2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 @@@@齊來競猜誰是汁笠王@@@@
樓主: kansonchiu
go

[香港] @@@@齊來競猜誰是汁笠王@@@@ [複製鏈接]

2個私服都各有各既唔好處.

但個人覺得513既管理層真係太無能.令人氣憤

so寧願513汁.(本人不代表任何立場,純粹個人感受)

百分百好重膠味

成班513狂熱者,,唔知幾時笑得你地

其實我覺得你地全部都唔洗講咁多野ar....就算今次邊邊汁都好ar另一邊咪又係遲早會汁=.="
你地話513cg既gm好有問題,,,,但係試問e個世界有邊個人係一d問題都冇ar(即完美)...
仲有ar...點解你地成日話人比錢513係傻仔/醒目仔果d呢..人地都係想勁姐...但係我相信百分百果邊都係遲早有商城果d..到時咪又係有d想勁既人比錢......

簡單d黎講e個世界有錢就點都得嫁la.....唔知你地有冇聽過一句野呢""""有錢並唔係萬能,但係冇錢就萬萬不能""""大家e家講咁多咪哂口水.....各位成熟d吧...諗下點解官服要收月費果d?原因因為佢地d資源要$...
私服要開商城係因為佢地d資源都係要$.......咩私服都係咁....
所以開私服果d都會最賺錢嫁la....但係都唔可能有一個私服會開一世嫁ma....唔通你地會覺得人係唔會成熟嫁咩...人大左自然就唔會玩~d人唔玩你估果個私服仲可以生存ma?
因此兩邊既gm都冇昆過人囉=.="

e篇野純屬個人意見......大家不滿可以唔睇=.=""

原帖由 天風刃 於 2008-7-30 01:12 PM 發表
成班513狂熱者,,唔知幾時笑得你地

百分百狂熱者

入數比百分百未 ?

幾時先開得服 ?

我本人覺得開lee個post果個樓主好無聊囉 ... !!!!

個人意見

原帖由 藤原拓海☆ 於 2008-7-30 09:02 PM 發表

百分百狂熱者

入數比百分百未 ?

幾時先開得服 ?

點解話513就1定係百分百狂熱者?_?

SORRY我無玩過百份百^^"
剩係玩過513 同埋 HEA玩D大陸私服

蚊姐你知唔知佢咩人黎架個拓海 :(
頭D狂熱者??

原帖由 天風刃 於 2008-7-30 11:22 PM 發表

頭D狂熱者??

咁__勁架咩=(

原帖由 小狼_〞 於 2008-7-30 09:48 PM 發表
我本人覺得開lee個post果個樓主好無聊囉 ... !!!!

個人意見

無聊得過你入黎話我無聊*0*

原帖由 天風刃 於 2008-7-30 11:22 PM 發表

頭D狂熱者??

又一白痴

我係乜人關你春系事咩

on撚9

咁撚鐘意講我開個POST講我囉

我叫乜名關你老母系事咩

正白痴

你老母個名仲膠啦

天風刃     幾撚多歲丫仲叫埋D低B仔名

傻系   收皮啦  摺埋OK ?     你老哥我係吾撚鋸你

原帖由 毛毛蟲~* 於 2008-7-28 11:06 AM 發表

妖,你真係係好多個貼講廢話wo
都叫左你收下皮架啦,又要迫我串你
人地玩得開心比錢比得happy,513 !?
我連屎都唔想比呀,話咩人地無錢開服,
513成q日想昆錢,勁多寵都要你比錢買/抽
你亦都可以叫人唔好要個d比錢買 ...

我諗選邊個係最可笑既人 你一定當選
講咁多句 到最尾一句先講倒重點
而且仲要係唔經大腦既所謂重點
黃螳 綠螳 水龍 獅鷲0個0的寵 513有封到?
何來遊戲唔平衝?
就算你正服要買抽獎寵 任務寵
唔通你就唔駛俾錢 唔駛付出時間去抽 去解任務?
513只係將你要付出既時間同魔錢 轉換成點數0者 何來唔平衝?
你冇左0個0的寵就打唔贏0的王?定係你冇左0個0的寵會死?
講句野都唔識講 淨係識得係咁鬧  似足地盤佬 講十句 九句都係粗口/廢話
想串人就唔該檢討下自己先

原帖由 藤原拓海☆ 於 2008-7-31 01:32 PM 發表
又一白痴

我係乜人關你春系事咩

on撚9

咁撚鐘意講我開個POST講我囉

我叫乜名關你老母系事咩

正白痴

你老母個名仲膠啦

天風刃     幾撚多歲丫仲叫埋D低B仔名

傻系   收皮啦  摺埋OK ?     你老哥我係吾撚鋸你  

咁我係咩人又關你咩事 :D?
你理9得我講乜 :o?

你講得人老豆老母果D就預撚左比人恥笑 ^O^..我唔MIND
D人當你粗人一個,,係唔係都講老豆老母好型 ^O^?

SORRY我天風刃呢個名係7,8年前已經用緊:)
魔力岩岩出無耐我又已經用緊呢個名 ^o^,,用開有感情 :$
似你咩下話?..拓海 :'(

你細過我話自己係我老哥,,咁你老幾啊 :(?

