2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 14/8(FEZ版第一個活動)Gamania@Fez Waiting you得獎名單 ...
樓主: 菲力斯
go

[其他] 14/8(FEZ版第一個活動)Gamania@Fez Waiting you得獎名單公佈 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

ser1 紫國 遊俠 紫式

對gamania灘位既意見:

今日準時11點排隊..

11點45分入到去..

我第1時間沖左去ganamia 既灘位..

諗住買fez包包..

點知以經派哂飛-3-"

可惜..

我覺得ganamia既灘位太混亂喇,,

試玩fez d人勁多囉- -(點解唔係屋企玩呢..)

希望排隊果方面可以改善下

張相有少少手震-3-

台上cosplaying

已有 1 人評分威望 收起 理由
菲力斯 + 30 參與活動獎勵!謝謝支持

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

嘩我都想參加= = 決定留
菲力斯 -5 (hold左位又唔交作品!視呃post論)

總評分:  威望 -5   查看全部評分

@@ 我會去 .. 留位

1/8 gamania檔
game girls

繼續

仲有

節目表

人.........

試玩區

3v3隊制賽第一場

無端端有人同佢交易.............

好強的樣子

到我個隊打la..........不過入入面XD

好強的裝備

就開戰la

這些相我認為我也影得不錯了,但如果參加這個活動要我只post一幅相的話,我會選這幅

朋友ar........有你們的樣子對不起la 但這是我們努力過的證明!我們曾努力過,雖然最後輸了,但我們是努力過的!(其實已弄走了面孔XD)
而我也很多謝Gamania舉辦這個比賽,我們都打得很開心(雖然是我的錯,令到我們輸了>.<)
對Gamania的意見:
排隊買FEZ條隊好似好亂,好在有fd幫我排XD
今年的game girls也不錯呢,loli女王真不錯XD,但我在3v3中無看到>.<,loli女王萬歲!!!XD
FEZ國戰室好多人玩,40lv ac的吸引力真不少XD
希望FEZ的熱朝可以歷久不衰,越做越好XD
Gamania繼續帶好game和好裝比香港用家XD
名字:ReinforceII
國家:藍國
相:

已有 2 人評分威望 收起 理由
幻法=咸濕=青兒 + 400 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 430   查看全部評分

SEVER:A 人物名:天馬流星 國家:納茨瓦王國 職業:戰士
Gamania攤位的意見:D工作人員唔夠專業,買1個限量版東西要等5-10分鐘先取得,同人流控制唔得入面好亂
這圖係Gamania攤位活動地方

今年動漫節很多人 而且許多人排隊
我排了很久也買不到128$包包
而且想參加比賽 卻被混亂的工作人員和人龍混亂了 也參加不了
有人說在外面參加 有人則說在入面報名
所以很想在這一個活動贏取包包
這就是橘子的攤位人多的狀況
A ser 黃國:大乂大  職業:戰士(雙手)
動漫節第一日 300盒早已賣光光了

人山人海的狀況(比賽照片)

人山人海的狀況(比賽照片)

排隊的狀況

排隊的狀況

找不到排隊龍尾囧

找不到排隊龍尾囧

霍爾丁王國 雙手戰士 寧靜乂雪 sever a

SEVER:A 人物名:寧靜乂雪 性別:女 國家:霍爾丁王國 職業:雙手戰士
依張係我角色既相:

去既時間:1/8,3/8,5/8
Gamania攤位的意見:
1/8個日:D工作人員都唔係好清楚d野~我問點先可以有fez個d folder,佢話要買fze既野先有~但係之後我見到d工作人員係d人買野個d比埋d folder佢,我就覺得好奇怪~
3/8個日:得一個時間係隊長戰~而我係個陣時又唔得閒~參加唔到~希望下年始果有比賽可以比多幾個時間出黎!!!同埋排隊去國家報到個時~d人都唔排隊~個個係晒前面~我係後而要好耐先上到!!
5/8個日:依一日有2個時間可以参加隊長戰~所以我先可以叫細佬参加到!!不過係派吹氣抱枕個陣時d人係咁推前~搞到我細佬差d跌低~好混亂!!
整體意見:我覺得今年叫做好唔錯~d節目同個d禮物都好好(d禮物樣樣都好靚~一睇就知主辦單位係做d禮品個時好有心機!!連d試玩包都係勁靚@o@)~而且卡薩多利亞聯合王國個個公主cos得好似~好可愛~可惜我見唔到佢~只可以睇相~而依5日既活動既問題就係秩序差左d~工作人員對d產品既問題唔清楚同埋太少fez既產品賣!!!

