124942 於 2008-8-6 10:09 PM 發表

名同ps3上網下戴遊戲一樣名
有d人叫psn卡

thx=0=

十週年勳章(賀詞)

好唔好玩嫁?我都想買黎玩下(有得開人幾得意

大約幾錢?爆甲 應該幾好睇喎

原帖由 一Sword_Dance一 於 2008-8-8 07:09 PM 發表
好唔好玩嫁?我都想買黎玩下(有得開人幾得意

大約幾錢?爆甲 應該幾好睇喎

好像現在出面吹到 係到講一開始唔夠2星期就賣左200萬
現在冇咩貨 有d人仲要買唔到
我好早買 所以 ps3 315 蚊 現在唔知會唔會貴到去380蚊 xbox360都好像賣320到 因為大家都冇咩貨
爆甲有分上中下 睇對手打咩位 同打到人地血量閃閃下 之後如一打對方爆甲要好快按下L1或者4個制出必殺技
仲有d衫果d好多都係d成就帶回來用 會有防高低防效果 能力  如有打成就D衫會好多比你用 有成360件防具 之後做人物來上線打都唔錯
不過上線玩 ps3同xbox360都係一樣麻麻地 會lag -.-...

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-5 06:40 AM , Processed in 0.038644 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存