2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 WECANDY 入黎睇野啦 咁叫上招?
樓主: ┌龍樂┐
go

WECANDY 入黎睇野啦 咁叫上招? [複製鏈接]

酒 擋幫招

原帖由 *追。月* 於 2008-8-13 02:27 AM 發表
算鳩數啦你地-_-"
1d唔知頭唔知路既柒碌係度話人飲酒
我不嬲都係幫理唔幫親,,
我殺手既人都照屌..我士的講既
WECANDY一出黎果時
偉樂起碼出左5招都打唔中佢
之後偉樂話WECANDY飲酒..
WECANDY不單止冇反駁, 仲 ...

阿士的哥=.=你咁樣叫幫朋友定係叫澄英雄呀 定係以為自己係龍飛大粒左 就唔敢郁你 你講人唔係問題 你唔好無q啦啦走黎講埋個幫啦 殺手個個都戇鳩仔咩 唔關你事又要加把口 我又唔覺得你好大條道理囉 唔該 mind your fucking business please CUNT

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 emichaelt817 於 2008-8-14 11:56 PM 發表

阿士的哥=.=你咁樣叫幫朋友定係叫英雄呀 定係以為自己係龍飛大粒左 就唔敢郁你 你講人唔係問題 你唔好無q啦啦走黎講埋個幫啦 殺手個個都戇鳩仔咩 唔關你事又要加把口 我又唔覺得你好大條道理囉 唔該 mind your ...

第1. 郭偉樂唔係我朋友, 我只係以事論事, 呈唔呈英雄既好主觀既姐, 你覺得我講個真相出黎係呈英雄既, 隨便你
第2. 咩叫係龍飛大粒左? 我退左龍飛成個星期喇喎傻仔
第3. 唔關事就唔可以加把口? 香港有言論自由do u know?
第4. 我講殺手有咩唔岩? 成班友剩係識撐自己友, 做錯野, 柒左都撐, 咁叫岩?
第5. 如果唔關事既就唔可以理既話, 咁你平時出黎偷襲人托? 人地打交又關你事? 你又出黎?
       之前小喇媽叫你打又唔敢打, 襯人地打緊藍名出黎恰低lv玩偷襲就識, 你都幾型喎柒碌
       你唔係恃住自己係殺手, 就可以出黎亂打人下化?
第6. 我冇講過殺手個個都係戇鳩仔, 但至少你係, 見低就踩, 見高就拜..
       咁撚鍾意歪曲事實, 去做編劇囉, 錯撚左就認啦, 又要幫佢兜, 唔撚識用腦諗野嫁? 唔識分對同錯?

p.s. 係呈 唔係澄

唔好撚以為多人撐就岩撚晒

仲有, 我明係屌柒你地殺手某d人, 咁又點?
格鳩我囉, 唔好撚俾我升囉, 好撚驚啊
你地可以做d咩? 咪又係呢幾樣..
唔好諗住講幾句野就可以兇到我
而家唔係真人pk, 虛擬世界咋小朋友,
你拎左我人頭我現實世界都唔會受傷嫁
唔好撚以為個個都唔敢得罪你地殺手就可以將d事打橫黎講
我大不了咪唔玩古龍, 怕什麼

原帖由 *追。月* 於 2008-8-15 12:54 AM 發表

第1. 郭偉樂唔係我朋友, 我只係以事論事, 呈唔呈英雄既好主觀既姐, 你覺得我講個真相出黎係呈英雄既, 隨便你
第3. 唔關事就唔可以加把口? 香港有言 ...

哈 你咁講唔緊要嫁 有言論自由丫嘛 我見高拜見低踩?? 你有冇攪錯呀 你唔好以為自己係龍飛d人唔幫你就走黎搵我出氣先得嫁   你問下熟我果d 我係咩人啦=.=見高拜見低踩 香港係有言論自由呀 不過我會話你傻仔之嘛 冇野搵野黎攪.....格柒你??呢樣野唔洗你教囉  你明吊鳩我又如何姐 我又唔痛既 你咁鐘意講事實 鐘意威下 不過唔好意思 我都唔見得你好威  你威極咪又係閒頻 同2000fun講幾句 有咩用
哎也 點解咁多粗口既 紅字都唔會讚你型仔既 乜咁激動呀 唔該你啦=.=咁大個人一d家教都冇 你同偉樂同隻sinto 一樣之嘛@@都係得把口
我偷襲低lv? 你問下邊條傻仔走黎話攪晒成個殺手先啦  小喇媽叫我打緊係唔打啦 我又同佢冇仇 如果佢係sinto or偉樂 睇下我打唔打=.= 我夠膽聊天機玩唔敢同佢打 你食咩大嫁 哥仔
你真係咁講 我咪放長相眼睇你 串得幾耐囉 你玩得起咩???唔好話我知 你玩古龍鐘意日日係到解名呀.. 兇你???點兇你 叫你咪多多事幹之嘛 你既然咁講我咪成全你囉 一定玩嫁 最緊要你玩得起 唔好話我恰你低lv就得喇

what do you mean by mind your fucking business LOL?

