2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 2KF 足球隊專區 16/08/2008 Saturday 球隊例行練習
返回列表 發新帖 回覆
樓主: Kafu
go

16/08/2008 Saturday 球隊例行練習 [複製鏈接]

原帖由 Kafu 於 2008-8-15 12:39 AM 發表
隊波既問題 1個2個靜係識逃避
見人屌鬼/唔岩心水果d 就唔回post
扮冇睇到~

哩句我同意-.-..

個個都話想隊波好~
次次出去煉波 個個都遲到
波都未控好黎到靜係諗住鬥波~
咁踢黎做咩?

原帖由 Kafu 於 2008-8-15 12:37 AM 發表

阿四..其實老實同你講句..
我欣賞你踢波有heart同埋有速度
但係我唔係太欣賞你係球場外o既言論行為..
反而我更加欣賞雷耶絲..因為佢係球場內或者球場外都冇做過d令隊友反感o既野
你自己諗深一層..你自己都唔鋸 ...

你自己諗深一層..你自己都唔鋸明哥,但係明哥只不過扣左你10分咁小事都可以咁唔尊重對方..
哩種行為真係好礙眼好唔要得..

邊個唔尊重對方?
扣分唔係問題~
你有冇睇個post 依家都唔知沉左去邊~
咁多日既野 佢都可以搵出黎靜係扣我1個人 10分
理由係咩?內容觸犯版規
有十個罵戰post 冇觸犯版規 要我地版主明哥扣分
我同佢區區1個隊友 佢咁留意我 咁扣分?

仲有上次你地個個  表情符號呃post
我果陣好似只出左2次post
1次係文字~1次係2個表情符號~
咁多人呃post唔扣尊扣我1個?
理由係咩?我話我鐘意用2個表情符號 ,唔得咩? (((用黎回你定唔知邊個
佢扣分理由係  唔得
靜係2粒字   你覺得我應該有咩反應?
邊個唔尊重邊個?
邊個令隊友反感?

2KF足球隊

我唔知你地想點...
一d球隊重要問題..唔知你地自己冇反醒
反醒呢兩隻字其實已經忍左好內唔想講
我唔明點解一d球員本身自己做唔到好表現
重要成日玩/攪事
將好多有心攪好隊波既人講野既唔理

所謂什麼聯賽既比分/嬴輸/已經唔理了
但我想大家落長沙灣跟隊都做好d囉
上次落街場踢完之後番黎有幾個隊員話離隊
今次踢完唔知又會唔會有

唔知大家用咩心態去街場踢波
唔好輸左又話其實對手唔係好勁
係自己玩玩下..or求其踢下
你有咁既實力..先至好玩..同埋講果d野

不過就算有咁既能力..作為一個冠軍球員(唔知大家係咪)
唔應該係咁

重有有時輸波..就認x左佢..一係唔好出聲.
唔好講咁多野同埋借口..更唔好批評隊友什至對手的實力

呢點係我踢波咁內(其實唔係好內)
8年所學習到既人..單係個態度黎講

唔知大家睇完會諗咩
我諗睇到依家大家會講句:on9 / 收x皮喇23

不過我想大家諗下自己踢波想點
係球隊係做一個什麼的位置(唔係前鋒/龍門果d)
同埋能夠為球隊做什麼有貢獻的事

最尾都係曾經講過果句:  對球隊沒有貢獻的人...走吧

2KF足球隊

其實苦月明唔係第一次
我記得之前佢都係咁

之後我又係比人吊

2KF足球隊

原帖由 華哥仔 於 2008-8-14 11:29 PM 發表

講起餅店...

奧沙你都好似有間係馬安山

個間野好似唔關我事架喎/_\

2KF足球隊

可能我真係知d唔知d..但係我都希望大家注重自己o既語氣..
為左哩d野黎嘈對大家都冇好處
23講果段我都幾同意..因為我都覺得自己有時係到搵藉口..=p

2KF足球隊

原帖由 啊4 於 2008-8-15 12:54 AM 發表

個個都話想隊波好~
咁踢黎做咩?

我覺得係因為我地少左個領袖帶住
做呢個人唔一定好波 只係要帶起到其他人
暫時我淨係覺得狗雪做到

so........狗雪快D俾心機讀完書出返黎踢啦

2KF足球隊

原帖由 啊4 於 2008-8-15 12:12 AM 發表

我冇講過d咩 除左你個心1早咁諗之外
你點諗你自己知啦~
紅字果句 好正常啦
我明嫁wo~ 好似啊言咁講
出得post就預左~不過你唔洗講出黎 提人既

我地而家既情況都已經唔多好
我原意只係唔想仲要有人係呢個子版入面嘈交姐
估唔到引發左咁多事
有咩得罪就SORRY

2KF足球隊

其實明哥扣你小小分姐...
我都比明哥扣過啦
是但啦....

2KF足球隊

原帖由 利物浦加西亞 於 2008-8-15 08:56 AM 發表
其實明哥扣你小小分姐...
我都比明哥扣過啦
是但啦....

個小小分...其實係呢度吹下水又返返黎啦...

為左個小小分傷大家友誼...值得咩= =?

2KF足球隊 笑傲無雙

分姐...由佢啦...扣左由佢扣囉
扣完再 呃咪得囉..........

