2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SGO - 星夢Online 《星夢》心得資料區 新手一開始做咩最好~
go

新手一開始做咩最好~ [複製鏈接]

以下係非常小既心得 不過我覺得好有用
大家一開始開佐ac之後都會係一個空間到-v- 你同個黃色機甲友講完野之後 跟住佢做啦 之後去到佢叫你買盾個到
大家可以唔洗理佢 仲可以呃埋佢$10 tim -v-
之後大家想即刻夠錢買裝備比自己的話 我提議 去古尼爾森林 一邊升lv 一邊汁地下d野拎去做仲介人任(因為森林多數都係紅名清紅既地方 佢地紅得人自然都唔廢 個小小材佢地唔會要)
我唔知講完之後有無人好似我咁做 但係我希望可以幫到大家啦.v.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 arqubaba 於 2008-8-25 03:41 AM 發表
以下係非常小既心得 不過我覺得好有用
大家一開始開佐ac之後都會係一個空間到-v- 你同個黃色機甲友講完野之後 跟住佢做啦 之後去到佢叫你買盾個到
大家可以唔洗理佢 仲可以呃埋佢$10 tim -v-
之後大家想即刻夠錢 ...

去得清紅既都唔荒低lv啦...高lv打低lv怪...掉野既機率幾乎係0 =.="
仲有喎..你做完新手任,除左有新手甲之外仲有100蚊...點解要為左10蚊而放棄100蚊呢-0-?

一開始唔係應該去買點咩?@@ (智冠最想你做的事~_~)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 12:10 PM , Processed in 0.033886 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存