2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 FlyFF翼之online 點解要搵呢個代理?
樓主: 夜乂無名
go

點解要搵呢個代理? [複製鏈接]

=========自我關閉=========

笑傲無雙

原帖由 pcdennis2005 於 2008-8-15 04:51 PM 發表

FEZ外掛係奧運完左之後就會出見天日

回覆前請看
你e+去玩睇下有冇外掛囉 真好笑
係奧運開幕前已經搞店左好耐喇

我唔係話呢個代理超差勁
只不過唔覺得勁
唔勁既代理=

試問一下 比一隻咁好玩既game 比一個算新既代理 黎代
真係非常博!
好話唔好聽
我玩咁多game 就係成日d新代理搞到我唔撚想玩
石器外傳已經係一個例子 玩過先好同我出聲
都係個句 你地打機還未夠成熟 一係同我打多幾年機 唔係就出社會吧喇

我對呢個代理無信心! 就係咁

點解我對新代理無信心?
如果個代理得好 就會出名 好似omg代理飛飛咁
你睇下呢隻代理d game 真係得啖笑
唯一好笑就係 我同人地(舊飛飛玩家等 都係超愛飛飛)講 飛飛出香港版呀!
之後我講URgame 代理 全部fd都差唔多問 咩代理黎架? (佢代理得好就出名喇大佬)
(連係yahoo打ur都無乜人搜尋過 唉..)

仲有話FEZ個d一出game就出外掛個d kai子我諗好少玩台灣game?
台灣封測個d game已經出外掛 係睇隻game(代理)防唔防到
e+ fez係差唔多0外掛 你話一隻game可唔可0外掛 0bug? 係無可能架小朋友
只不過係出外掛後 會唔會去整程式封咁解 唔好話fez一公測就出外掛呀on9 , 搞到好似係個代理出外掛咁x樣
關個代理x事  , 代理對付外掛只有防(除非專對付d舊外掛 不過多數都一定防到 按鍵精靈 gm8等)
人地未攻 就叫人防 唔好比佢出外掛呀 你唔好笑死我喇....

如果代理係 好,勁 點解咁少人知 點解咁少game比佢代理 大家心照喇
大半年喇 剩係d 咩game比佢 有幾多熱門game?

慢慢再回落去喇 同你地班人講=哂氣
等公測後就知咩事 , 未公測就唔好係度亂撐 ==>白痴既行為<==

(大家都未知佢代理好唔好就咪亂撐 , 你玩過佢既game就知咩事 )
唔係話佢代理得呢隻game唔好 因為結果大家未知 未清楚
只不過佢以前代理dgame...有點..失望

大家唔好話我撐 雲起 橘子 omg 就係度串
人地大公司 如果代理得唔好 點解咁多好game搵佢地代?

撐之前諗下自己定點係邊 唔好講埋d無謂野黎亂咁撐 講野前/打字前 請先經過大腦

最後 : 希望呢隻game 佢代理得好 ! 唔該哂

已有 1 人評分Good 收起 理由
乂x提子x乂 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 夜乂無名 於 2008-8-16 06:23 AM 發表

我唔係話呢個代理超差勁
只不過唔覺得勁
唔勁既代理=

真係非常博!
好 ...

你重話玩game玩左咁耐  你連係代理搵game 唔係game搵代理你都未分到

真係想叫你收皮返去飲多幾年奶...

笑傲無雙

原帖由 阿B_yo 於 2008-8-16 06:27 AM 發表

你重話玩game玩左咁耐  你連係代理搵game 唔係game搵代理你都未分到

真係想叫你收皮返去飲多幾年奶...

你返鄉下吧喇
代理搵game一定要比佢代?
代理唔搵game 無game會比佢代?
冇聽過game搵代理? 隻game無代理會自己出?
隻game未出既時候 無人會知呢隻game會出 邊個會知?  點搵??
代理會發大既招牌: 我搵代理game 緊?
他肯定未入公司做野 搵食多難都未知既小朋友