以下係我既參賽相:
依張係影個個cos fez女法個個女仔~我就覺得佢好可愛呢!!全程佢都好認真~所以以我就用依幅相黎比賽 係3/8個陣時影

幻法=咸濕=青兒 + 100 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 130   查看全部評分

回復 23# th1717 的帖子

因為40lv ac 超勁武maXD

搶定個令位先    今日應該去

人物名:地球上的戰士
國家 :紅
職業 :戰士/遊俠

我覺得gamania做得不錯..但仍有改善的空間
本人有2點不滿意

第一點~~~首日的排隊惰況非常混亂..還有人插隊~而在第2日改善更改了人流管制~~我也很滿意

第二點~~希望在攤位售賣的各種限量包也能限制一人不能買超過乙份吧~我看見別人一個買十個以上..睇唔過眼.所以講出黎

就是這2點要改善.........其他也做得不錯~~

以下就是陳列的模型~

十週年勳章(賀詞)

伺服器:A SER

人物:永恆之虹

國家:埃索度王國

職業:法師(主冰副雷)

意見:

好追呀- -下次個地方希望可以大小小。

要賣多D關於FEZ的物品-V-""

排隊果時好亂-﹏-..........(FEZ國家報到會個活動)

工作人員好友善

最後講多句..........

今日雖然很累....但是......我在Gamania攤位卻得到了一些快樂的回憶。(好似好假-口-""不過真係好開心^^")

圖片-0-"":

(好似影得唔多好= =...)

keep sit@o@?

笑傲無雙

ser 1
JOB: 遊俠
ID:
虐殺姬

如果只能用1張相片作為作品的話…我會交上這一張
作品1:

據說工作人員既證詞(口胡)
這一張係熱心既玩家自已畫既
我覺得幾得意^^
作品2:

Full house!!
大人細路都玩得咁開心^^

如果可以交多過1張相既話…
以下就係我既報告書啦XD
作品3:

一開始唔知咩位…之不過行行下就見到呢個橘子既標記
自然既行過去啦
我決定就係左邊行過去…結果行既時候
就比我見到呢個野…

無錯!就係國戰室!
之後見到2張說明既紙

隊長戰…唉唉唉~
自已無膽無野講啦~_~
之不過估唔到會有叫人唔好登入自已ac既警告紙@_@
第1日去既時候
入左去國戰室…真係好多…唔係 係全部人都玩緊自已ac= =
咩名我就唔講啦a_a
希望下次d人學乖d啦>_<
之後見到有工作人員係到教緊人
hehe…我偷偷既影左佢背隻個公仔

因為隻貓太得意啦>_<
所以無問就影左
對唔住呀>_<
之後我決定左去排隊啦@@
係排隊既時候
一路行一路見到唔小公仔
見個陣條隊無人(因為第5日)
所以我就慢慢既去影@@

一開始就係FEZ既包專區…
第1日去到11點46分己經唔比人排/_\
第3日去到最後1個比我前面既買曬…
嗚嗚…唔通我真係咁黑仔>_<
好想要本合成獸-奇美拉既原圖嫁嘛>_<
唔通…真係要300蚊買/_\
之後見到楓之谷隻大怪

其實我都幾鐘意@@
佢同童話個一隻有d似@@
之不過我唔識玩個類GAME/_\
之後就見到有玩家製造既FEZ公仔…
hehe 幾靚嫁 所以影左幾張相

個分仔真係做得唔錯@@
當然比起日本既手版係差少少啦…
之不過香港 仲要係玩家製作既
點可以係雞蛋到挑骨嫁?
當然啦…我仲未神到知佢既原版係咩
之不過係我個立場
好靚!!!
所以我係到代FEZ既玩家講一聲
多謝你既熱心支持>_<
之後就見到瑪奇同百變…

