2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 【蛋白石怪偷竊物分享】
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 娜依美亞
go

[分享] 【蛋白石怪偷竊物分享】

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 ngai 執行 屏蔽帖子 操作。
原帖由 舞舞╭★ 於 2008-8-27 04:49 PM 發表

斑點狗
應該係海狗
你睇~潛水得幾好

發表時間: 2008-8-27 04:53 PM
所在論壇: 魔力寶貝

操作理由: 內容觸犯版規

如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。

以下您所發表的帖子被 ngai 執行 解除屏蔽 操作。
原帖由 舞舞╭★ 於 2008-8-27 04:49 PM 發表

斑點狗:em012: :em012: :em012:
應該係海狗
你睇~潛水得幾好

操作理由: 屏蔽錯誤

原帖由 舞舞╭★ 於 2008-8-27 04:43 PM 發表

與偉大的區版政治觀念一致便可以了
有點既主人~有點既狗

發表時間: 2008-8-27 04:45 PM

操作理由: 更正之後屏蔽錯誤,內容觸犯版規

呀管理員先生你想點?
我都想知我邊忽觸犯版規
突然間又要勞動呀管理員先生處理版務
區版先生,版主們又太忙呀?
但我見上面正正有個一定係忽觸犯版規~又完全冇事啵:cheers:

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 加藤鳴海 於 2008-8-28 05:22 PM 發表

或者噤講啦
魔力版有4位版主
都要勞動阿區版大人黎加分
註:已經唔係1次半次
噤係區版大人得閒得制,定版主們太忙
仲有~唔知呀區版大人係一視同版~定只關心魔力呢
仲有我向你投訴既各樣事
你好似一樣都冇處理 ...

應該係區版得閒得制,咁點?@@
原本 封之介都係魔力版主,只不過佢做左匯思區版,系統在魔力版中會自動del名,我唔係太明白一個版主處理版務點解都可以有野講

原帖由 加藤鳴海 於 2008-8-28 05:44 PM 發表

操作理由: 內容觸犯版規

如果您對本管理操作有異議,請與 ...

係我太得閒

原本尼個post 唔應該黎討論你既投訴,不過無計啦,唔係到回你又話選擇性回覆 (我諗樓主會體諒我的)

我地2000fun係一個重視言論自己既地方,不過對於過份既人生攻擊,我地係會禁止的(世界就是充滿矛盾 )

原帖由 ngai 於 2008-8-28 05:45 PM 發表

原本 封之介都係魔力版主,只不過佢做左匯思區版,系統在魔力版中會自動del名,我唔係太明白一個版主處理版務點解都可以有野講

1個部主管升了做管理級人員
但他依然做主管的職責,那應該是他太勤奮了
但身為一個管理級人員的你也會說出以上對話
區版的定位應該是怎樣
再者,本版有很多的人都知道這區版的扮好人行為

如果再套用上方比喻
1個管理級人員不但升了職還代表主管工作,但事實只為下屬們以為他是1個好上司
那你的[一個版主處理版務點解都可以有野講]就真係有野講了

原帖由 ngai 於 2008-8-28 05:51 PM 發表

係我太得閒

原本尼個post 唔應該黎討論你既投訴,不過無計啦,唔係到回你又話選擇性回覆 (我諗樓主會體諒我的)

我地2000fun係一個重視言論自己既地方,不過對於過份既人生攻擊,我地係會禁止 ...

我的投訴,你有回我答案嗎?
再者人生攻擊,我怎樣攻擊他人的人生

原帖由 ngai 於 2008-8-28 05:51 PM 發表

係我太得閒

我地2000fun係一個重視言論自己既地方,不過對於過份既人生攻擊,我地係會禁止 ...

1句講到尾, 我地2000FUN係官官相護架,, 唔得咩???

已有 1 人評分Good 收起 理由
加藤鳴海 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 ottowing 於 2008-8-28 05:57 PM 發表

1句講到尾, 我地2000FUN係官官相護咪得羅

做咩我句+GOOD內容會俾人封架~"~
係度打返啦

因住又俾阿管理員先生封POST呀~"~

原帖由 ngai 於 2008-8-28 05:45 PM 發表

有點不太明白

當3位版主同時下台後, 封之介區版(已經係區版)就上台
點解系統個陣無把介介除名?

但係當魔力版4位版主先後上台之後, 介介個名都仲係到

e個自動系統都幾神奇下..

(我唔係想質疑你, 只係好奇問下@@ 想知個系統點運作only)

原帖由 加藤鳴海 於 2008-8-28 05:55 PM 發表

1個部主管升了做管理級人員
但他依然做主管的職責,那應該是他太勤奮了
但身為一個管理級人員的你也會說出以上對話
區版的定位應該是怎樣
再者,本版有很多的人都知道這區版的扮好人行為

如果再套用上方比喻
...

