2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online fuflyflyck@hotmail.com`昆我5個ac^_^爽?3個70lv=]
go

fuflyflyck@hotmail.com`昆我5個ac^_^爽?3個70lv=] [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

岩岩呢個人 add 左我

同我傾左好耐 , 我都係唔肯 =] 因為佢 d 對話好有問題

*help〝泰 - 中國 27金 13銀: hi
小茜: halo
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 請問 add 我做乜 0.0 ?
小茜: 你系咪賣ac ar/
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 係
小茜: 賣幾多$$
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 你出個價
小茜: 重左點未
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 重過
小茜: 600
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: ok @@ 呢個都係我心目中既價錢
小茜: 但點交先 因為我之前比人呃過
小茜: 仲有我澳門-0-
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 我比電話你 , 你電話過戶 ok ?
小茜: 我不會打..
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 我唔呃人既 - - .... 睇你信唔信
小茜: 我春ser經常帶人代升帶升
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 銀行過戶 ok?
小茜: ok...但怎交..
小茜: 戈戈刀系銀行過數架la
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: um ..... 你唔想打電話 ?
小茜: 我不會打電話-0-
小茜: 5系我5想打..
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 哦 - - 唔識打黎香港 ?
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 咁 .... 你想點交 ??
小茜: 我之前刀2000fun收左一個71特工
小茜: 系佢空ac比我同會員
小茜: ok左我過數 5分鐘之後佢再比裝備我囉
小茜: 我春ser 70lv女詩人
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 哦
小茜: 我幫我fd買
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 一係我即刻影相比你睇 , 之後你睇過 ok 既入數好無 ?
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 我比銀行戶口你 , 呃左你都無用 @@
小茜: 之前我比人呃系..佢比哂電話同銀行我-0-
小茜: 佢刀比我上左ac睇連裝戈d野
小茜: 我過數la
小茜: 點知 過完佢改左密..
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: @@ .....
小茜: 我可以點??
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 報警都得架 -.-
小茜: 5好傻la....冇用
小茜: 警察係
小茜: 會受斑
小茜: 理
小茜: 但會唔會做野
小茜: 係兩回事
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 哦
小茜: 一系你考慮下先好5好?"
小茜: 2000fun刀好多人放ac
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 一係我比 ac 你上 , 我另一隻人係旁邊睇住你 ~.~
小茜: 佢刀比我上左ac睇連裝戈d野
小茜 說:
我過數la
小茜 說:
點知 過完佢改左密..
小茜: 我系收ac..5系收裝...
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 我有 4個 ac , 你睇完 ok 既話我比左 2個你先 , 之後入左數 , 我再比主 ac 你
小茜: 我幾隻7x字頭 可以開哂來比你睇
小茜: 你5系賣刺客咩..
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 賣刺客 , 送多 3個 ac - -
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 另外 3個有 2個都升到 6x
小茜: 力魂??ac
小茜: 重左點未??
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 100力劍 , 重左狀態

60神官 , 未重過
小茜: 我自己有隻詩人 有隻神官
小茜 已將他/她的狀態改為 "忙碌"
小茜 已將他/她的狀態改為 "線上"
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 咁想點 ? 你頭先又話有人空 ac 比你睇
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 咁你入完數人地都可以改帳密架
小茜: e經5系頭先..
小茜: 係之前好耐..
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 咁你果次又唔怕比人呃 ?
小茜: 第二次條友肯比我ar
小茜: 你系第3個囉..
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 我都肯比你囉 - - 我唔係想呃人
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 我唔想玩先賣 - -
小茜: 你喃下先好5好...我+左好多人msn..戈戈搵我..
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 你而家想我比左 ac 你先入數呀 ?
小茜: 你空ac同會員比我 我就過600比你
小茜: 你有幾多隻力魂/
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 你拎左我 ac , 我咪想改都改唔到 pw
小茜: 力魂我一隻收100$
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 1隻
小茜: 4隻
小茜: 甘仲有隻係咩
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 血騎 , 不過 4xlv
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 講真 , d 裝備又唔係難買 , 空 ac 比你都無用
小茜: 只要兩張700 系甘多..你賣我再add我la
小茜: 個
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 你入一半數比我 , 我再比 ac 你 , 你再入
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 你 2000fun 有無 ac
小茜: 沒有a
小茜: 如果甘刀5得就算la 好5好
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 死昆9 fuflyflyck@hotmail.com`昆我5個ac^_^爽?3個70lv=]

係 2000fun 見到呢個 post =]
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 一早覺得你有問題 ^^
*help〝泰 - 中國 27金 13銀: 你個 msn address 係 2000fun 臭晒啦 .... 換過個啦好無 ?

呢個人起好耐之前巳經black list 左係騙子架啦
6月尾個時佢賣月卡都呃過唔小人(係2kf)先一半錢後貨
msn 係冇變過的

佢岩岩又想昆我
不過佢話自己係女
我都覺有d怪- -
msn名根本就係前面fu  最後ck
點都唔會係女仔掛- -
同埋佢強調比ac先
佢話帶升既 叫佢比網
點知係昆人- -
佢好快咁off左

有冇報警ah???

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

佢好白痴 -.- 話自己係澳門 , 同佢講電交 , 佢話唔係唔想電交 , 咁即係點 ?

又話自己係 2000fun 有帶升 , 但係問佢有無 2000fun , 佢同我講無 囧 ... 比個 good 佢

報左未丫@@好關心你丫~~~~~~~

報啦 呢到起碼幫到你  

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

個post真係***稚狼好英偉**無聊,你上黎唱人定串人?

稚狼:請勿挑起罵戰

已有 1 人評分威望 收起 理由
稚狼 -2 粗口

總評分:  威望 -2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:25 PM , Processed in 0.059471 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存