2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 C團禁止低lv打國戰?
樓主: kanekwok
go

C團禁止低lv打國戰? [複製鏈接]

原帖由 阿灃 於 2008-9-1 10:22 AM 發表
都話左佢係膠人..只會發膠post

自己做錯野就係度嘈~回藍國吧 人地藍國幾多隻人 都吾知泥黃國做咩

定係係藍國都比人咁kick過呢 ???

我做錯咩?

原帖由 固態蛇 於 2008-9-1 01:11 AM 發表

幾時屈過你用外掛?

above, I proof that your IQ is relatively low compare to normal human being.
MATE is over just get over it!!!

知唔知咩叫例子呀你= =?
擺明就係舉例啦....咁都唔識

原帖由 suedekevin 於 2008-9-1 01:47 AM 發表

唉.....小朋友,你嘈黎做咩?係屈你又好,唔係屈你都好,唔踢都比人踢左law..禁你想點?你用禁多時間打 post,都夠你開隻新仔升到10幾20 lv啦...就算你唔忿氣,有本事既,咪自己組個大團狂打c團 law..人 地大團打國戰, ...

低lv 代表要比人殺?
唔比我做水工 水銀?
我唔做水工 水銀 都唔代表會比人殺

原帖由 sonson 於 2008-9-1 06:55 AM 發表
我地c團 成團一齊打 就算踢你又點? 我地唔夠位入有人要waiting 踢你個12lv 比其他人入  
至小 係我地自己人 有部隊頻 知道指示 就算係街人 入一個高lv 過你2x 3x 都好過你12lv  入去比人殺  
你話你打怪悶 要入去國 ...

講下我點無品法

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kanekwok 於 2008-9-1 01:19 PM 發表

低lv 代表要比人殺?
唔比我做水工 水銀?
我唔做水工 水銀 都唔代表會比人殺

低lv 著唔到勁裝 防範力低 俾人打都扣多d啦
低lv 鬼知你識唔識玩 梗係易死d啦
低lv 內鬼咪係哩d咁上下lv囉
低lv 做水銀 大部份都係哩頭做水銀果頭自己走去出死靈
低lv 太信唔過 有太多憂慮
低lv 如果識做間諜 完全有能力去改變一場戰局
低lv ..........

原帖由 kanekwok 於 2008-9-1 01:18 PM 發表

我做錯咩?

你最錯來左黃國

原帖由 Er03 於 2008-9-1 02:15 PM 發表

低lv 著唔到勁裝 防範力低 俾人打都扣多d啦
低lv 鬼知你識唔識玩 梗係易死d啦
低lv 內鬼咪係哩d咁上下lv囉
低lv 做水銀 大部份都係哩頭做水銀果頭自己走去出死靈
低lv 太信唔過 有太多憂慮
低lv 如果識做間諜 ...

低lv無勁裝,我都好少比人打中,話哂法師 唔係戰士= =
高lv都唔代表識玩 我見過有d 3x lv點裝都好廢
內鬼呢家野 高有高 低有低姐- -
唔做水銀咪做水工
低lv 信唔過  我又唔係第1次玩= =

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kanekwok 於 2008-9-1 02:42 PM 發表

低lv無勁裝,我都好少比人打中,話哂法師 唔係戰士= =
高lv都唔代表識玩 我見過有d 3x lv點裝都好廢
內鬼呢家野 高有高 低有低姐- -
唔做水銀咪做水工
低lv 信唔過  我又唔係第1次玩= =

當敵對係大公會 當然要全力應付
相信識玩都唔會Lv12入戰場 打一場戰場時間夠你升幾Lv
我又唔識你 又得果Lv12 一開始如果係內鬼扮水銀
擴已經輸人 水晶被內鬼大量操控 你明嗎?
為左黃國勝利 少少犠牲當然在所難免
就算係藍國幻影 亦都一樣會踢人
若果Crusades真係踢左你 你大可以去其他場玩
既然隻Game係有踢人系統 自然可以踢你
你真係咁介意 就搵5個fd一齊入同一個戰場將成個團踢晒出去自己慢慢玩啦

原帖由 Er03 於 2008-9-1 03:26 PM 發表

當敵對係大公會 當然要全力應付
相信識玩都唔會Lv12入戰場 打一場戰場時間夠你升幾Lv
我又唔識你 又得果Lv12 一開始如果係內鬼扮水銀
擴已經輸人 水晶被內鬼大量操控 你明嗎?
為左黃國勝利 少少犠牲當然 ...

