2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SGO - 星夢Online 《星夢》貼圖區 惡魔孔明↗ 殺人集 新增派gd活動 請大家多多支持 [23 ...
樓主: 惡魔孔明↗
go

惡魔孔明↗ 殺人集 新增派gd活動 請大家多多支持 [23-5-09已更新] [複製鏈接]

笑傲無雙

-_________-
我好似唔至1次死係你手上-.-.........

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

我我我
已有 1 人評分Good 收起 理由
惡魔孔明↗ + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 `闇魔愛-) 於 2008-9-2 12:45 AM 發表
我我我

個post靜哂
惡魔孔明↗ + 1

小炎炎(笨炎)
我是最強a_a(我)

小炎炎出街個陣,見到丁丁,丁丁同佢講"你甘日,膠左未呀"小炎炎話"未"丁丁就捉左佢去睇丁丁之歌啦^^小炎炎睇完之後就大叫:丁丁是個人才,丁丁講自己呢排膠氣十足,做咩事都離唔開膠,小炎炎一刀隊淋丁丁,仲叫丁丁咪嘈,丁丁用佢既人才精神,番生,用ct屈死左小炎,原來唔係小炎泥,係砂嵐泥!砂嵐做左替死鬼!砂嵐就講我做鬼都要番黎報仇,同時!真既小炎炎就無啦啦彈出泥!跟住小炎炎同丁丁合照啜啜,同日既晚上小炎炎係佢屋企見到砂嵐,砂嵐上左小炎炎身,令左粒c4去丁丁到,放左之後上對面屋到睇丁丁點死,boom丁丁同c4咩都冇,之後Manyfun特然爆炸,由於Manyfun爆炸所以造成黑洞之後將成個地球吸左入去,之後小惡魔召唤大惡魔,叫佢拎番個地球出泥,點知...大惡魔太廢被吸入黑洞中,地球於黑洞中粉碎,宁宙之神"我是最強a_a"睇唔過眼,把所有既野還原...由於佢既能力太大,搞錯時間,變番原始人時代,同時多啦a夢用時光機轉去20世紀,愚蠢既原始人就用原始思想同20世界既人生活,其中一個原始人就係小惡魔...宁宙之神"我是最強a_a"睇中左佢!想佢保護地球,於是小惡魔變身小惡魔ex,"我是最強a_a"原來有一個計畫,就係搵有潛質既人成為保護地球既6戰士,然後小惡魔ex用影分身分6個人出泥,點知無晒卓羅,死左...地球由於少緊一戰士所以又一次粉碎,"我是最強a_a"又睇唔過眼,又把所有野還原,但人死不能復生...結果全部都係(鐘花水月)原來全部都係一個夢...小炎炎比佢呀媽叫佢起身,之後小炎炎賴床比呀媽打,突然佢老豆話:新聞話..話..香港有喪屍...!!但係小炎炎冇理佢繼續訓又發番果個夢,又比老母打醒,之後小惡魔ex打電話比小炎炎,小炎炎就話 救命,有有有..喪屍呀 佢咬我呀 艾也. 個喪屍就由個電話線傳左去小炎炎到...小惡魔ex就想救佢...就叫埋"我是最強a_a"一齊打喪屍."我是最強a_a"手持天神劍, 對住喪屍,面前既喪屍死晒...but仲有千千萬萬隻喪屍!!外星人菲比斯出尼幫手!!點知外星人菲比斯唔夠打, 跳左入水裹面游走左..特然全部喪屍進化為喪D!!!喪D好咁跳左入水.想捉外星人菲比,斯,一下就捉到菲比斯,菲比斯變左全球遊水最快既喪D,由於佢游得太快, 所以上左太空參加外星遊水比賽,點知比代表火星既小惡魔ex拎左冠軍,畫面一轉,就轉去地球既小惡魔ex,小惡魔ex同"我是最強a_a"比一班喪D包圍,佢地努力地噴膠,最後張所以野打死晒,無錯!張所以人妖打死晒!But喪D is coming!小惡魔ex即刻用佢既必殺技.腦殘光波打致喪D,之後.... 由於小惡魔ex 用得太耐,搞到佢自己變左腦殘!真武龍請左佢食藥連自己都變埋做腦殘王. 真武龍好快手咁係個肚到打左兩下..吐左d 腦殘藥出泥.變番正常~!小炎炎就"hi"一粒鼻屎落真武龍個頭到...真武龍佢變左鼻屎妖精就圍"hi"d鼻屎落人到被鼻屎妖精"hi"左鼻屎果d人變鼻屎妖精..點知有日鸚鵡來襲唔止吹爆鳥巢就連鼻屎妖精都吹到變腦殘,可謂鸚鵡破壞其間吸入唔少鼻屎,都變埋腦殘..呢個時代被腦殘怪同喪D侵佔..突然有六個戰士彈出泥!就係殺腦殘戰隊,佢地殺哂d腦殘,但喪D係無可能殺得晒!不過喪D仲有必殺技,其實佢係一個召喚王!!召喚王召喚左一舊巨型隕石, 隕石撞左落地球 ,地球因此粉碎 ,人類滅亡,由於喪屍進化喪D..喪D係可以喺宁宙的,所以喪D一隻都無死, 喪D各散東西有d係火星,有d係金星,有d離開太陽系,其中有一百隻去左K隆星,Keroro小隊五名成員在戰爭中死亡, 喪D太勁統治埋K隆星,佢地係果到繁殖喪D充滿成個K隆星,K隆星變左喪D星,同時地球人既怨念太大, 靈魂係宁宙中化成極強力黑洞成個宁宙既星球都被吸入,宁宙之神"我是最強a_a"就大叫「媽的!」,然後就把所有野由0開始於是宁宙開始大爆炸不斷擴大時光飛逝1,000,000,000,000年後: 有一日,小炎炎出街個陣,見到丁丁,丁丁同佢講:傻仔死開喇!