2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [號外]原來紅國 ser b 人係咁打國戰
樓主: 背包袋
go

[新聞] [號外]原來紅國 ser b 人係咁打國戰 [複製鏈接]

你條友都幾憎紅國睇黎@@
之前又話紅國5打0..講真5打0係人想既咩?
仲有5打0有咩唔岩?你有人你都可以5打0..
之前黃國都5打0喇...成個大陸都比黃化哂tim..
都唔明5打0有咩唔岩囉!
又唔係唔比...又唔係用bug..又唔係用掛..

仲有今次你又知係紅國人做?
可能係黃!可能係綠!可能係紫!
你有咩證明係紅國做先?
仲有你地唔識踢人?見到人地咁做你唔識踢?
起成7~8枝方尖都要用好多時間....
點解你唔會踢人呢?
只係事後先黎嘈..有咩意思?
仲有國任,我地點知你咩國任先?
好喇,當我知..我唔打你國任就係比面你姐!
如果依到又唔打得果到又唔打得玩黎有咩意思呢?
都唔明點解你咁鍾意針對紅國!
以上係我個人意見!

其實我就係(間諜)
無錯.俾你地發現左
本人屬國際CID特種部隊 名譽獲授中央政府
批准重事間諜活動.編號CO12666
有任何不滿!請打{111}致本人傾訴

依家唔係講緊國任既問題
國商開唔開到關我屎事
我大撚把錢,入點買曬所有job 武防仲得

問題係你地好
小朋友真係要派粒膠比你地

你咁講下次見到你唔打真係對唔住自己

間碟無雙,紅賊當道
歲在kai子,天下大吉

上面
你講埋d冇里頭又冇跟據+證據ge野
應該係我地送夠n個 比你

原帖由 FrIeeS 於 2008-8-29 05:39 PM 發表
上面
你講埋d冇里頭又冇跟據+證據ge野
應該係我地送夠n個 比你

紅國咪一樣on 9 9,唔夠藍國打淨係識用5打0,同埋食綠國d地
仲要有時被綠國反咬

原帖由 21bbb豬豬豬bb豬 於 2008-8-29 05:20 PM 發表
你條友都幾憎紅國睇黎@@
之前又話紅國5打0..講真5打0係人想既咩?
仲有5打0有咩唔岩?你有人你都可以5打0..
之前黃國都5打0喇...成個大陸都比黃化哂tim..
都唔明5打0有咩唔岩囉!
又唔係唔比...又唔係用bug..又唔係 ...

不嬲唔鐘意紅國,
黃國不嬲成撚日5打0架啦,佢地廢丫麻
但你地咁鐘意學佢地,證明你地都係廢,仲有講5打0,相信你地仲勁過黃
周不時見到成個大陸紅色

原帖由 背包袋 於 2008-8-29 05:51 PM 發表

不嬲唔鐘意紅國,
但你地咁鐘意學佢地,證明你地都係廢,仲有講5打0,相信你地仲勁過黃
周不時見到成個大陸紅色

原帖由 背包袋 於 2008-8-29 05:44 PM 發表

紅國咪一樣on 9 9,唔夠藍國打淨係識用5打0,同埋食綠國d地
仲要有時被綠國反咬

原帖由 背包袋 於 2008-8-29 05:51 PM 發表

不嬲唔鐘意紅國,
周不時見到成個大陸紅色

兩個低能的人
我地5打0 我地想ga!?
我地宣果陣又唔見你地黎守 你地守都唔守就話我地屈你地!?
你地連守ge野都冇做過呀 5打0就係廢 你地守都唔守先係on 99
大佬 紅國隔離除左藍國 得綠國 咁就最易係打綠國d地啦
比人反咬又點呀 你地藍咩又比黃反咬 成班混吉淨係識得針對紅國
好心你地啦 食飽飯冇野做 就搵屎柯啦 係唔係都話紅國唔岩

原帖由 背包袋 於 2008-8-29 05:44 PM 發表

仲要有時被綠國反咬

你條友呀 唔好講左第二度啦
之前就話我地出間諜去你地度
以家就講埋其他野 你個諗野個空間會唔會太大呀!?

唔夠人講就轉話題 唉

話人外掛狗的藍國狗狗係d咁樣ge垃圾

原帖由 FrIeeS 於 2008-8-29 07:10 PM 發表

兩個低能的人
我地5打0 我地想ga!?
我地宣果陣又唔見你地黎守 你地守都唔守就話我地屈你地!?
你地連守ge野都冇做過呀 5打0就係廢 你地守都唔守先係on 99
大佬 紅國隔離除左藍國 得綠國 咁就最易係打綠 ...

加一._.我地組部隊d人一起打地,都冇人守,(好痛苦,等到完場
叫你地打sos又話我地串._.(唔止一次,次次都見到豆豆入來串返我-0-

原帖由 渡邊君 於 2008-8-29 07:23 PM 發表

加一._.我地組部隊d人一起打地,都冇人守,(好痛苦,等到完場
叫你地打sos又話我地串._.(唔止一次,次次都見到豆豆入來串返我-0-

+1
我地都唔想5打0
我地夠想比我地部隊d人入啦 你地又唔入黎守
唔通係你地迫我地5打0 就話係我地廢咩 ._.

