2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 識希路既請進
返回列表 發新帖 回覆
樓主: poopoo
go

識希路既請進 [複製鏈接]

原帖由 J.辛尼迪 於 2008-8-20 01:11 AM 發表
講咁多野公唔公平= =你做咩要買lsoe time姐?= =不如你開個埸,寫住:禁有頂波技的後..+招夾到我的好隊友..

你d公唔公平= =點計到呀大哥,我打後,我守唔到人地有lose time(我自己冇頂波技)係咪又話唔公平呀,佢有頂波技 ...
你自己係n個情況g下就冇咩後可以夠你頂..大佬..你又話要你卡到個後+冇人卡你你好大機會頂到..咁你玩哂啦= =

我都係話佢玩哂
佢就答我d咁既回覆
如果佢仲講野 可能答返同一番話
原帖由 ~聰明~ 於 2008-8-19 08:48 PM 發表

一場比賽一個人打哂牙
全場靠一個人羸倒,我玩咁耐淨係見過一場
果條友係am,真係好-6,求求有mark都比佢中射入
我5係玩哂,但係如果我有好隊友既配合
我係有機會玩哂
足球,並不是一個人玩哂(出自少林足球  ...

原帖由 SKyKiLl@@ 於 2008-8-20 01:55 AM 發表

我地成班有用teamspeak 傾計
即係一路用mic 一路傾計一路打
我d隊友俾我咁打  點解要到你呢個對面隊既人黎批評我?
你玩littleplayer wf果陣有傳過波咩? 無獨食過咩 ?
對住d 2xlv CB 我控仲高過佢地 唔扭得 ...

佢兩個話留左先,我一開始已經話要踢= =
邊有可能輸波話對面d隊友on9,呢d人唔可以忍

原帖由 siuchiu88 於 2008-8-20 12:28 AM 發表
希路係我球隊隊友..
我覺得我應該出黎講返少少野..

如果希路真係係咁叫人斬波比佢頂而又頂唔到..
浪費機會咁當然係佢唔岩..
但事實上我覺得希路係一個好球員..
至少佢唔獨食..肯傳波同合作..
我..神仙同佢一 ...

原帖由 D.艾加 於 2008-8-21 12:19 AM 發表

?????
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:39 PM , Processed in 0.029521 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存