2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 幻想海盜王 最快聽日開服
樓主: lukjacky2
go

[香港] 幻想海盜王 最快聽日開服 [複製鏈接]

原帖由 葛吱 於 2008-7-30 02:33 AM 發表

我冇資格就唔會回你啦  回左你姐係有資格囉-3-"             又一句9唔搭8...

亞生 何來9唔搭8?  我睇你文盲定係理解能理差左少少呢@@"?
咁又係  對你黎講 我講咩你都唔明@@"  用詞用好d啦  一陣叫你讀好d書 d人又係度唔知講咩啦@@"你讀好d書有罪嫁""
何況你既理解能理咁低 詞都唔識黎形容 呢個先值得我佩服  你呢d就叫9唔搭8啦^^"唔知講咩
讀好d書對人都冇害呀  好似你地都驚讀書wo

原帖由 hahata 於 2008-7-30 09:28 AM 發表

亞生 何來9唔搭8?  我睇你文盲定係理解能理差左少少呢@@"?
咁又係  對你黎講 我講咩你都唔明@@"  用詞用好d啦  一陣叫你讀好d書 d人又係度唔知講咩啦@@"你讀好d書有罪嫁""
何況你既理解能理咁低 詞都唔識黎形容  ...

講真句..好老實=_=""
我由第一頁睇到你哩個回覆....
你咁多個既回覆..我無一個明白你想講咩...
唔係撩交嗌..以事論事..實話實說ja...
如果我說話踩親你條狗尾...係到講返聲唔好意思

原帖由 ┌花姑﹏# 於 2008-7-30 10:05 AM 發表

講真句..好老實=_=""
我由第一頁睇到你哩個回覆....
你咁多個既回覆..我無一個明白你想講咩...
唔係撩交嗌..以事論事..實話實說ja...
如果我說話踩親你條狗尾...係到講返聲唔好意思

唔係撩交嗌..以事論事..實話實說ja...你講得冇錯呀 我咪以事論事 又冇撩事呀  係你地唔知講到去邊度姐@@" 學人果句9唔搭8
如果我說話踩親你條狗尾...係到講返聲唔好意思狗尾? 就係你地呢d樣 乜都話狗@@"影衰晒我地中國人既禮儀 你唔洗唔好意思 你冇野做搭爹姐
你咁多個既回覆..我無一個明白你想講咩...唔係你唔明白 係你理解問題姐  係佢地將我意見改成問題  係你既問題 你唔明白我都冇計      唔通要我答埋你呀

你係到玩咩 d帖都係你地係到玩 真係冇你地咁長氣
個帖開黎係 講個私服姐 你地就係唔知講d咩
打擊緊d想玩既人啊你地~
樓上個個(hahata) 係一開波講野個帖~
該帖被管理員或版主屏蔽 都比人kick左la 潛下水la你
要嘈就自己 開個帖la (注意2000fun 不設有 罵戰區)      
你e家個帖~表於 2008-7-30 10:13 AM 洗唔洗咁早 我想問~你係唔係睇住個帖                                                
e件事 係你引起既 但係e家個帖 都比被管理員或版主屏蔽左la
大家就當咩都冇睇過la 唔好討論e件 唔開心既事la
ps.我想問...掉寶?倍
                              d 精練合成係唔係 1+1=2
                                                2+2=3

個個都9唔搭8  真係理解能低成咁  讀好d書又會有事@@"
成我意見當問題 真係要讀好d書啦   唔係人地以為你地個腦有問題
你地食屎當飯嫁啦咁樣^^"         

同你班理解能理低既樣講咁多廢話都冇用^^
  算當我唔岩  你班弱智仔岩>v<"
唉...  好心你地讀好d書打少d機啦...可能打機上腦  問題能力低左呀^^
個個人入黎 唔知講到去邊..kaikai地呀呵...a"a
一入黎2000fun又個傻西?呢咁既廢話廢無可廢@@"
2000fun多唔多傻西  關呢個post有咩問題?
讀唔讀多書 我叫你地讀就讀? 連我要講咩都唔知...一入黎又吊又插  2000fun多理解能力低既人講廢話我就知啦

49樓果條傻系仲低=3="
咁多人圍攻你唔該你就潛下水先啦唔好笑大我個口啦...  多人圍我a_a? 要我潛水a"a  你呢d廢話關我回既有咩關係

原帖由 hahata 於 2008-7-30 10:13 AM 發表

唔係撩交嗌..以事論事..實話實說ja...你講得冇錯呀 我咪以事論事 又冇撩事呀  係你地唔知講到去邊度姐@@" 學人果句9唔搭8
如果我說話踩親你條狗尾...係到講返聲唔好意思狗尾? 就係你地呢d樣 乜都話狗@@"影衰晒我地 ...

其實你撐完未ja??
我本來都真係無乜野
但係你唔覺得自己係 係到死撐??
人人都話係你有問題...就諗下自己係咪真係有問題先啦
就唔好仲要係到死頂啦
最後咪又係搞到自己無面洛台...

