2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 吞食天地 免費版 圖片分享區 分享1d打5隻2轉圖片&ser8人請入
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Ser8無名
go

分享1d打5隻2轉圖片&ser8人請入 [複製鏈接]

原帖由 yahoolam2005 於 2008-8-11 02:45 PM 發表
你地ser攻城用口架?

係呢條友鐘意用口姐

原帖由 百合靈 於 2008-8-11 12:29 PM 發表

即係我地話唔齊人你先黎攻就唔得....你之前講一大堆..自己個鬼介要1轉呀...成隊去2轉呀呢d咁既藉口就得?

聽講依家係我地攻到你個城...你地玩唔起拖我地時間同搵自己友攻左個城....好似唔多關你係度講呢段野事喔...分清楚邊個攻邊個先吧

原帖由 百合靈 於 2008-8-11 12:24 PM 發表

o...所以係邊個"串人收acc"...呼之欲出了吧

你仲係唔明嗎...講左你地串我先我先串你地收ac...依家問題係你地成日屈我收ac....我無心要串其他收ac既朋友的!!唔該你搞清楚d先吧....睇你講野就知你係膠丸...講野前諗清楚d吧

原帖由 Ser8無名 於 2008-8-11 10:54 PM 發表

聽講依家係我地攻到你個城...你地玩唔起拖我地時間同搵自己友攻左個城....好似唔多關你係度講呢段野事喔...分清楚邊個攻邊個先吧

o...即係你鍾意講邊件事就邊件事..我地題下其他事就唔得...咁我地都冇說話好講了吧

原帖由 Ser8無名 於 2008-8-11 10:56 PM 發表

你仲係唔明嗎...講左你地串我先我先串你地收ac...依家問題係你地成日屈我收ac....我無心要串其他收ac既朋友的!!唔該你搞清楚d先吧....睇你講野就知你係膠丸...講野前諗清楚d吧

o..睇黎你係失憶了吧...每次互串既源頭都係你串人先啊
咁即係你串我地..我地串返你就唔得..
你串完我地收acc就可以話自己無心@@..我地串返你收acc又話我地屈你..
值得大家留意既地方係你串完我地收acc..我地先會串返你收acc
睇黎所謂既"想少一個人唔玩你玩曬"呢句說話應該係同你講吧
凡事就唔好以為自己o係個論壇講d唔講d..所有人就會以為你係o岩晒吧^^

仲有..我唔係膠丸...而且講野前要諗清楚的可是你啊

原帖由 Ser8無名 於 2008-8-11 11:26 AM 發表

你唔記得左嗎...??你個fd 焯

呵欠 好悶 係到-.-回POST 次次等人回黎回去

係就全頻嘈吧 你做埋D ON9野 係人都想串喇 連MING都串你 你都心撚照自己幾撚戇尻喇

焯串你 你自己點解會比人串先??佢串你唔撚係無道理架

你有一埸win左既亂p..呢... 我地最記得^^ 你同焯 果埸亂p 最後..你 v 焯 加堆你d朋友係焯果隊

你加 另一邊<朋友>帳號 幾個解佢結 鏡果D 驚佢死唔去咁 定係 你輸左個條撚會痛??

唔撚屌你 果個係人嗎...

我地唔守城果陣 我地爆城都無咩野 你地攻到城果D 係咁串焯??? 得佢同鋒同天武守!

同埋我地一直唔係為你A/C呢樣野 唔撚理你係咪收A/C 定放A/C又好  我地都唔係串呢樣野 係串你攻撚到城 係到吠我地班人  呢D戇尻行為

理尻得你地收定放A/C 對我地無影響分別唔大 一樣自己玩咁 守城守條J咁  其他活動自己玩的

你幾撚勁 幾撚多個2轉 1轉未轉都係一尻樣的  一句 關我地尻事咩  
你自己諗撚清楚先好狗吠 係到開埋D ON9POST 你見S8有人支持你嗎而家 你夠疆係S8問 邊撚個幫你-.-

<自己睇清楚放大字 驚你文盲睇唔撚到>>

扣分就由佢吧 呵欠

扣分 扣分 扣分 扣分 plzzzzzzzzz!
SO型 解自己友結/鏡  真是抵鬧+.+!!
唔好吠啦/o\ 做隻乖乖狗咪算 成日開PO上黎嘈
100個PO都唔夠你講/____\"!!
安穩做隻狗咪好 係咪收AC賣AC都無人理你LA 係咪/O\!!"

諗唔到有咩講 詞窮了 ME上來客串膠嘈/O\

原帖由 Ser8無名 於 2008-8-11 10:54 PM 發表

你咁執著做咩呢??我唔覺得攻個城有咩問題
我又無話我守到!!!守完城一出去你已經同班傻仔係度話我守到好勁又點點點!!我真係覺得你好幼稚

城戰我不嬲都只係想玩下團p咁....對於攻唔攻到個城都係其次
既然你咁執著!!點解你唔守?????點解次次成ser人係度攻空城唔去守????
次次個團就算得番我1個係度就算我知我唔夠打都同你地玩下!
咁都要串我廢!?
幾條友守到我1個 仲係咁串 會勁d型d嗎?

