2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Monster Hunter 3G tri 心眼 +攻(大) 見切+3 @o@?
樓主: 光軍a朋也
go

心眼 +攻(大) 見切+3 @o@? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

唔....前排見到條友用栗米炮配崩裝有D恐怖技能
炮術王,心眼,斬味加一,高磨,耐震..惡靈加護,有冇高手汁汁佢

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~闇靈~ 於 2008-8-22 15:38 發表
炮術王,心眼,斬味加一,高磨,耐震..惡靈加護,有冇高手汁汁佢

用得粟米銃
要心眼同斬1黎做乜....

用粟米就配呢套啦

ミラ系硬化時用
スキル:砲術王・根性・ガード性能+1・ボマー
頭:バサルXヘルム:爆師珠 爆師珠
胴:ザザミZ:爆師珠 爆師珠
腕:金剛・真:爆師珠 大砲珠
腰:バトルU:大砲珠 大砲珠 大砲珠
脚:金剛・真:大砲珠 大砲珠
防御:ウカムルバス討伐後(爪・護符)601
火-2 水9 雷2 氷0 龍-5

原帖由 ~闇靈~ 於 2008-8-22 03:38 PM 發表

聽落幾可怕下wo...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 畸K 於 2008-8-22 04:30 PM 發表

用得粟米銃
要心眼同斬1黎做乜....

用粟米就配呢套啦

ミラ系硬化時用
スキル:砲術王・根性・ガード性能+1・ボマ&#1254 ...

-0-點解用栗米炮心眼同斬1冇用?

要根性來做咩@@?仲有爆彈強化對統炮既炮擊有攻擊加成@@?

原帖由 ~闇靈~ 於 2008-8-23 09:39 AM 發表

-0-點解用栗米炮心眼同斬1冇用?

要根性來做咩@@?仲有爆彈強化對統炮既炮擊有攻擊加成@@?

粟米紫斬,,,所以心眼同斬1用途不大,,,唔可以話完全冇用,,,但係用途比較細
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:49 PM , Processed in 0.042553 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存