你可以否定 區版,版主,甚至壇主的能力,不過我不認為在你所說的假設中能看得見

區版佢點樣扮好人?不如比我知下佢既真面目

原帖由 加藤鳴海 於 2008-8-28 05:57 PM 發表

我的投訴,你有回我答案嗎?
再者人生攻擊,我怎樣攻擊他人的人生

唔好意思,會盡快處理^^

原帖由 ottowing 於 2008-8-28 05:57 PM 發表

1句講到尾, 我地2000FUN係官官相護咪得羅

對,對於你們來說就是這樣形容的

原帖由 舞舞╭★ 於 2008-8-28 06:02 PM 發表

有點不太明白

當3位版主同時下台後, 封之介區版(已經係區版)就上台
點解系統個陣無把介介除名?

但係當魔力版4位版主先後上台之後, 介介個名都仲係到

e個自動系統都幾神奇下..

(我唔係想質疑你, 只係好 ...

1. 無記錯果時佢係urgame區版,匯思區版是最近才加上去的
2. 就算加了匯思區版上去,系統也會有緩衝時間才會自動del
3. 不過區版都可以繼續成為該區內的某區版主位上加名,不過預設是不加(因為他們根本就有能力去管理該區),如有需要是可以再加名的

原帖由 ngai 於 2008-8-28 06:11 PM 發表

1. 無記錯果時佢係urgame區版,匯思區版是最近才加上去的
2. 就算加了匯思區版上去,系統也會有緩衝時間才會自動del
3. 不過區版都可以繼續成為該區內的某區版主位上加名,不過預設是不加(因為他們根本就有能力去管 ...

問題2: 介介個陣已經係魔2版版主 咁係咪即係你既第3點apply係魔2e個case?

原帖由 ngai 於 2008-8-28 06:03 PM 發表

你可以否定 區版,版主,甚至壇主的能力,不過我不認為在你所說的假設中能看得見

你是否看錯了我們的對話
1.我們不是投訴區版,只是他行為的真正意義,很多人都清楚,所以才出現那麼多前版主出現
2.你也說對~區版加分,行動上他是沒做錯,但理由同上
3.他的扮好人行為早在很久前已經有人投訴了
4.1個偽君子,你可以說他沒有做錯,但看在知情的人眼中,他只是1個小人

最後我們用官官相護黎形容你們~事出必有恩
如果是說錯,請指正
不過看你的處事手法,我的投訴都是白廢了

引用阿區版的處事手法
做錯了任務事都可以一句[新版上任難免有錯]
處理任何問題永遠以不回應當作回答
當必要回應的時候一句[我沒需要與你解釋]
已有 2 人評分Good 收起 理由
夢;小淚` + 1
ottowing + 2

總評分:  Good + 3   查看全部評分

呢排我唔夠good, 等我開d人加自己good先

原帖由 加藤鳴海 於 2008-8-29 10:23 AM 發表

你是否看錯了我們的對話
1.我們不是投訴區版,只是他行為的真正意義,很多人都清楚,所以才出現那麼多前版主出現
2.你也說對~區版加分,行動上他是沒做錯,但理由同上
3.他的扮好人行為早在很久前已經有人投訴了
4.1個偽君子,你可以說他沒有做錯,但看在知情的人眼中,他只是1個小人

最後我們用官官相護黎形容你們~事出必有
如果是說錯,請指正
不過看你的處事手法,我的投訴都是白廢了

引用阿區版的處事手法
做錯了任務事都可以一句[新版上任難免有錯]
處理任何問題永遠以不回應當作回答
當必要回應的時候一句[我沒需要與你解釋]

原帖由 妹控 於 2008-8-29 11:58 AM 發表

未期語癌

你地好衰架

原帖由 ngai 於 2008-8-28 06:03 PM 發表

姐係同你地講乜都係冇用啦-.-

連管理員都係咁樣

原帖由 ngai 於 2008-8-28 17:51 發表

係我太得閒

OMG  公開論壇應有的理論 包括會員與管理人員亦是 ?

版主又何嘗唔係由會員申請上去 ?  但會員問題 冇一個有關方面出黎理/ 答

如果會員冇資格評論任何野  何必搞一d同會員有交流活動? 世事往往就係咁矛盾

有關LINK

http://www1.2000fun.com/bbs/view ... page%3D2&page=1

http://www1.2000fun.com/bbs/view ... page%3D2&page=4

http://www1.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3115505&page=5

長期係魔力版既會員心聲就顯而易見

?t=1219204194

唔係個個對版主不滿既會員就等如亂搞事   

有論點 有理據咪一樣冇人處理  

咁投訴版仲有存在價值 ??

十週年勳章(賀詞)

夠吧~o~
大家都離晒題~o~
講番偷竊物算吧~~~

150個d章0.0
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 09:29 PM , Processed in 0.048829 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存