原帖由 火卓=焯 於 2008-8-11 11:38 PM 發表

你咁執著做咩呢??我唔覺得攻個城有咩問題
我又無話我守到!!!守完城一出去你已經同班傻仔係度話我守到好勁又點點點!!我真係覺得你好幼稚

城戰我不嬲都只係想玩下團p咁....對於攻唔攻到個城都係其次
既然你咁 ...

屌喇媽-.-佢地攻到 守到咪好撚威咁 輕頻全頻 一堆吠聲

我地一直當係玩PK咁

我地咁岩攻佢地城 又串MING話:我去左1轉先夠膽攻... 呵欠\

反省下喇 戇尻仔

又係時候我講下公道說話~~~講真我都好小同你地口舌之戰,因為無咩意思
第1,我唔米想串邊個,都無話針對邊個人,我都係用我所聽所見既,講返D說話,你可以留意一下
第2,你5隻2轉有幾多喜悅,我真係一D都感覺唔到,我1年前有多就0轉200,1轉200,再2轉,E+都191LV,我都無咩點理點玩既
第3,你成日話人屈你收ACC,但我所見既就係你自己幾次城戰都口水多過茶,我上次都係忍唔住你咁多講野先多口講幾句,無心串你
第4,你話什麼我見你1轉鬼介先去攻城,又什麼我地守城既時候你去晒2轉,講真我完全唔會留意你D ACC做緊咩,都唔會知你老哥幾時想轉身
第5,吞食我油青衣1公測玩到E+,什麼玩GAME有品,只會細路先會講,各SER既朋友可以諗諗,城戰一向都係你凸我我凸你,先會打得激烈,好玩
第6,我地團D人,除左卓同鋒2個人,90%既人都要上班,你話我地怕守城什麼等等的,我真係諗唔到你自豪緊D乜野
第7,SER8一開服,我地就開始守城,幾乎個個星期都會守,都有過大城,因為太悶,無人攻,所以自己打爆既,仲打爆2次自己大城添,個時多數係你地攻,你記得掛
第8,我敢講我乜人都無驚過囉,無錢我就最撚驚XD~~講真,你成日都係串卓,唔知你地有咩牙齒印~~
第9,亂P個度,幾乎最先造馬既,就係你自己,我個時都有出聲凸,我估計你都會記得小小掛,係因為星期3無人同你夾WIN,你又唔夠唔知邊個打咁上下,我都忘了
第10,攻城呢家野,玩開吞食都知,一向都係攻既著數晒架啦,加上你地又用貝貝斷線,即刻返黎又打,係咁車輪,你地E+咁多召喚我知你地勁既,我就無啦,10召都無隻

無名~睇開D啦你,咁著緊吞食會顛架
仲有一句,咩屈得你幾句,你就會唔玩,其他人就會玩晒架啦咩?????

EE...好耐冇見啦..風豬影>O<你幾時返來/.\
我冇玩一排姐焯你就比人串到上心口 真冇用
豬你又係..我唔係度你又比人串埋一份,垃圾\~/
人地要吠咪比佢吠到夠..反正冇人會理佢
佢地靜係識得攻1,2丁友守既城...多人既話??
唔攻啦都冇人
你收唔收AC我覺得我地D人真係唔會理你囉
PS:佢會唔會肴抵del post呢 ??

俠客 霸王任啵 你第時一定係天下第一勁敵

無名你好撚叻!!好撚勁!!無名冇撚得頂!!ser之冠!!可惜得把口丫..........

我1年前有多就0轉200,1轉200,再2轉,E+都191LV,我都無咩點理點玩既
刀仔你講笑咋

全力十卜堯

原帖由 小妖民 於 2008-8-12 09:28 AM 發表
我1年前有多就0轉200,1轉200,再2轉,E+都191LV,我都無咩點理點玩既
刀仔你講笑咋

無講笑-.-~我幾個月都無打npc,小妖幾lv了?

原帖由 刀刀仔ming 於 2008-8-12 11:42 PM 發表

無講笑-.-~我幾個月都無打npc,小妖幾lv了?

我記得你0轉同1轉都未200就轉生.唔通我記錯
我190lv

原帖由 小妖民 於 2008-8-13 10:39 AM 發表

我記得你0轉同1轉都未200就轉生.唔通我記錯
我190lv

佢5隻都-.-200 200轉吧..MING應該有影低轉生相-,-"

原帖由 冰使者 於 2008-8-12 12:18 AM 發表
EE...好耐冇見啦..風豬影>O

wo 最膠的99 ! YA 走左好耐都無番過黎探你地 /O\!!

引用豬MSN的一句送你 /~\" 無名 真係膠過 全SER最膠的99!

雖然我唔知邊位大爺叫無名XD" 但係膠得個99 絕非平凡之輩XDDD

WO MING都開火了 真HAPPY /~\"

原帖由 Yu-影 於 2008-8-13 02:04 PM 發表

wo 最膠的99 ! YA 走左好耐都無番過黎探你地 /O\!!

引用豬MSN的一句送你 /~\" 無名 真係膠過 全SER最膠的99!

雖然我唔知邊位大爺叫無名XD" 但係膠得個99 絕非平凡之輩XDDD

WO MING都開火了 真HAPPY /~\"

你都番黎開無名火吧 佢好似無人屌佢唔開心咁>_<
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:26 AM , Processed in 0.040652 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存