-.@......

原帖由 emichaelt817 於 2008-8-15 01:26 AM 發表
哈 你咁講唔緊要嫁 有言論自由丫嘛 我見高拜見低踩?? 你有冇攪錯呀 你唔好以為自己係1) 龍飛d人唔幫你就走黎搵我出氣先得嫁   10) 你問下熟我果d 我係咩人啦=.=見高拜見低踩 香港係有言論自由呀 11) 不過我會話你傻仔之嘛 冇野搵野黎攪.....格柒你??呢樣野唔洗你教囉  你明吊鳩我又如何姐 我又唔痛既 12) 你咁鐘意講事實 鐘意威下 不過唔好意思 我都唔見得你好威  你威極咪又係閒頻 同2000fun講幾句 有咩用
2) 哎也 點解咁多粗口既 紅字都唔會讚你型仔既 乜咁激動呀 唔該你啦=.=咁大個人一d家教都冇 3) 你同偉樂同隻sinto 一樣之嘛@@都係得把口
4) 我偷襲低lv? 你問下邊條傻仔走黎話攪晒成個殺手先啦  5) 小喇媽叫我打緊係唔打啦 我又同佢冇仇 如果佢係sinto or偉樂 睇下我打唔打=.= 我夠膽聊天機玩唔敢同佢打 你食咩大嫁 哥仔
6) 你真係咁講 我咪放長相眼睇你 串得幾耐囉 你玩得起咩???7) 唔好話我知 你玩古龍鐘意日日係到解名呀.. 兇你???點兇你 8) 叫你咪多多事幹之嘛 9) 你既然咁講我咪成全你囉 一定玩嫁 最緊要你玩得起 唔好話我恰你低lv就得喇

唔緊要@v@ 我慢慢回你~

第1. 你文盲定唔識睇字? 我話左退左龍飛, 咩龍飛冇人幫我啊? 你講緊乜?
       仲有, 我冇話過要龍飛d人幫, 你邊隻眼見到我搵人幫? 仲有, 我有搵你出氣? 你自己要回post咋喎好似,
       要講埋d歪理黎撐自己幫既話, 就預左俾人插嫁啦, 咁叫搵你黎出氣? 好笑

第2. 粗口既話, 你冇講過?冇打過出黎? 單係你之前回我個post已經有幾個啦, 五十步笑百步?
       仲有丫, 你係咪唔記得我有你xanga? 我記得你xanga打d粗口多到可以寫論文喎

第3. 咁又唔係啊, 我同佢地打, 至少人地輸得心服口服, 仲係閒頻認輸添, 我地試晒係冇上招冇上酒先打, 你地呢?

第4. 你仲要拗? 你唔係偷襲? 上次我同sinto打緊你都無啦啦出黎打sinto啦, 咁唔係叫偷襲?
       做左就認啦, 扮乜姐, 無論你有咩理由都好, 做左就做左, 拗乜姐?
       仲有我記得之前有張相, 影到你同人密頻, 話打打下果時你會出黎叮佢, 話明1on1, 你出黎托?
       仲要打打下先出黎, 唔係偷襲叫咩?

第5. 小喇媽叫你打你唔打, 理由係你同佢冇仇, 但你又撩天機打, 咁你同天機有仇? 前後矛盾喎哥哥仔

第6. 咦, 我冇記錯, 由我37xlv果陣, 天機已經話搞我, 但到而家都好地地喎, 我又唔驚我玩唔起啊, 我係驚你格到窮咋

第7. 每個人既喜好都唔一樣, 我鍾意等你格我之後解名收錢, 有問題?

第8. 又一次前後矛盾, 你自己都承認左有言論自由啦, 咁你理得我多唔多事姐?

第9. 記住你呢句說話啊, 唔好格格下又唔格喎, 我怕你on既時間唔夠我長咋, 仲有丫, 唔好到時又賴三賴四,
       我實陪你玩既, 魔天狗

第10. 知人口面不知心, 對住熟人緊係唔會見高就拜, 見低就踩啦你

第11. 咁又係啊傻仔, 你唔回post咪乜事都冇囉, 冇野搵野黎搞果個好似係你?

第12. 唔好意思, 由頭到尾都係你話我要威, 我冇講過要威要型啵, 仲有, 唔通你覺得講事實就叫做威?
         照你咁講, 你地殺手都幾柒喎   仲有, 你見過我真人? 你又知我真人係點?
         而家係玩緊online game, 唔係閒頻同2kf同你地嘈, 唔通要真人出黎同你隻揪?

