2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 《飄流幻境》飄飄貼圖版 鈞之飄流警訊專區 新增案件「9.不平凡的水3人」第8頁(# ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 飄月.小愛
go

鈞之飄流警訊專區 新增案件「9.不平凡的水3人」第8頁(#147) [複製鏈接]

我要上鏡啊啊啊啊...

汗..

上鏡了~(大叫

真係好lag.......

我又要上鏡._.

帥! ! ! `(笑xD
永遠支持!!!`
haha

我 的 帥 气 飄 到 哪 儿 了 \口/

我也上鏡了a____a`

謝謝鈞鈞>3< (輕輕吻了鈞鈞1下>///<

(某鈞:誰給你親我的?!來人!!給我把瞳瞳拖走!!!

(某瞳:(被拖走了...囧

大家好啊@_@

我將會唔on一斷時間-0-

所以我會好耐都唔都搞個飄訊/w\

有咩事大家可以留下言架-3-

我得閒ge會上黎睇下ge@o@

祝大家玩得開心-v-

原帖由 飄月.小愛 於 2008-8-7 05:03 PM 發表
大家好啊@_@

我將會唔on一斷時間-0-

所以我會好耐都唔都搞個飄訊/w\

有咩事大家可以留下言架-3-

我得閒ge會上黎睇下ge@o@

祝大家玩得開心-v-

=口=實在太失望了

好掛住肥雨

推推推>________< `

要推返飄訊上去@______@ `

<<守護飄訊>> xD `

鈞鈞幾時出飄訊啊>口<.....

其待中.............

推推推推推推推推推

你都試下出
>3<

原帖由 龍影白 於 17-8-2008 02:57 AM 發表
你都試下出
>3

我好多相但我懶得出>3<

你想做1定得>3<
早抖

本來打了一篇很長篇的東西=__=

但不知為何post了上來只有一行(打擊

不打了\口/吼(生氣

8.分手要狠

呵呵..很久也沒有更新了..
這次是我跟莎莎的傑作..
希望大家喜歡吧=]

有點人在搞事-V-但不用管的
字體可能比較細小呢..我把它打出來吧=]

導演:1.分手要狠take one
阿愛:利爾         
利爾:咩事呀..鈞鈞         
阿愛:其實..我心裡面一直中意ge人都唔係你         
利爾:下…點解呀         
阿愛:因為我發現我中意左第2個   
利爾:你真係好中意佢?
阿愛:係..所以我想同你…分手啦!!         
導演:(分手要恨主題曲~~~~         
利爾:我…我做錯D咩呀T_T         
阿愛:你冇做錯….係我已經愛上佢         
利爾:點解呀T_T唔係呀..鈞鈞呀T_T         
阿愛:睇黎我地都係發展唔到落去         
利爾:唔好走呀T_T

利爾:我唔要分手呀T_T         
阿愛:算啦..我地係呢到結束啦(走         
利爾:鈞鈞        
阿愛:你唔好叫我呀我地係冇可能架         
利爾:我….:點解呀…..         
阿愛:我真係好中意佢         
利爾:鈞鈞T_T         
利爾:你走..我死比你睇         
阿愛:唔好死呀….

阿愛:其實…我有末期癌症         
利爾:咁點解你要中意我         
阿愛:我唔想中意架….當我冇見你         
利爾:鈞鈞…鈞鈞…呀….   

利爾:點解         
阿愛:算啦…我都唔想架         
阿愛:係因為我太中意你..所以唔想你唔開心         
利爾:咁我死左佢算         
阿愛:唔好死呀….我一定要鈞鈞中意返我…追…鈞鈞         
阿愛:(跌親…暈    利爾:你….做咩呀?