唔係諗住同我講 代理未出邊個知?
代理已經係n年前已經有 game搵代理都唔係呢排發生既事
講野唔經大腦 你又柒左喇 你今日飲左未

原帖由 夜乂無名 於 2008-8-16 12:25 AM 發表
大家放長雙眼睇吧
睇黎你地打機還未成熟
慢慢加油努力吧

你咪自己慢慢沉醉係你既成熟打機世界lor -.-
成日叫人唔打機出社會...做人得呢2個選擇? 咪咁天真啦...
幾多大學生打緊機你唔知?
視乎點打je...好似你咁打法梗係2個選擇
同埋我想講...
正game俾大代理係因為佢地出得起錢...
你識懶係講到遊戲世界咁現實(外掛一定有, 代理做野慢冇辦法之類)
你不如用d時間睇下咩係社會現實好過啦 -.-
無論game搵代理定代理搵game都冇分別..
你覺得有間公司設計左隻好game出黎會俾個出得起錢既代理定俾個真係為玩家既代理?
我唔係話ur一定會做得好過雲起,橘子...
只係我想講代理睇既只係錢...如果隻game多外掛佢反而賺得多既佢一定唔會封外掛
所以根本邊個代理都冇分別...
我唔係想引起罵戰...
只係見到你上哂腦咁...真係唔知講咩好

原帖由 乂x提子x乂 於 2008-8-16 06:39 AM 發表

對唔住.....我笑左..
仲係度懶係醒咁樣講出黎.....
我想問下............................................................................................................................. ...

你都on99

代理比錢買隻game返黎嫁  傻hi

原帖由 夜乂無名 於 2008-8-16 06:32 AM 發表

你返鄉下吧喇
代理搵game一定要比佢代?
代理唔搵game 無game會比佢代?
冇聽過game搵代理? 隻game無代理會自己出?
隻game未出既時候 無人會知呢隻game會出 邊個會知?  點搵??
代理會發大既招牌: 我搵代理game ...

你自己諗下邊個出錢la

隻game比錢個代理嫁???

隻game搵到個代理 個代理一定要代理??

2個係互通囉

唔好成日講咩野出黎做野個d啦

你係咪今年岩岩出黎見識社會呀

我同你講我出黎做野 你重食緊手指咋

你叫人出黎睇下個社會 係咪想同人講你成熟 你大個仔  唔係小豆頂玩泥沙????

不過我教精你啦  你e重說話方式更顯得你係一個黃毛小子!!!

原帖由 乂x提子x乂 於 2008-8-16 06:03 AM 發表
雲起 橘子 omg
3個都係好代理
你地班人同我收皮喇
話雲起同橘子代理唔好 幾多勁game比佢地代理你地知Q咩
飛飛比雲起代理 我更有信心囉
起碼比呢個好  
你地係唔係第一次玩online game呀 傻仔

大把勁game比佢攪到變左廢game啦 你同我收皮啦

雲起又係改exp代理 + 商城呃錢 +港幣戰士sm eq

橘子唔洗講 呃錢第1 我冇咩點見佢有裝係出永久

omg就係好代理  你唔係未玩過佢地d online game呀??

原帖由 夜乂無名 於 2008-8-16 06:23 AM 發表

回覆前請看

我唔係話呢個代理超差勁
只不過唔覺得勁
唔勁既代理=

真係 ...

等我教教你啦,橘子的確有捉過外掛
但是外掛還會定期更新!

說真為何會搵urgame代理飛飛

我說給你知,不給他代理,相信沒有人會想願意代理

包括那些所謂的大公司!

因為隻game已經沒有價值!

為何我會咁說,相信你地都知道台灣同香港的人口差多遠

而在香港代理,要有好多人玩你隻online game係好難的

而且飛飛原廠也相信,香港代不代理是其實無所謂

而你所說的橘子其實在韓國有穩定的合作伙伴,現在還開拓大陸業務

而雲起個名,相信也大家也很清楚,加上雲乞曾經代理過飛飛,

如果你是原廠,你會給一個曾經失敗的代理商,再代理你的onlinegame?

總總因素加起上黎,比urgame係正確的

其實我也不贊同你的主題,應該唔係原廠搵urgame代理

而係urgame想原廠比佢代理!!

omg也是靠飛飛起家,為何你要認定ur不是一個好代理呢?

笑傲無雙

原帖由 kts20041075 於 2008-8-16 09:03 AM 發表

等我教教你啦,橘子的確有捉過外掛
但是外掛還會定期更新!

說真為何會搵urgame代理飛飛

我說給你知,不給他代理,相信沒有人會想願意代理

包括那些所謂的大公司!

因為隻game已經沒有 ...

你講既野我都幾同意 因為玩左石器外傳之後 對呢隻代理唔係幾滿意ja
所以期待不大

笑傲無雙

原帖由 阿B_yo 於 2008-8-16 07:16 AM 發表

你自己諗下邊個出錢la

隻game比錢個代理嫁???

