2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 死亡:[/●//悠*] by [天夜]
樓主: 沙夜`
go

[Nos貼圖] 死亡:[/●//悠*] by [天夜] [複製鏈接]

天刈 家族 - 全天后24小時食蛋的PVP保安人員...   聽到都想笑

唔講真係起為GAMECYBER比錢你係PVP做 護衛... 哈哈

原帖由 SIUFONG523 於 2008-7-25 12:25 PM 發表
天刈 家族 - 全天后24小時食蛋的PVP保安人員...   聽到都想笑

唔講真係起為GAMECYBER比錢你係PVP做 護衛... 哈哈

哈哈 笑左

原帖由 靚仔神龍王 於 2008-7-25 12:27 PM 發表

哈哈 笑左

無計喇* 我由琴晚笑到今朝...

如果一個女仔為左得到某D好處 (game$/裝/翼/勢力/LV) 先痴埋去某D男仔度既
@@ 仲要唔止一個男人 .. 唔係雞係咩
不如我文雅少少啦 .. 即係同援交果D冇分別囉 ^^
好心佢玩game就唔好玩到自己冇曬尊嚴 ..
今日就話玩夢之溝到你, 聽日都唔知佢玩咩game識到第2個 -.-
做乜野都要靠男人上位 -.- 利用完人地就飛左佢
悠, 我一直都想同你講 ..
你賤過地底泥啊 /_\

我唔怕俾人話因為係人都知我由始至終得我老公一個男人 -V-
我行得正企得正, 3件裝連埋對翼都係自己一手一腳搵番黎
至於我老公收個ac番黎, 犯左法嗎? 佢又唔係騙個ac番黎
除左個ac之外我老公都冇洗過1蚊去玩隻game
好心你地唔好一唔夠人講就巢番人地收ac件事出黎講啦 -.-
一唔抵得人地有錢收裝/加翼就下下話人收game錢 = =
果個SIUBEE夠收ac @@ bleach夠收ac
問題係我地都冇日日拎番件事出黎講 -_-

先撩者賤, 而家如果唔係個天刈撩人打先
仲要話咩"2邊都唔幫會俾人殺" .. 呢句說話唔係出自家長喎仲要
只不過係一隻蟻 -.- 小小劍士祺 .. 都可以咁囂張
我地家族都冇咁好氣理佢地 -_-
個悠都係啦, 之前以為自己好有料無啦啦撩我個6X咒打 (當時佢7X)
又同我講"唔好逼我殺你地族"
我開80LV入去問佢打唔打佢又話唔打 -.-
之後唔衰得, 咪拉埋某D大族打我地囉 @@

好心你做人唔好做到咁幼稚
大家都係打機, 唔需要下下去到咁盡
PVP輸左就輸左, 又唔搶你經/壞裝備 .. 洗唔洗咁緊張啊 ==
輸左又唔洗死, 下下都唔衰得, 將來點做人 -.-
自己做3轉咒都卡蛋 .. (OK我唔知你卡蛋定食蛋)
咁你招3秒CD既回血要黎做乜?
你地卡蛋/上台係事實 .. 唔需要屈埋我爆水/上台囉OK? -.-
當時好多人都在場, 我有冇俾人打到上台/爆水 .. 我諗打我果D自己心知肚明
你地實話有架, 但為左隻game下下做D違背良心既野
我個人覺得你地好失敗

last but not least, 如果個悠要同我1P1我無任歡迎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 沙夜` 於 2008-7-25 12:45 發表
如果一個女仔為左得到某D好處 (game$/裝/翼/勢力/LV) 先痴埋去某D男仔度既
@@ 仲要唔止一個男人 .. 唔係雞係咩
不如我文雅少少啦 .. 即係同援交果D冇分別囉 ^^
好心佢玩game就唔好玩到自己冇曬尊嚴 ...

先撩者賤<~我極道同意
唔知邊個小富富/天敵入P場殺完人就上台呢
(專殺埋d低lv個d呢a_a")

更家唔知有個咩晴既族
話就話人地族成日恰佢d族人/~\
事實上就唔抵得人姣a_a!?
姣都有罪!?<~咁都要打a_a?
又係ga 每個game都有每個人既玩法a_a
人地小富富/天敵放完大技都要上台回技先殺到人
仲話人地撩你先<~好笑咩!?
已有 1 人評分威望 收起 理由
糊塗小貓 -20 挑釁-_-

總評分:  威望 -20   查看全部評分

原帖由 ZOID 於 2008-7-25 01:06 PM 發表

先撩者賤

姣有冇罪就見人見智啦
不過咁 道得問題就睇你過唔過到自己果關吧

原帖由 ZOID 於 2008-7-25 01:06 PM 發表
(專殺埋d低lv個d呢a_a")