小炎炎話"我唔係傻"丁丁就捉左佢去睇丁丁之歌啦^^丁丁喺小炎炎睇緊既時候,一刀隊淋小炎炎,仲叫小炎炎咪嘈,小炎炎用佢既人才精神,宁宙之神"我是最強a_a"突然彈出泥!仲話:再玩野就刪你ac!..哈哈哈!於是丁丁就話:刪咪刪lo x你老母!然後丁丁死埋...1,000年後....喪屍充滿全地球喪屍又進化喪d,喪d又進化做喪f...識講野,識買野,識跑步,仲識得發膠話,不過只有一隻叫"林X文"既喪f先識發膠,由於佢周街放膠的關系,成個地球都充滿 ,膠下膠下..膠到去火星..火星有難於是火星人小惡魔ex好憎佢所以殺左佢,之後宁宙之神"我是最強a_a"變左死神,送一本死亡筆記比小惡魔ex, 小惡魔ex 係咁上網睇人地既名同名殺左好多人娛樂圈唔係用偽名既人比佢殺哂,然後死神"我是最強a_a"問佢要唔要死神之眼!!之後佢話:要!原本小惡魔ex得番1 個月命,而加得番半個月命,不過得到膠之文神既幫助,小惡魔ex多番幾個月命!!!點知小惡魔ex咁岩唔小心撞到孫悟空,撞到孫悟空成個人仆左街,then孫悟空視佢為敵,之後出左招龜波氣功,打到佢得返1個禮拜命,1個禮拜仲未夠,仲要撞正流克,流克見佢鬼咁樣衰就寫佢個名落去,得番1個鐘頭命,之後見到宁宙之神"我是最強 a_a",得番10秒,小惡魔ex發現左即刻o係本筆記到畫兩橫刪走個名,不過佢發現原來成本都係佢個名,刪唔切了!點知唔小心比我燒左本書搞到出唔到殺基佬加旋番左魔界,小惡魔ex咁就死左, 突然 食錯野肚痛,之後食番粒止痛膠即刻無事,無喇喇又變左做隻死神,不過係死神既寵物井上織姬見到佢錦7 馬上叫黑護殺左佢,不過文神俾左仙豆佢食又番生小婷神將E個垃圾捉走左,好彩未來戰士9番佢番黎隊淋小惡魔ex,小惡魔ex用鸚鵡召喚術召喚左個一億級巨風地球毀滅左,宁宙之神"我是最強a_a"又大叫「媽的!再毀滅就要你地永不超生!」,地球合番埋... 地球合番埋但係人死哂,死個d係腦殘的,例如小惡魔ex,正常人無死, 宁宙之神 以為小惡魔ex死左原來小惡魔ex仲未死只係番左原居地火星,有一日宁宙之神好得閒,用千里眼望望火星,知道EX未死,就用死筆殺佢,  小惡魔ex知道左有人害佢於是息放體內既能量火星爆炸 地球脫軌撞入太陽,宁宙之神把小惡魔ex幹掉可惜既係地球已經係太陽入面溶左,但小炎、小惡魔ex加幾萬地球人坐太空船走佬...竟然有一隻異形喺太空船!最後太空船d人個個都養左隻異形..等佢走出黎,只有主角小炎炎同小惡魔ex無事,因為隻異形媽媽嫌佢地有陣味,然後鐵血戰士出場,一把野飛去異形媽媽一招死,鐵血戰士就去殺人類,點知異形媽媽番左生仲殺左鐵血戰士 我E個神奇的人救番曬全人類 將小惡魔條J切左 捉佢去勁咸濕的女猩猩X1000 令佢開心^_^ ,跟住白饅頭比人斬開左做10look 8look白饅頭之後比咸濕女猩猩食左 不過白饅頭不滅的 送曬D咸濕女猩猩比"淫慾超人"我是最強a_a"但係"我是最強a_a"係有反彈力的,佢反彈番比白饅頭~! 白饅頭見到驚到 亂錦打開空間之門 送左去真武龍屋企,點知真武龍正在上咸網,仲打緊j,然後比白饅頭見到 馬上大叫「媽的!」,一閃之間白饅頭既媽媽閃到真武龍眼前,真武龍又說「爸的!」突然白饅頭既老豆從屋頂而降,張真武龍撞到飛起之後跌死左,在死前用最後一淡氣大叫「他媽的祖終十八代!」誰知這時白饅頭既爺爺婆婆們幾廿個飛晒落黎,真武龍看到後大叫:我的天...!如是者佢就咁樣噴膠而死,變番粒數碼蛋,然後被傳送到數碼世界,被AA超能膠獸一腳KO,真武龍呢粒蛋從此在膠之世界過埋佢既下半世,同時在人類世界有一股黑暗力量...利用呢股黑暗力量,佢叫做怪膠黑傑膠! 佢有個K型的女友 過住d好K型的生活,佢女友就係怪k小饅頭 原來K怪小饅頭就係旺仔小饅頭,講完呢句即刻俾人食左落肚 原來果個旺仔小饅頭係由文神的膠力製造的,食到真武龍膠力十足 膠盡人亡,佢既身體即時發出陣陣膠氣 因為膠神令佢重生 佢番生了,點知小饅頭的媽媽的祖終十八代見到,一刀隊淋真武龍,真武龍又再死,點知小饅頭的媽媽救番真武龍之後 賣左比人口販子"我是最強a_a" 要真武龍終生為奴,這時有個on膠小饅頭買左佢番黎'' 點知買左一日發現左佢真係腦殘 退番比我是最強a_a 小饅頭既媽媽見佢咁可憐再次買番佢番黎,佢又發放膠氣意圖佢地一家成為''硬膠氏家庭" 白饅頭教主帶領饅頭們將真武龍拎出太空,交俾d鐵血戰士對付d異形 最後佢地做愛生左隻 AVP2果隻異形出黎,不幸地白俾佢2隻野既口水整到,二隻異形十分開心,90分唔開心,因為白饅頭死左,他們仲想溶左黑饅頭,可惜係無呢個人 黑饅頭細佬將白饅頭姐姐救番出黎 再用NUCLEAR WEAPONS KO(未完)

