2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 垃圾昆狗名單 持續更新中
樓主: ecoer
go

垃圾昆狗名單 持續更新中 [複製鏈接]

原帖由 戀* 於 2008-10-25 08:02 PM 發表
我睇你夠唔好睇表面
你話自己良好就姐係勁差啦= = 對麼?
你借野比人… 就最好影低相~

我唔好都唔會有人借推比我玩唔會叫我幫過野囉~下話~!
我地就係比佢呃完係過來人想講返出黎~我都係想大家玩家好唔想再有人做受害者姐~!
我既目的唔係想同你地嘈同搞事~所以唔好誤會我既目的囉~THX~!

妹算啦唔好嘈 唔關自己事唔好再講 唉><

原帖由 阿涯 於 2008-10-25 08:11 PM 發表

我比較想知...點解唔可以呃人呃到窮....
你話你地個團好多人比人呃....借問聲你地咩團呢?
仲有受害者個名不如講埋上黎吧...
既然講到個眼鏡同d ex書咁重要...點解又唔影相呢

有人窮到連一支高級果汁都要昆ti ...

話我呃人野~你可以問我會D人我呃過D乜野先?
我個會係~瀨戶內魚類連合~你唔信可以收你分身入會睇下我個會d人點睇我同翠翠啦~!
就係我地心地好太好人先唔影相~枉我地信錯左佢lo~!

原帖由 陸小鳳 於 2008-10-25 08:09 PM 發表
話人呃自己先拿証據...差佬要控告你一條罪,係要佢夠料先差廚你,而唔係你去搵,明唔明?

至少好似tom單野有圖,咁先可以令人信服......

係..我係
無禮貌又點?我D禮貌睇人用....要我學人?憑什麼

呢件事我無信 ...

1,咁我等你做到差佬先,唔係點比証據你
2,禮貌係人地俾既...
3,都係到幫曬口,重講返唔信尼個唔信果個
4,比多個point俾你咬我,叫你地會既當時人上尼問下佢有冇發生過咪得囉

叫會長O黎講啦~
大概都知情況
(唔該花生一包 )

原帖由 wingii30 於 2008-10-25 08:31 PM 發表

1,咁我等你做到差佬先,唔係點比証據你
2,禮貌係人地俾既...
3,都係到幫曬口,重講返唔信尼個唔信果個
4,比多個point俾你咬我,叫你地會既當時人上尼問下佢有冇發生過咪得囉
簡簡單單...我一直冇話佢冇做,亦冇話佢有做,只是你地 單向話佢呃,我睇唔過眼....3.翠本人否認了.但你們卻拿不出証據...要屈人有幾難...呀邊個都呃左我4,5個推

原帖由 陸小鳳 於 2008-10-25 08:45 PM 發表
簡簡單單...我一直冇話佢冇做,亦冇話佢有做,只是你地 單向話佢呃,我睇唔過眼....3.翠本人否認了.但你們卻拿不出証據...要屈人有幾難...呀邊個都呃左我4,5個推

可唔可以比我呃一個?
一個咋~求下你比我呃

原帖由 surlent 於 2008-10-25 08:34 PM 發表
叫會長O黎講啦~
大概都知情況
(唔該花生一包 )

觀眾席仲有冇位呀月月
p.s.大家冷靜d...個post其實原本唔係拎離開火架呢...

騙子我唔憎咩?
我冇俾人呃過咩?

原帖由 雪美奈子 於 2008-10-25 08:12 PM 發表

我唔好都唔會有人借推比我玩唔會叫我幫過野囉~下話~!
我地就係比佢呃完係過來人想講返出黎~我都係想大家玩家好唔想再有人做受害者姐~!
我既目的唔係想同你地嘈同搞事~所以唔好誤會我既目的囉~THX~!

咁就叫好人  有人借推比我 亦有人借魂比我 係比埋ac 都我唔覺得我係一個好人wo 有人信你唔代表你係一個好人 請唔好利用別人對你既信任來表示你係一個好人
難道壞人借推比壞人 個位壞人就係好人 真係好笑了

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 雪美奈子 於 2008-10-25 08:18 PM 發表

話我呃人野~你可以問我會D人我呃過D乜野先?
我個會係~瀨戶內魚類連合~你唔信可以收你分身入會睇下我個會d人點睇我同翠翠啦~!
就係我地心地好太好人先唔影相~枉我地信錯左佢lo~!

我冇話過你呃人野...只係想問...點解呃完人野...唔可以窮<---這個問題
你睇清楚我係冇講過你呃人野

搵個位睇戲-.-新月借個靚位唔該-0-"

我相信我自己是一個壞人

本來尼個 黑名單 只係我地公會自用
所以有咩問題,都只係我地公會同 翠翠 私下問題
最多只不過係搵你地會長/當時人對質,唔到d外人去理
其他人睇到尼個 黑名單 可以當做參考
如果當時人覺得我地有誹謗/誤會,可以同返我地講
我由當日眼鏡交易比你,至到你搵人間接比返我既証據到有係到...
本人冇打算將d証據放上尼,因為資料有第三者及本人私隱
當時人覺得我誹謗你既,請用正常途徑搵律師/有關部門求助
如有需要,本人另提供聯絡資料

再多既野我就唔再講,好好一個由分享文變成罵戰文

Ps : 本人 瀨戶內魚類連合 會長 恩田赤

其實我都認同你個list 入面好多都係呃人名

但係
騙感情,外掛,疑似外掛,搶怪,名不符實帶升團,黑店,黑人僧,冇啦啦比人殺,輸唔起
o個d,我本人唔太認同
因為以上因素太過主觀

當然,作為參考的話,無乜好講
各位自行判斷吧~

原帖由 wingii30 於 2008-10-26 12:28 AM 發表
如果當時人覺得我地有誹謗/誤會,可以同 ...
你係尼到開得post就係公用...什麼[只係我地公會自用].....自用請在軍團post內開......