咦 .. 我冇記錯果個好似係你地班人 ^^
一開個小號入去睇睇成班天狗追住我咬 /.\
唔好自打嘴巴thx

你真係冇記錯 @@

=口="你把口都幾咁臭架喎 !你又知人地多男人?唔通你老公係佢其中一個?定係你唔抵得人地多男人話你啊?
你一對一你老公 @@唔知又係唔係一人分2角呢?即係個d傻仔 兩部電腦 精神分裂個d呢@@
咁樣你同你老公咪一世都一齊囉 @@因為都係同一個人 哈~
@@你老公收人ac 我冇咩好評論   人品冇問題就得啦 @@但兩公婆把口都咁臭 收黎哂氣 人地bleach同人換ac 又唔見佢好似你老公咁..俾人唱  係pvp俾人見到就打  人問題真係人問題!!

原帖由 SIUFONG523 於 2008-7-25 12:25 PM 發表

我同我d朋友仔講都笑大佢地個口啦
都唔明個pvp場有寶咩?=.=
無啦啦合族去打人仲覺得自己好勁
我就真係唔覺得你地有咩料

打你屁股就有份._.
你要澄清就順手去討論版._.
(多D人睇到)

邊方面召喚  我都不會出現(落街練體能 練拳好過)
老大召喚的話...返緊工都上電腦窒開人._.v

小心言行...最近人家出手好重的說
最近夢版人均質素真係...

原帖由 ×媽喱布丁× 於 2008-7-25 01:15 PM 發表
=口="你把口都幾咁臭架喎 !你又知人地多男人?唔通你老公係佢其中一個?定係你唔抵得人地多男人話你啊?
你一對一你老公 @@唔知又係唔係一人分2角呢?即係個d傻仔 兩部電腦 精神分裂個d呢@@
咁樣你同你老公咪一世都一齊 ...

人地多男人全世界都知架啦=.=
我都知
不如你出個大頻問
我估大部份夢之既人都知

原帖由 金小開 於 2008-7-25 01:17 PM 發表

人地多男人全世界都知架啦=.=
我都知
不如你出個大頻問
我估大部份夢之既人都知

我都知我都知 @@

你地又黎啦 .. 一俾人講中就作D弱智野 -.-
我同我老公點會係一人2角 ==
我真係唔知點講你先明 =.= 你要咁諗我都冇辦法

朗 -0-
我叫左D人唔好亂講野傢啦 -__- 佢地唔聽佢地既事

原帖由 ×媽喱布丁× 於 2008-7-25 01:15 PM 發表

唔知既野呢就唔好亂出聲啦....一人分2角?唔好再多d幻想力呀
我就見過小富富同小沙夜真人啦....咁由我証明佢地唔係同一個人啦
如果你有妄想症既...我都係建議你去睇e生好d啦
已有 1 人評分威望 收起 理由
糊塗小貓 -20 人身攻擊

總評分:  威望 -20   查看全部評分

原帖由 紫楓月 於 2008-7-25 01:33 PM 發表

唔知既野呢就唔好亂出聲啦....一人分2角?唔好再多d幻想力呀
我就見過小富富同小沙夜真人啦....咁由我証明佢地唔係同一個人啦
如果你有妄想症既...我都係建議你去睇e生好d啦

一人分2個都比佢諗得出黎...可能佢平時自己係咁的- -

你把口最香

原帖由 沙夜` 於 2008-7-25 01:29 PM 發表
你地又黎啦 .. 一俾人講中就作D弱智野 -.-
我同我老公點會係一人2角 ==
我真係唔知點講你先明 =.= 你要咁諗我都冇辦法

朗 -0-
我叫左D人唔好亂講野傢啦 -__- 佢地唔聽佢地既事

我不管太多東東的
只要唔過份   就可以
天刈  藍晴 奧羽  悠  全對我同秋濤來說 手心同手掌都係肉
廢事做夾心  睇戲就算了
因為人均水平...無什麼心機管

留給無心的話
無心~想對你說對sorry._.
昨天玩緊隻新人...有個怪人走來亂估我地咩人

佢估秋濤(不明熱水)是傻雄 估我(不明水魚)是無心

因為懶應酬佢...我地由佢當係就算了...唔好意思~_~

原帖由 靚仔神龍王 於 2008-7-25 01:36 PM 發表

一人分2個都比佢諗得出黎...可能佢平時自己係咁的- -

睇怕都係=.=

精神分裂果個係你
一個人兩個號都比你諗到 你見見過我真人先講野啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:53 AM , Processed in 0.034352 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存