靚靚歐娜><
有得賣我一定去買><

魅魔呀…唔索點溝仔A_A
如果我知佢有得賣
1定會早2日去排><
可惜過左去啦…

小羊…唔好比淫狼食左呀>_<
之後我終於入到去買點啦!
(迷之音:搞咁X耐先買你有無搞X錯!)
本身話要買1200先送FILE
我係苦苦相求之下…
好心既職員比我買2張50送呀><
其實我第1日買FEZ買唔到…結果已經買左1200點返去…
第3日買又剛剛賣曬…嗚
今次終於可以擁有啦!hehe^^
真係好開心…

見到呢一張相…真係好搞野
係邊個做嫁呢@@

2位好心既職員…多謝你地!

呢個系統真係唔錯…
之不過如果可以係下次幫排緊既人寫定就好啦@@

呢個節目表
好多人都有玩@@
我就無啦…之不過都睇得好開心
之不過我都想彈下…
點解介紹FEZ個陣頭上個個人可以講出"白魔法'咁無頭無腦既說話嫁呢= =?
白魔法黑魔法…無錯係FF既系列係有
FEZ只係同一廠商出品
之不過我地咁多玩家真係未見過呢1個魔法
如果你係要預告話遲d出新既魔法
我地當然係歡迎啦
之不過如果咁講真係令我地都幾不滿…
之後就係國戰室…
點解入面無職員教同可以比d靚仔亂入自已ac嫁呢?
仲要開人既時候係到大叫:"用呢個啦!呢個大波呀!"
……講真好失禮
之後其實個個參展商都係嫁啦…
係舉行緊活動既時候d人行唔到…
或者下次可以架鐵馬比人行…
GAME GIRL今年既唔錯
之不過下次可以落台比我地影多d就好啦@@
職員個個都好熱心好好人…
玩家都玩得幾開心^^
所以下次都要搞得更加好d呀@@
加油!橙仔!

希望下次會見到全部都SOLD OUT啦@@

@@俺的嫁

希望下年見到你地啦!
------------------------------------------------------------------------------------------
幻想戰記中
人物名:艾魂斯x虛
SERVER:Baro
職業:游俠 雙修偏弓
相片:

幻法=咸濕=青兒 + 500 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 530   查看全部評分

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 9999 才可瀏覽,你當前積分為 0

埃索度王國_法師_小汝
攝於八月一日
很喜歡gamaina除了台上的大螢幕外,還有其他電視同時播放。因為人太矮又逼不到台前...在後方看不清楚。
還有工作人員T-SHIRT後面自畫公仔好可愛,忍唔住影左D,可惜會場太逼人,沒有續個捉。

原帖由 白癡的星星 於 2008-8-6 04:51 PM 發表
如果只能用1張相片作為作品的話…我會交上這一張
作品1:

據說工作人員既證詞(口胡)
這一張係熱心既玩家自已畫既
我覺得幾得意^^
作品2:
htt ...

買野前 先Mark票 係我寫ga-0-(某職員)
因為e 5日都好多人…係For 第2條隊睇~(因為多人排= =排左幾條隊)經過就會睇到(應該)

原帖由 聖天魔狐 於 2008-8-7 14:21 發表

買野前 先Mark票 係我寫ga-0-(某職員)
因為e 5日都好多人…係For 第2條隊睇~(因為多人排= =排左幾條隊)經過就會睇到(應該)

我認得你XD last day果日= =+

===============================

之前hold左果d a! 想點Y \_/!?
咩都無ge~~~
拿拿林交la~
寬限多 2日a~ 好交la~~~

伺服器:A SER

人物:暗雪

國家:埃索度王國

職業:法師

意見:發現橘子除了有出色的遊戲外,還有一班出色的員工
       在此感謝眾多橘子員工在動漫節辛勞的招待我們。

一眾美女員工的招待(加送甜美笑容)

十週年勳章(賀詞)

好名個頂癮
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:55 AM , Processed in 0.043755 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存