2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔域學園 聽人講ser1紙醉金迷d人好q狗個wo
樓主: killmic
go

聽人講ser1紙醉金迷d人好q狗個wo [複製鏈接]

回復 40# 千滅殺 的帖子

當然講得喇點會唔講得姐 不過日日咁多人比人殺咪好多post                    咁我地仲洗鬼講啊

我地系鐘意殺人啊 你收皮喇 細佬   你咁想幫人出頭 我唔信你無殺過人  你話無殺 得 講個名上黎咪得 一定有人識你 點啊 哈哈 我等你回啊                快D唔該

原帖由 tang1223 於 2008-8-27 10:25 AM 發表
當然講得喇點會唔講得姐 不過日日咁多人比人殺咪好多post                    咁我地仲洗鬼講啊

我地系鐘意殺人啊 你收皮喇 細佬   你咁想幫人出頭 我唔信你無殺過人  你話無殺 得 講個名上黎咪得 一定有人識你 ...

多post又點樣 講黎講去都係果樣野
殺人又唔撚見你地嚴多on9
開post就咁撚多聲氣

on9仔下下淨係識叫人收皮
我唔係咩幫人出頭囉
殺人呢d野個個都得架啦:smilie_O_o: 得我一個咁諗一定唔會咁講野
殺人就得 人地話你就唔得 我係唔撚妥你地e樣野姐
若要人不屌 除非己莫為啦
我由頭到尾都唔係話你地錯 係唔妥你地殺完人仲要唔撚中意俾人講死雞橕飯蓋咁姐:em012:
下下扮大牌好撚叻咩你:em012:

有一日我看道個紙醉金迷ge人妖打死左我個會ge一個都係人妖?住佢地兩個都死左我汁左d野走左
?住我個會果個人妖同會長果d講話我汁左佢d野我都唔d野係邊個架啦
咩都冇同我講道?T左我出會啦...人妖你識會入面d人大晒咩

被人殺號正常。玩佐甘耐我至少被人殺200次,,樓主看開一點。。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 03:28 AM , Processed in 0.035759 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存