我又何嘗不憎昆狗?
我第一憎就就那些呃人的人..第2憎係那些欺善怕惡又臭串的

原帖由 陸小鳳 於 2008-10-26 10:04 AM 發表
你係尼到開得post就係公用...什麼[只係我地公會自用].....自用請在軍團post內開......

我又何嘗不憎昆狗?
我第一憎就就那些呃人的人..第2憎係那些欺善怕惡又臭串的

1,尼個post唔係我開,有冇訓飽睇情況?
2,同上..本來就係公會自用,有會員放左上尼我都冇法
3,你憎唔憎昆狗關我咩事,唔洗再三強調
4,冇興趣想知你個人既性趣,更冇興趣想知你鍾意咩同僧d咩
5,咩叫憎欺善怕惡又臭串?尼到開得post就係公用,唔岩睇咪當蚊叮蟲咬囉,由50樓針對到尼到
6,由頭到尾我冇講過有人呃過野,有時間將個post由49樓重頭睇起,我亦冇更改我所發之post
7,有問題真係唔該搵當時人出尼講,點排都未到你尼D 2打6,或者你係佢代言人我唔知咁
8,作為佢會長或多或少有包庇自己會員,但基本上我回既post係針對你發出既言行
9,開板樓主本意係同大家分享,用意係唔想再有人被昆,唔信不妨自己試下...等,但只有你既回覆係針對人唔係針對事
10,如果用返本會個 黑名單 定義,單係黑人僧係咪可以判你死罪?

重有冇其他問題?

原帖由 戀* 於 2008-10-25 07:53 PM 發表
只係想講句
我忍唔住上黎…
你係認為佢係昆你既
你大可以講出黎
但我唔相信一個成身點裝 又和服又印又王印 咩都一堆既有錢人會貪你2本ex同1個200w都唔知值唔值既眼鏡

我都同你講返句
我亦都忍唔住回一下你
你邊到睇到我有話過佢昆我野?
所以唔知點講出尼
同樣...貪係人既本性,就算係垃圾都會貪,信唔信隨你

原帖由 wingii30 於 2008-10-26 12:28 AM 發表
如果當時人覺得我地有誹謗/誤會,可以同 ...

那請問你一個好重要既問題 你話佢"間接"比番副眼鏡你  點間接法 係咪賣左錢比番d錢你 定係成副比番你先 如果係比番你 咁何來叫做呃
所謂用人不疑 疑人不用 既然你都有準備影相 但係都照比 係咪有d問題呢 難道你明知有騙子都一樣想去享受下中計既感覺?
如果閣下有呢種特殊既喜好 我本人都無咩想講@0@

原帖由 wingii30 於 2008-10-26 10:46 AM 發表

1,尼個post唔係我開,有冇訓飽睇情況?
2,同上..本來就係公會自用,有會員放左上尼我都冇法
3,你憎唔憎昆狗關我咩事,唔洗再三強調
4,冇興趣想知你個人既性趣,更冇興趣想知你鍾意咩同僧d咩
5,咩叫憎欺善怕惡又臭 ...

那個...有點事想說一下

1.我地非常理解,不過..唔係你開,咁所以呢?
2.似乎貴會不太團結呢,作為會長的你置身事外好似有點說不過去。畢竟佢講既野你完全認同的對吧?
3.er..這個我buy你xD
4.同上
5."其他人睇到尼個 黑名單 可以當做參考"、"當時人覺得我誹謗你既,請用正常途徑搵律師/有關部門求助"、"尼到開得post就係公用,唔岩睇咪當蚊叮蟲咬囉"  以上言論實在有點腦殘,名字放了上來,姑勿論是否屬實,已經對有關的人名譽做成傷害。已經有人覺得"空穴來風未必冇因"了...公會自用名單放了上來就是公開的言論,如果你的名字放了上來,你也會很不爽的對吧?
6.為此我爬了一下文。唔..你真的沒有說過=]
"=翠翠=未入你地個會之前係我地個會到呃左個會幾個人好多野~呃左人錢同二個EX同一個眼鏡~!" FROM #52
你一定是不認同的對吧?另外,跟據小弟的理解,翠翠似乎是向你借了1個帥氣眼鏡(市值200w-的東西);向kit傑(名字不肯定)借了1本ex書;向天使借了1本ex書。除了其中1本借的人說"既然自用送俾你吧",其他東西都有還到。如果真係既,我睇唔到有咩欺詐的成份。
7.嗯...的確我只係1個又窮又少點物、清怪又慢入到pvp場會俾人串的2打6,只係..佢既事即係我地既事,kamui 2團任何1個人受了委屈我地都會咁做。真話邊個講都會係真話,事實邊個講都係事實,不要太介意吧。
8.認同+1。不過我地針對的是貴會會員的言論。
9.非常理解及認同樓主的原意,所以和事實有出入才要出來澄清,請理解。
10.冇意見

p.s.為件禁小既事攪禁耐我都覺得有點太過,不過有點真澄清一下比較好
呼..打禁多字好支力

唔係你開你話公會用?板主?
唔俾其他人用?標題有寫明公會用?
發覺....同你講野同拖狗跑步一樣.....晒狗氣
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:55 PM , Processed in 0.042084 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存