唉.同你講野都晒9氣,,檢討下先回POST啦你

講話傑比人告你又唔信,,
但係版主又話係,,告果邊又有人話係,,你唔信我無計架,,
又要嘈.都唔知你嘈乜7

成日柒左又唔認,,人地無玩百份百話人係百份百狂熱者,,
又當無左一回事,,老哥你真係高高手..
話513汁左都唔會一定無玩513囉

原帖由 天風刃 於 2008-7-31 15:39 發表

咁我係咩人又關你咩事 :D?
你理9得我講乜 :o?

你講得人老豆老母果D就預撚左比人恥笑 ^O^..我唔MIND
D人當你粗人一個,,係唔係都講老豆老母好型 ^O^?

SORRY我天風刃呢個名係7,8年前已經用緊:)
魔力岩岩出無 ...

我想知邊個板主講你聽
杜門?baby?@_@

我笑左
小朋友串人小朋友
戒左奶未丫你  細路仔
我同天風係513果陣你仲玩緊數碼暴龍咋
串人個名?___?
人地係陸地係秋名山落山王來架
係水度係潛水王來架

而家513執左係事實啦成年人
仲係度做粉絲
你有種咪叫傑開ser囉
我地咪即刻收爹a___a
乜野百分百fans?
百分百??什麼來??百分百魔力?膠

513比佢開返又如何
佢既然依家關得第一次
自然就有第二次

你不斷投資你既時間金錢咪晒9氣,,
HEA玩無所謂..對私服咁大希望都唔知做乜
回頭是岸吧啦,,

原帖由 肥分 於 2008-7-31 03:46 PM 發表

我想知邊個板主講你聽
杜門?baby?@_@

講你知我咪收P :'(
話唔定版主FAKE 9 ME ;P

白痴

你條慒撚又知我幾時玩魔力 ?

我註冊時間吾証明我玩魔力既時間

我用乜名關吾關你事先 ?  係咪你串9我先 ? 先撩者賤 <  呢句有無錯 ?

諗下邊個話9人先啦成年人

一開始邊個話人拓乜拓物 ?   乜春車神潛水王 ?

自已諗啦小學生

咁鐘意研究人個名 , 不如做風水佬幫人改名呀笨柒

你嘈乜 ?   多舊魚

小朋友串小朋友 ?

話你戇鳩驚你嬲

你話我投資時間金錢晒9氣 !?   我宜家既時間等於我打機既時間 , 你都吾例外  , 咁你係咪晒9氣先 ?

sor  玩513咁耐 . 未毫過錢比傑

你見513既人就話人投資金錢時間落513    >  就算有   係人地既事  關你條撚毛事 ?

吾知咪扮代表o撚k?

而家講緊513魔力喎
咩野魔力註冊時間?我理得你魔力玩左幾耐丫而家講既係513魔力玩左幾耐啵慒撚
我而家知邊個先係慒撚

你名當然唔關我事
你講既野關我朋友仔事嘛
先撩者賤呢句有冇錯?
係喎我小學生來
點丫^^幼稚園小dee  dee洗唔洗哥哥帶你去模型舖買架86模型仔比你玩下丫
研究人名?o 我冇研究過sorry
咁鍾意抄人名不如做墳場扑石佬  等你係咁扑係咁抄丫唔好再玩車玩下鎚玩下碑啦
你up乜撚?柒下柒下咁  
我冇嬲sorry  童言無忌嘛
點會怪你呢d幼稚園既幼稚仔唧
點解d幼稚仔咁鍾意話人百分百狂熱者架?
話唔定又多個思覺老師
突然水浸呢度架模型車仔又潛左
有星星打晒格既拓海都係第一次見
你賣淫為樂丫?

你條柒頭都唔知邊part講邊個,,你group撚埋晒

等我回撚晒佢 ^o^

--

你up乜9 -.-?
幾時時有人話你幾時玩魔力,又幾時話你註冊日期?..
加上我地講撚緊513,,你講乜春正服

先撩者賤?..一開始係你撩我先 ^^ 我話汁左你屌乜9 ^^?..依家唔係汁左咩?
我係話你拓柒,因為你真係拓柒 ^^ 加上講你個名既唔係我^^.可能你呢part唔係話我掛
乜9車神乜9潛水王唔撚係我講 ^^
你講野之前,唔該停一停諗一諗 ^^

邊個有研究人個名?又唔係,我話你拓柒咋wo,
開頭講你名既又唔係我 ^o^..

但係你講9我個名wo ^o^"..你又係唔係撚鍾意研究人地個名啊?
你自己幼稚咋下化..

你嘈左咁撚耐,,下下講人,,sor9ry,,我一路都係想對事,,
係你自己搵交嘈 ^^

你投放埋晒d野去d冇撚用既地方,,你話你係唔係晒9氣先?
你咪撚懶醒住啦柒頭,,話你地投放時間金錢,,我話你一定投放晒2樣野既?

晒時間回你就真係晒9氣,,你咪撚再晒9你d打機時間啦柒頭,,唔撚想同d對人唔對事既人講野,,
我驚你連你自己邊part回邊個都未撚知..

回左咁撚耐咪又係唔撚肯信513收左p既事實 ^^

你回呢個post你有講過513既事咩? 你係度串9人咋^^

你又真係細過人,,你串乜7話你戇鳩驚你嬲 ^^?..
一尾話人小朋友^^,,唔係講句「話你on9驚你嬲」你就唔係小朋友架,,
笑死人咩

你留言都未撚睇得明,,你咪撚回ok?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:37 AM , Processed in 0.032516 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存