原帖由 ┌花姑﹏# 於 2008-7-30 04:44 PM 發表

其實你撐完未ja??
我本來都真係無乜野
但係你唔覺得自己係 係到死撐??
人人都話係你有問題...就諗下自己係咪真係有問題先啦
就唔好仲要係到死頂啦
最後咪又係搞到自己無面洛台...

其實你講完廢話未呢@@"?
入黎就係up呢d廢話..
人人都覺我有問題?呢度幾多人呀..人人夠話你白痴 冇野做係度搭爹@@"
真係唔明點解我死撐囉...落台?冇面?     留俾你地自己用啦...   一陣又彈出個傻仔又話9唔搭8
打少d廢話唔會死既

咁你又打....

吊!!人開私服你又開,好撚勁咩!?on 9

原帖由 hahata 於 2008-7-30 05:41 PM 發表

其實你講完廢話未呢@@"?
入黎就係up呢d廢話..
人人都覺我有問題?呢度幾多人呀..人人夠話你白痴 冇野做係度搭爹@@"
真係唔明點解我死撐囉...落台?冇面?     留俾你地自己用啦...   一陣又彈出個傻仔又話9唔搭8
...

我覺得全世界都會叫你落台lo,唔係覺得,係一定!!!
我地話你死撐係因為你正係識得講我地講緊廢話,
之後又話我地9唔搭8,e個帖得你一個唔明9唔搭8解咩lo,
死撐關落台,冇面咩事?
你點解會死撐?就係因為你咁偉大比個台同面我地lo
搞到e嫁又冇得落台有唔可以冇面,所以我地咪話你死撐lo,
我同其他人唔一樣,罵人唔洗講晒粗口,如果e到d人覺得你有公理ge,
就全部幫晒你啦!!明唔明丫!!

原帖由 hp10567 於 2008-7-30 07:15 PM 發表
吊!!人開私服你又開,好撚勁咩!?on 9

你開個勁過佢ge咪得lo

E個服個gm昆9黎嫁 佢昆9我真年 又話我幫佢搵野佢比我做gm 之後冇得做都算
幫佢搵完野佢話比真年我 點知一開左服冇比 佢正服叫小銀河 我同佢電交過 講到實牙實齒
最後咪乜都冇 條gm kai嫁 想post佢家電上黎 但係好衰 希望小銀河gm會黎睇

個服咁快收左皮啦???
入唔到既 :band:

又話最快聽日,聽佢屎忽,又9黎呃post

原帖由 hahata 於 2008-7-30 12:46 AM 發表
人地要做咩? 我叫人讀書做咩?  資格? 似乎邊個對邊個? 唔好以我為例呀 你地最中2
我冇資格就唔會回你啦  回左你姐係有資格囉-3-"你明冇?

笑左,乜回post有分有冇資格架咩0.0?
有上網有ac就回到架喇,關叫人讀書既資格咩事0.0?
不如我搵個小學6年級開個post上黎叫你讀多d書喇,咁又係咪夠資格?  
講緊叫人讀書既資格你拉到去講回post既資格,果然冇9唔搭8@@"
連個post都俾人屏蔽都仲敢撐落去
你果句冇問題就唔會俾人屏蔽喇,
用下你個腦諗下好冇?
個腦生黎唔用會退化架
你回咁多個post邊句有point架0.0?我真係搵唔到lo
你來來去去都係果幾句lo~.~俾d新意黎呢~
要撐既少d"廢話","白痴"哩類字詞喇~.~
乜中國人既禮儀就係講哩d野丫?
基本禮貌都唔識學人講中國人既禮儀~.~
我都唔知邊句有哩類字詞都會俾人咁話~.~
禮儀wo~.~返幼稚園學返d基本禮貌先學人講中國人既禮儀喇~.~
我好平常辯論ja~.~你大可以將哩到既內容copy出其他地方俾人評論架wo~.~
不過到時個個話你錯真係唔知點落台lo你~_~

你地唔好係咁話人啦...
人地開post...姐係話佢有心為我地d想玩既人開服
係....佢仲未服到服就開左post...
但佢就係想人支持下佢姐
個個一開口就插
打擊曬人地d信心..
搞到人地又要回應你地d插
又要搞個服
咁咪離開服更遠...

點解你地唔可以好好咁等下人呢??
等online game你地又等到
人地d online game咪又係未開服就同你地講左先
仲有呀...佢地仲係同全香港or全中國講左先tim啦!
咁佢地咪又係 要我地等成年or幾年之後先開到個服出黎
點解你地又唔去插人地d online game代理呢??

以上係本人對呢個post既 回應

不喜勿插    (唔好凸我=.=)

扮曬野咁...比人串自已冇聲出...淆?

ed咁既昆狗服...玩唔玩都算la...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:03 AM , Processed in 0.046461 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存