利爾:醫生…醫生呀….有冇醫生呀T_T??         
醫生:我係醫生…有咩事呢         
利爾:佢暈左呀         
醫生:等我睇下條女先….佢腦部受到震盪….可能會失憶         
利爾:下…         
阿愛:(醒

阿愛:呢到係邊到….我係邊個….你係邊個         
利爾:你冇事嘛?         
阿愛:你係邊個         
利爾:我係利爾呀         
阿愛:我唔知邊個利爾         
利爾:你岩岩暈左         
阿愛:你係邊個…你唔好跟住我呀         
利爾:我係你男朋友呀         
阿愛:我唔識你架         
利爾:你….你真係唔記得左我?         
阿愛:快d行開呀          利爾:唔好玩啦         
阿愛:冇玩呀         
利爾:返黎呀         
阿愛:再追我打999         
利爾:OKOK

阿愛:死開一二邊         
利爾:睇黎…佢都係同果個好d         
導演:(第2天的早上         
利爾:咦..呢個咪鈞鈞         
阿愛:又係你呀…都話唔識你呀         
利爾:喂         
阿愛:做咩又黎煩住我         
利爾:你真係一d都唔記得?         
阿愛:唔記得         
利爾:咁你男朋友呢         
阿愛:我男朋友係leo   

利爾:leo係邊         
阿愛:我e家去搵佢..你唔好跟住我呀         
利爾:(跟住鈞鈞後面         
阿愛:(跑         
利爾:哦..leo就係住係呢到         
阿愛:leo..岩岩有個唔知乜屮屮人話係我男朋友         
利爾:(拍門)leo你同我出黎         
leo:邊個   
利爾:leo…你就係leo         
leo:你係邊個         
阿愛:(係leo間房訓緊教

阿愛:出面咩事?         
利爾:打場啦..我要搶鈞鈞         
leo:好呀…哈肯迪斯.改         
GM:利爾HP-9999999999         
利爾:咁好啦..鈞鈞就比你啦X_X         
阿愛:利爾!!(突然回憶起佢    
LEO:HAHAHA:D:D:D鈞鈞係我架(搶鈞鈞         
利爾:鈞鈞..你跟我冇幸福..你跟LEO啦         
阿愛:>_<唔好拉我呀…真.斷空砲         
利爾:x_x         
GM:LEO HP -999999999999999999999   

leo:呀!!(被打飛   
阿愛:利爾!!(捉住         
利爾:呀..鈞鈞         
阿愛:唔好走…咒縳術!!         
利爾:做咩?         
阿愛:我記得返晒d野啦…唔好走..唔好走…(暈         
利爾:你唔係跟leo咩…呀…         
導演:b呠b呠b呠(配音         
醫生1號:um…

醫生1號:邊位係鈞鈞家人呀         
利爾:我係佢男朋友         
醫生1號:um..佢就快唔得架啦         
利爾:下
醫生2號:等我睇下佢點先…佢呢…哇!   
醫生1號:去見佢最後一面              
醫生2號:佢精神過度緊張   
醫生2號:令到佢神經衰弱         
利爾:你….你點呀?   
醫生2號:佢本身已經有腦癌         
醫生1號:正確d黎講         
醫生2號:佢得返1日時間         
醫生1號:55你多d陪佢啦         
醫生2號:冇得救..幫佢做定身後事

利爾:鈞鈞?!         
阿愛:唔好走…陪住我…直到我唔掂為至….我…唔想冇左你         
利爾:傻豬做咩咁講呢          阿愛:我驚..我怕…1個人…         
利爾:唔洗怕    阿愛:嗯…         
gm:好平ge鳳凰羽毛呀^_^用多可以有多1日ge命^_^1個人只可以用1次^_^         
利爾: 我要…我要…我要…我要…!!!   

gm:多謝9999999$         
利爾:冇$...點算…         
gm:唉..見你咁慘~.~送1條比你..祝你1日快樂^_^(飛走         
利爾:鈞鈞有得救啦         
阿愛:@@(精神         
利爾:鈞鈞冇事啦         
醫生1號:就係咁…佢2個人就         
醫生2號:好好咁過埋呢1日…之後         
阿愛:呀!!(死左

利爾:呀…         
阿愛:x_____x         
利爾:咁88啦鈞鈞
阿愛:再見(彈起(訓返底         
利爾:88啦   

嘻…今次的不知好不好呢..
如果可以的..我可能更新2篇啊!!
慢慢等待吧-V-“

回復 137# 飄月.小愛 的帖子

阿愛:再見(彈起(訓返底<<<我睇到 囧了

ps:我係高達

小白神力1推

哈哈,第一次就做男主角...真係爽YY
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 12:20 PM , Processed in 0.049859 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存