原帖由 kw27062002 於 2008-9-3 12:01 AM 發表
個post靜哂

冇人入

笑傲無雙

GDGD..我要GOOD
惡魔孔明↗ + 1

原帖由 billychc2005 於 2008-9-4 06:52 AM 發表
GDGD..我要GOOD

加左

幫你推下啦唉-.-
送個林俊文俾你

惡魔孔明↗ + 1

原帖由 老翁 於 2008-8-22 04:33 PM 發表
冇我名7.7

我見到你死左 ^^

原帖由 -0-? 於 2008-9-3 12:03 AM 發表
小炎炎(笨炎)
我是最強a_a(我)

小炎炎出街個陣,見到丁丁,丁丁同佢講"你甘日,膠左未呀"小炎炎話"未"丁丁就捉左佢去睇丁丁之歌啦^^小炎炎睇完之後就大叫:丁丁是個人才,丁丁講自己呢排膠氣十足,做咩事都離唔開膠,小 ...

你好白癡

原帖由 °∮筱婷﹡ 於 2008-9-5 02:04 AM 發表

你好白癡   

老公too

原帖由 -0-? 於 2008-9-5 07:43 AM 發表

老公too

唔夠25號膠

原帖由 °∮筱婷﹡ 於 2008-9-5 12:16 PM 發表

唔夠25號膠

姐姐早晨

原帖由 惡魔孔明↗ 於 2008-9-5 02:05 PM 發表

姐姐早晨

孔明妹妹晚安

原帖由 ming;) 於 2008-9-5 04:59 PM 發表

孔明妹妹晚安

岩岩訓醒

十週年勳章(賀詞)

= ="你唔殺多個....就90架啦

原帖由 惡魔孔明↗ 於 2008-9-5 06:19 PM 發表

岩岩訓醒

俾林俊文點左你去訓?
林俊文說:訓啦柒頭

原帖由 `闇魔愛-) 於 2008-9-5 10:05 PM 發表

俾林俊文點左你去訓?
林俊文說:訓啦柒頭

睇赤壁睇到訓

1 2點 xD
惡魔孔明↗ + 1

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 09:45 PM , Processed in 0.076946 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存