唔洗勞氣既 四哥

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

-.-扣分姐,上當年個fd send個幾post黎俾我回,點知係千年post,加埋俾人扣左650分-.-都冇咩啦,又唔食得既....

anyway,我感覺唔到有人搞風搞雨。
平心靜氣咁傾下吧.....

p.s,原來你地都睇唔起,先咁少傳波俾我-.-"

2KF足球隊

原帖由 啊4 於 2008-8-15 12:09 AM 發表

呢d野仲有用嫁咩?
隊波搞到依家咁~1個2個話團結 走出黑暗
晒氣啦~私下1個2個埋晒堆
個心唔鋸呢個唔鋸果個~單單打打
睇得奧運多咩
我最遲入隊~講既野不嬲都冇人聽
唔緊要~你地話我搞鬼又好乜都好
隊波既問題 1個2個靜係識逃避
見人屌鬼/唔岩心水果d 就唔回post
扮冇睇到~
講下上面果9條規則~1早就有等於冇
鼓勵同球品 仲可以講大家做到
另外果7樣?番晒屋企啦

仲有我冇心同你地爭踢聯賽~
我只係見加西亞同kafu仲咁有心想隊波羸先去
不過我1早同加西亞講過我幫唔到d咩
上場波好清楚~我幫唔到隊波反而拖慢左
所以想出場既隊友唔洗驚我黎左你地冇得出場

阿4 我by你
依d我一早發現左好耐嫁啦  不過既然你已經明白咩情況 我唔明點解你會講出黎  
你現在已經成為一位搞事份子了  我想我當初也是這樣子
何必呢  係依隊波一年了  我總是覺得隊友面上是很團結 但內心也又很不團結 很矛盾呢
細心一想  你就算是和你最好的朋友 or兄弟 都會有唔鋸or嘈交的時候  So隊友之間嘈交真係唔緊要  不過真係千奇唔好影響到隊波
廢話講完 我發現左要係依隊波生存 原來出少d post  踢多d波  你係就會係成功 or多人愛戴果幾個隊員
唔知大家覺唔覺呢

老實講  我比成件事既感覺:  你地心中搞事果個我已經離隊 大家唔種意果個半離隊 黎唔黎都唔知  理論下隊波應該已經可以好團結
但係????????  依句說話係講比各人聽既:一隊波唔會全部隊友都咁fd or全人都咁互相欣賞   到底你地仲想嘈走多幾多個你地心中唔鋸既人姐   一定要11個都最fd最勁先做到隊友 其他既就逼or嘈走人地???

2KF足球隊

不嬲都唔覺得你係攪事果個
只係唔鐘意你既作風

2KF足球隊

其實琴日kafu叫我上黎 我真係又唔知咩事囉=-=

吹到咁多 有時真係冇心機追post
另外啦

大家成日都係講 話分開左2隊
又話點 又話點
你又唔見小龍個d比人唔鋸

大家有冇諗過自己有時講野太激動
為左勝利 就覺得其他隊友垃圾
其他隊友梗係唔鐘意啦
上次個球 我手球
我say sorry 小龍就話係佢錯先
佢咁講我知佢係想唔好令我太自責(我自己覺得,小龍唔知係未咁諗呢><)

比著係第2個
屌哂老母啦

隊波d人又可以自出自入
冇黎成年 又黎番
當球會係咩?

2KF足球隊

原帖由 啊4 於 2008-8-15 12:54 AM 發表

個個都話想隊波好~
咁踢黎做咩?

四哥你有諗下自己
你次次比賽都遲到啦

老實講 大家都有錯
唔好成日覺得自己無錯

我點解要係呢個版講
你地覺得扣分好小事..
分唔係問題~
我知你地唔會想晒時間去了解件事
好簡單咁講句~我覺得苦月明侮辱緊我
扮晒大佬咁~
我係版主我鐘意靜係扣你分~
理得你係咩隊友~鬼叫我睇你唔順眼
扣你分洗咩理由

所以我先係到出post 仲要唔係第1次~
話晒自己家事同隊 我冇理由係出面d post屌鬼
到時大家人插佢啦

2KF足球隊 笑傲無雙

原帖由 死神二者 於 2008-8-15 10:40 AM 發表

阿4 我by你
依d我一早發現左好耐嫁啦  不過既然你已經明白咩情況 我唔明點解你會講出黎  
你現在已經成為一位搞事份子了  我想我當初也是這樣子
何必呢  係依隊波一年了  我總是覺得隊友面上是很團結 但內心也 ...

講緊個個半離隊既係我??????????? 係我既話就直接講啦..唔緊要啵.....

唔好係隊到講埋d單單打打既說話 直接d ok ????????? 直接講名出黎吧!!!怕什麼!!!

只可以場上7人入面 係有心病既話 呢場波實打唔好............

原帖由 利物浦加西亞 於 2008-8-15 01:48 PM 發表

四哥你有諗下自己
你次次比賽都遲到啦

老實講 大家都有錯
唔好成日覺得自己無錯

遲到?
我黎踢正式聯賽冇幾場
1場去同囉灣 我同23 1齊去 冇遲
第2場 去樂富 我係遲左 要大家等 sorry
但我請左搭的啦
第3場 好似就係上場
我1早講明~我果晚有野做喝可以趕黎
開波既時間我仲同班fd食緊飯
我自己走先 趕過黎

2KF足球隊

原帖由 啊4 於 2008-8-15 02:50 PM 發表

遲到?
我黎踢正式聯賽冇幾場
1場去同囉灣 我同23 1齊去 冇遲
第2場 去樂富 我係遲左 要大家等 sorry
但我請左搭的啦
第3場 好似就係上場
我1早講明~我果晚有野做喝可以趕黎
開波既時間我仲同班fd食緊飯
我 ...

哦 ...原來係咁 我怪錯你=-=
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 09:32 AM , Processed in 0.038521 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存