唉唉  我地部隊好想你地有人守地呀藍國  大佬 有冇可能我地隊本身想一齊打國戰 (夜晚9點左右) 打中土藍國地 冇人守 我地入唔晒...好la 打藍國本土 應該有人守 我地隊d人入得晒la掛..點知...又係冇人守(本土都冇人守的藍國) 又係入唔晒../o\
叫你地打sos...又話我地串@@(豆豆)     唔叫你地打sos 又話我地人多哈人少.. 輸左冇野好講 又剩係識叫人收皮

成日話我地紅國廢@"@唔知點解呢排下就 我都見到中土有唔少地係紅國 莫非...下就紅國d人玩5打0!!!???
=.=仲有 聽到你咁講  我覺得 藍國係唔係冇新手嫁??個個都識起塔識玩....一有唔識起塔/亂黎  就係紅國間諜. ..咁睇黎..你地國都有唔少間諜-    -
零晨-.-5打0又要話人狗...自己國唔夠人又係到狗吠..
藍國唔係廢 藍國大把勁人  但係慘在有好多你呢d低能仔-   -乜野膠野都up得出姐
各下係咪唔識用game入面個頻-.-?唔識叫人踢lag機d人??      

亂起塔=紅國間諜  =.=新手睇到都笑la~   定係...打輸左不爽..上黎唱衰紅國呀 ??

各下-.-唔該你  唔好為唱衰紅國而開d無聊post la~ 你上一個post...人地講道理  你唔夠講又話人一出就出膠post..仲細咩

算 la~ 差 不多 都 開學~
唔好理 佢 地~
佢地話 好多紅國間諜~那麼 我們 都可以說 好多 某 國間諜la~
例如 : 某d場地~ 叫 d人唔好 跳岸 送死,照跳 ,沒血 在主水回血~叫佢走 唔理
唔好亂起野 照起,叫出水 唔出 ,用全頻說自方情報
我可唔可以 說 是 對 方的 間諜~?
1. 可能 真的是 間諜,2. 有 些無聊人 耍白 3. 真的 是 新人
有時 d野 唔可以 一口咬定~
d 部隊 收了新人 有沒 好好教育,新人問問題 老手又唔答~惡性循還~
另一個問題 5:0 ....唉 各國 都有的問題
真的是 好想 打 5:0 的場 咩 大家 唔夠人時 都 時常發生
但唔排除 有些人真的是 去 開 5:0的場 同時 有 些人 見到 都唔會入去 比人sm la

各位,你地唔駛理個背包袋, 佢都short short 地,我唔係紅國,但係佢d野我差不多全部知道
佢可以話係男人之中的cheap精,我同佢做左同學3年所以好清楚佢性格

基本上係個自尊心好強又唯我獨尊既人

條友平時侍著自己黑帶二段,係學校成日串人,己經唔受歡迎,次次project 分組佢都搵唔到組要老師幫佢搵
佢呢排係街同人打交,比教練知道罰佢反省兩個月,所以佢先咁得閒日日打fez

平時同佢對練個陣就大大力踼人,仲要係自己人都當係沙包咁打,性格好勇鬥狠,次次同親佢練都整傷幾達返黎!
至於fez,佢而家因為玩藍國所以先成日鬧紅國,之前佢玩紫國咪一樣係咁鬧臭黃國!

卓琪哥,我知你打得,但係我亦都想你知道 師兄弟入面都有人唔妥你!你係game 度點串我唔理你,但你都唔好以為自己咁受歡迎,好多人都只不過見你係師兄,尊重下你!
各位我唔多講啦,唔想比佢知道我係邊個,怕得罪佢第日見到佢對練時又特登大力d抽我

對呢個Post 除左用膠黎形容之外...
實在念唔到咩好既形容詞,當我中文差啦
而我想講既,上面好多人都講哂
講各國人數,紅國只係排第3多
黃>紫>紅>藍>綠,唔好再話我地屈你地人少
話咩50.50 就我地輸梗,我打既國戰數目,唔算多,岩岩好300百甘姐
當中一定有唔少次 50.50 嬴你地囉
5.0 真係冇人想打,你地唔守,就怪我地?!咩道理?囧rz

樓主!
我送一粒 比你
仲唔多謝我

原帖由 夜神櫻花 於 2008-8-29 11:41 PM 發表
各位,你地唔駛理個背包袋, 佢都short short 地,我唔係紅國,但係佢d野我差不多全部知道
佢可以話係男人之中的cheap精,我同佢做左同學3年所以好清楚佢性格

基本上係個自尊心好強又唯我獨尊既人

條友平時侍著自己 ...

你講左咁多野,我仲唔知你係邊個我就就切jj啦
講咁多野...你夠我打咩?
係大把人唔妥我又點? 夠大把人妥我,我又唔會死-.-

原帖由 timothy1030 於 2008-8-30 01:17 AM 發表
樓主!
我送一粒 比你
仲唔多謝我

你真係送先好喎,我怕你未送前己經死左
我唔想收死人禮物,好唔老黎

唉..都知道你地係咁小朋友架啦
紅國大把廢狗啦, 咩吊狼300公會, 見到都笑死

原帖由 背包袋 於 2008-8-29 05:09 PM 發表
你地平時同我地打咪又係輸成條街
我當你地唔係黎打國任,但出咁鬼多間碟,起8個方尖,都好
咩原來間碟咁好玩  仲有你地唔止一場係咁玩,全藍國人可以做證,我地d場周不時都有間碟
知你地 ...

系國任就吾打得? 間諜?   睇下自己有冇新手起野先啦,
主城5座侵蝕塔 我地紅國常見,
同埋呢,好想知你咩國囉,
50打50吾夠你地打?
你當b ser紅國留咖?
8月29號 我地紅國打守戰,守贏左幾多場
你知吾知啊,細佬仔! 玩吾起就去打怪啦,

重有啊 吾該你留名啦.
最吾中2 d人開完post吾講名咖啦
最緊要有膽做有膽認.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:22 AM , Processed in 0.037814 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存