隻game搵到個代理 個代理一定要代理??

2個係互通囉

唔好成日講咩野出黎做野個d啦

你係咪今年岩岩出黎見識社會呀

我同你講我出黎做野 你重食緊手 ...

你個on9 柒撚左咪係度嘈喇
代理搵game 同 game搵代理
不嬲兩方面都有 係度懶係醒發表d柒野 傻仔

已有 1 人評分威望 收起 理由
havw -5 內容觸犯版規

總評分:  威望 -5   查看全部評分

原帖由 夜乂無名 於 2008-8-16 05:05 PM 發表

你講既野我都幾同意 因為玩左石器外傳之後 對呢隻代理唔係幾滿意ja
所以期待很短

其實你不能單靠石器外傳看這個代理商,事實上相信你明白,其實那麼多bug,代理商也不願意見到,始終修改bug是原廠的責任,但可惜就算代理商多努力,原廠基本上就是停止開發,而修改bug的步伐也開始停止,所以不能全怪代理商的!

笑傲無雙

原帖由 kts20041075 於 2008-8-16 05:17 PM 發表

其實你不能單靠石器外傳看這個代理商,事實上相信你明白,其實那麼多bug,代理商也不願意見到,始終修改bug是原廠的責任,但可惜就算代理商多努力,原廠基本上就是停止開發,而修改bug的步伐也開始停 ...

嗯....我e+只係對佢期望唔大
因為我驚佢飛飛都係咁...就..

原帖由 夜乂無名 於 2008-8-16 05:20 PM 發表

嗯....我e+只係對佢期望唔大
因為我驚佢飛飛都係咁...就..

其實你也唔可以咁諗,始終其實飛飛已經是開發左四,五年,系統基本上是完善的,不會有那麼大的bug出現,加上程式應該是原廠比的,信相問題也不大!

但我反而最擔心就係原廠,如果原廠再改設定,應該也沒有人玩落去

其實我反而想問,ur買飛飛時,有無買斷左個遊戲,我記得想當年,原廠財政有危機時,果個時候大陸就買斷左佢代理,之後可以自己修改程式,可以不經原廠,推出新地圖!

其實之前都係,原廠不理會台灣玩家要求改d不符合的系統,是人氣下跌之一!

原帖由 乂x提子x乂 於 2008-8-16 05:15 PM 發表

你咪試下整隻game出黎睇下有邊個代理買你隻game囉 柒頭
邊個話一定代理搵game 你係唔係真係食慒左呀 傻仔

收皮喇你 講咁撚耐 咪又係因為無錢玩game 死傻仔 出黎做野咪有錢囉
你日日係度 ...

傻hi你 9up當秘笈 個個都可以出去做野家咩 自己生存係自己幻想世界你 估只有出黎做野會打online game咩
醒dd啦柒頭

UR 經過代理MAYPAN之後, 應該會有所進步. 而且好似KT所說, 翼之ONLINE已經出了3-4年, 有的BUG, 台灣都應該改好, 如果連台灣都改唔好,都唔好怪UR, 你估佢地想做衰埋隻FLYFF咩.所以話比埋今次機會啦. 大公司有大公司缺點,小公司有小公司優點. 我諗大家的忠告及期望,佢地會留意到的.

笑傲無雙

原帖由 fuxkman 於 2008-8-16 06:31 PM 發表
UR 經過代理MAYPAN之後, 應該會有所進步. 而且好似KT所說, 翼之ONLINE已經出了3-4年, 有的BUG, 台灣都應該改好, 如果連台灣都改唔好,都唔好怪UR, 你估佢地想做衰埋隻FLYFF咩.所以話比埋今次機會啦. 大公司有大公司缺 ...

希望 比預期更好

原帖由 mickymouse888 於 2008-8-16 05:42 PM 發表

傻hi你 9up當秘笈 個個都可以出去做野家咩 自己生存係自己幻想世界你 估只有出黎做野會打online game咩
醒dd啦柒頭

你咪ON柒9喇
無錢玩game係度嘈
無錢咪去打工搵囉 唔通天趺落黎比你呀 on9仔
你地咪自己日日係度打機囉 睇下打得幾耐 柒頭 咪出黎社會做野 做宅男呀笨撚柒!!!
無錢打機係度嘈柒住哂 話人地呃錢 你地無錢 咪撚玩囉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 02:20 PM , Processed in 0.035429 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存