2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero <幻影噬魂軍>部隊版已開投訴區
樓主: c2255655
go

[新聞] <幻影噬魂軍>部隊版已開投訴區 [複製鏈接]

原帖由 你係唔係人 於 2008-8-15 01:06 PM 發表
意見接受,,,,態度照舊

唔比咩?

呢個世界大把呢d人la,,,

你有冇係大公司做過?

投訴區...不嬲都係咁ge la./....

幻影呢個...都係做個樣ja ma.....

我係藍國.人.....都好不滿幻戰....

次次一齊打都 ...

好明显你系艺术建筑or主矿回HP.比KICK过又唔知改的人,
你慢慢啦....仲有. 要走都系你走先.幻影留边度,你管唔到.

再者.如果你觉得我地只系做个样.你大可以唔使黎投诉

原帖由 c2255655 於 2008-8-15 01:27 PM 發表

好明显你系艺术建筑or主矿回HP.比KICK过又唔知改的人,
你慢慢啦....仲有. 要走都系你走先.幻影留边度,你管唔到.

再者.如果你觉得我地只系做个样.你大 ...

你邊隻眼見到我係主磺回丫?係戰線出食塔叫[艺术建筑]?

坐完d水一定要比你地幻影?...唔可以去擴建?....你地真係好霸道

只係d人唔岩咀型就係咁少......又kick人.....,理由作得就作

你試下比人踢丫...

成45min冇機打丫....

唔知改係你地......

你地就算贏左一個game,,,你地都一定會引來.一堆怨氣....

一睇就知你係24小時係屋企打機ge毒__  la  ,,,完全唔識同人相處

=================================

仲有你地ping高就換寬頻la....

PING高唔係一個人ge事,,,,係會搞lag個ser

如果你地有玩BF,,,,你地一早比人kick哂

=================================

而且.邊有可能成日50個位,50個都係你地d自己人丫....

d位多數係踢反黎

原帖由 你係唔係人 於 2008-8-15 01:33 PM 發表

你邊隻眼見到我係主磺回丫?係戰線出食塔叫[艺术建筑]?

坐完d水一定要比你地幻影?...唔可以去擴建?....你地真係好霸道

只係d人唔岩咀型就係咁少......又kick人.....,理由作得就作

你試下比人 ...

你不如报下你个GAME名啦.再讲下情况经过啦.

我唔觉得香港本地玩家有几多个PING好得过我喔....
PING,屈得就屈吧...我唔想再多讲咯.

我非常不滿~我封測入左你個會~之後公測~
入完你個會~之後又開新人~我話想入~
你話唔夠位~踢左我舊個個人~比我新個人入去~
之後新個個人都踢埋~囧到你...~算~宜家都唔玩~

原帖由 a10308989 於 2008-8-15 02:29 PM 發表
我非常不滿~我封測入左你個會~之後公測~
入完你個會~之後又開新人~我話想入~
你話唔夠位~踢左我舊個個人~比我新個人入去~
之後新個個人都踢埋~囧到你...~算~宜家都唔玩~

有心玩返D旧队员都会收.

比踢出部队.咩情况?

你太长时间无ON呱.我话过.如果长时间ON唔到.系个人注释改下等我知.

因为有好多人唔玩了.都放只人系部队度霸住个位.我要定时清D长时间无ON的人.

原帖由 小白鯊*欣 於 2008-8-14 01:36 PM 發表
都唔算係投訴既
我朋友 野丫頭 佢係新玩.....我同佢講過你地幻影都幾有品.....同埋係藍國弟一....
點知....格左冇耐.....佢話我一開始係主城行出去......full血......比你地踢左......
唔知你地係咪想踢人 ...

呢一點一定吾會發生, 我地吾係某某H團
但係我最近少上線, 吾知當時發生乜事
關於呢件事我答你吾到, 等其他有參加gei人答

投訴!!!!!!幻影團 d人場場p甲 80%人係 打十下中3下

原帖由 你估你神手咩 於 2008-8-15 03:38 PM 發表
投訴!!!!!!幻影團 d人場場p甲 80%人係 打十下中3下

问题已经好明显

原帖由 c2255655 於 2008-8-15 02:27 PM 發表

你不如报下你个GAME名啦.再讲下情况经过啦.

我唔觉得香港本地玩家有几多个PING好得过我喔....
PING,屈得就屈吧...我唔想再多讲咯.

我想講....香港人連HK ser ping高?

係你地ping高....先會見到人人都有ping...

係冇ping ge人眼中....得你地d ping高人係......ping甲如神

你知唔知道.. ping ge常識?

PING係指網絡延遲......如果唔係因為個血量係係玩家主機到計,,,

你地就死左好耐......

因為呢個game係係玩家主機到計,,,ping甲先會出現

你地個PC會因為ping高...sd唔到同收唔到 死亡同扣血信識....無敵狀態先會出現

原帖由 你係唔係人 於 2008-8-15 04:16 PM 發表

我想講....香港人連HK ser ping高?

係你地ping高....先會見到人人都有ping...

係冇ping ge人眼中....得你地d ping高人係......ping甲如神

你知唔知道.. ping ge常識?

PING係指網絡延遲......如果唔係 ...

我香港人都唔覺佢地高ping-.-,有時佢地d ping仲低過我同好多香港人
樓主,住得係香港隔離d國家連去香港ser都唔會高ping得好邊嫁
係橙子呢個ser差炸,我自己係香港都覺得lag lag地,佢地d ping同我地差唔多炸
你有ping ge常識?

原帖由 c2255655 於 2008-8-15 03:56 PM 發表

问题已经好明显

明顯...打你地10下...有7下...都係因為ping高.....

發出唔到同收唔到扣血同死亡...ge資訊......

令到你地可以逃過一死.......

官方早就應該好似EA GAMES 佢地Ban IP 同 自動踢Ping 友 la

原帖由 你係唔係人 於 2008-8-15 04:21 PM 發表

明顯...打你地10下...有7下...都係因為ping高.....

發出唔到同收唔到扣血同死亡...ge資訊......

令到你地可以逃過一死.......

官方早就應該好似EA GAMES 佢地Ban IP 同 自動踢Ping 友 la

你消息真系唔掂.我之前開過POST,話過我有P甲軟件啦...哈哈.
慢慢賴PING罷...有派你比我殺.

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

點解你呢個post 唔係自己幫會版度=___= face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18:

原帖由 ``莎凡娜﹏ 於 2008-8-15 05:38 PM 發表
點解你呢個post 唔係自己幫會版度=___= face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18: face_l_18:

真正個投訴區系部隊版.這個POST只是用黎告知大家,幻影部隊版入邊開佐投訴區.但好多人都系度無完無了,,,無辦法.

我用過部係用BB100既電腦都爆PING
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:36 PM , Processed in 0.034723 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存