要格就格啦, 講到自己咁撚有power咁, 實陪我玩喎, 到時格格下唔格我實笑鳩你

原帖由 *追。月* 於 2008-8-15 03:54 AM 發表

唔緊要@v@ 我慢慢回你~

第1. 你文盲定唔識睇字? 我話左退左龍飛, 咩龍飛冇人幫我啊? 你講緊乜?
       仲有, 我冇話過要龍飛d人幫, 你邊隻眼見到我搵人幫? 仲有, 我有搵你出氣? 你自己要回post咋喎好似,
     ...

第8. 又一次前後矛盾, 你自己都承認左有言論自由啦, 咁你理得我多唔多事姐?

我係唔知頭唔知路,我又鍾意發言,你理撚得我姐?

爆酒神手

原帖由 jason611 於 2008-8-15 10:03 AM 發表

我係唔知頭唔知路,我又鍾意發言,你理撚得我姐?

爆酒神手

你打交唔爆酒 唔爆招><?
如果你用左咁又係叫咩 ?
爆酒/爆招傻系?

原帖由 LoW-SuGaR 於 2008-8-15 10:49 AM 發表

你打交唔爆酒 唔爆招>

-以我覺得wecandy 可能係eq 勁,可能上左2粒十三劍/2粒介之類eq, 所以咁好閃,樂哥唔中啦wo,我覺得因為佢自己根本技不如人,無人地d eq 咁勁,咪爆酒打lo~

原帖由 remytse 於 2008-8-15 07:19 PM 發表
-以我覺得wecandy 可能係eq 勁,可能上左2粒十三劍/2粒介之類eq, 所以咁好閃,樂哥唔中啦wo,我覺得因為佢自己根本技不如人,無人地d eq 咁勁,咪爆酒打lo~

你係咪未比人吊夠者 唔知頭唔知路出咩聲呀 你又唔係SER2

原帖由 jason611 於 2008-8-15 03:31 PM 發表

精神分裂

原帖由 remytse 於 2008-8-15 07:19 PM 發表

計爆不死既總數, 偉樂係爆得少過WECANDY,
仲有, 我已經講左係WECANDY叫偉樂飲酒同佢打,
眼殘既去睇醫生啦唔該

原帖由 ┌龍樂┐ 於 2008-8-15 10:22 PM 發表

又一次前後矛盾,香港有言論自由啦, 咁你理得佢多唔多事姐?

原帖由 ┌龍樂┐ 於 2008-8-15 10:22 PM 發表

你就未俾人吊夠,eq 個個ser 都係咁上下嫁啦,唔通有唔同? 唔通ser 2無個d eq 嫁-.-定係只係你無渣7頭-.-
我ser1就唔出得聲你就咪去第d ser 呃人啦a.a 俾人post 過啦~ 唔好過ser 呀你^^
聲大甲惡,d eq 唔夠人勁爆酒! 無eq 就收啦你係無錢,定係個個都唔想賣俾你,因為你柒渣~
後者機會可能大好多~ 姐係你柒- -"

原帖由 *追。月* 於 2008-8-16 12:07 AM 發表

計爆不死既總數, 偉樂係爆得少過WECANDY,
仲有, 我已經講左係WECANDY叫偉樂飲酒同佢打,
眼殘既去睇醫生啦唔該

e +講緊eq 問題@﹏@v 你話係渣嗎,點知係唔係真姐-﹏﹏﹏-
話唔定你幫住龍樂個柒頭呢~話唔定你地2個真人好fd 呢/﹏﹏\
話唔定你地一齊搞基timx﹏﹏x

原帖由 *追。月* 於 2008-8-15 12:54 AM 發表

第3. 唔關事就唔可以加把口? 香港有言 ...

咁你唔玩啦再見 少你一個唔少-.-多你一個唔多^_^

原帖由 remytse 於 2008-8-16 01:05 AM 發表

e +講緊eq 問題@﹏@v 你話係渣嗎,點知係唔係真姐-﹏﹏﹏-
話唔定你幫住龍樂個柒頭呢~話唔定你地2個真人好fd 呢/﹏﹏\
話唔定你地一齊搞基timx﹏﹏x

柒撚左就認啦
WECANDY係閒頻自己講嫁戇鳩仔
又要唔知又要拗

原帖由 remytse 於 2008-8-16 01:11 AM 發表

咁你唔玩啦再見 少你一個唔少-.-多你一個唔多^_^

玩唔玩關你叉事咩
人妖西
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 01:02 PM , Processed in 0.043748 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存