1.比人踢左入唔到幾多場
2.我無咁無聊去踢哂成場人

我講到咁明你都仲唔明  話到明你連小小野都開過POST出來嘈人地團 已經同你個人品德有問題啦
洗唔洗用枝槍 指住來你講先明 你唔會EQ低到0  咁都唔明下話? 話明部隊 咩叫部隊識唔識?
開左個部隊 緊係想成個部隊一齊打呀啦 我地又唔識你 你估你係神人?12LV 入去唔踢得?
比著其他國家大公會如果打自己部隊有人未入到 而又有D咁低LV 打緊部隊戰 任何部隊都會踢你!
連最基本國戰需求你都未識? 你話你做水銀? 我地部隊無水銀? 一定需要你? 水工? 又一定要你?
點解你可以講到自己12LV 咁偉大 做咩都對 咩都得  你咁把炮 洗咩入人地D國戰? 洗咩要團體?
咁隻GAME 唔洗要部隊啦!  個個人自己入戰場咪得! 出得踢人 就緊係有隻GAME的原因  又唔見我比人踢?
又唔見我入街場比人踢? 點解你會比人踢?唔會因為你樣衰下話? 有原因自己唔講出來 下下針對人地團!
好明顯係到搞事啦! 你估D人唔識分真假? 在場 咁多個回應 個個都話緊你!你識唔識寫OR 打個(醜)字?
唔識我教你 (一戈)  你自己記住!!!咪話人蝦9你!

原帖由 sonson 於 2008-9-1 09:21 PM 發表
我講到咁明你都仲唔明  話到明你連小小野都開過POST出來嘈人地團 已經同你個人品德有問題啦
洗唔洗用枝槍 指住來你講先明 你唔會EQ低到0  咁都唔明下話? 話明部隊 咩叫部隊識唔識?
開左個部隊 緊係想成個部隊一齊打 ...

呢d咪叫霸道囉
你話我比人踢另有原因
有咩原因呀
開波唔夠10秒
行去主水時間都唔夠啦 同想用主水回血都唔得啦 會錯咩呀 仲有我果陣full架 你係咪又想作d原因出黎?
因為自己係大團 所以就講到自己咩都岩哂
人地咩都錯
我無講自己咩都岩 不過我睇唔出我d錯有幾多囉

一日踼九十幾人
點記得你點解比人踼
有5個人唔想你係個場度就可以踼你啦
洗咩原因 要原因求其講都得啦
而家見到你開post 係咁係度鬧人 一睇己經知踼你係無錯

原帖由 kanekwok 於 2008-9-1 10:44 PM 發表

呢d咪叫霸道囉
你話我比人踢另有原因
有咩原因呀
開波唔夠10秒
行去主水時間都唔夠啦 同想用主水回血都唔得啦 會錯咩呀 仲有我果陣full架 你係咪又想作d原因出黎?
因為自己係大團 所以就講到自己咩都岩哂
人 ...

話你係細路真係一d都冇錯...我覺得你好似 d小朋友,人地唔侵你玩,係度發哂爛揸...個 GAME SET出黎,係有踢人系統既...踢你有咩錯?唔鐘意既咪唔好玩呢隻game law!又冇人逼你玩..  如果你真係禁唔忿氣, 咪自己係黃国建立個大團,要勁過c團既,一見c團既人入黎打国戰,就係禁踢佢出戰場,係咪咩仇都報哂law....

你吹水都幾勁 開場唔夠10秒踢到你 講出來都無人信 打/SEA 點你名都唔至10秒啦
仲要5個人點再+上踢出投票 你話10秒踢到你有無人信? 唔好話我地人多就夠快 就算人多都唔至10秒LO
你估隻GAME 我地開 除時可能踢你走? 唔洗50人投票? 你講野打字有無經大腦?屈人都唔識屈?  
我地係唔係大團 唔到你講出口! 都唔係我地講咩都對! 只係對住你e種膠人 eq低人士 (請問你有無查下自己eq幾多?) 就講咩都對!

原帖由 kanekwok 於 2008-8-30 08:54 PM 發表

佢地聲都唔聲就踢人
我e家聽團友講先知
原來佢地又串又惡
e家仲好霸道tim

無辦法..唯有下一次唔好再入第3國的場
因為已經發生左..將來佢地都一定會咁做
不過要體諒黃國大家都係求勝心切,呢種態度係要尊重
因為的確大家3唔識7,如上果位kelly14k已經講左
大家都應該明白了

所以下一次比心機幫本國打就好了..唔好亂入第3國
除非係大團有心玩反推..

講黎都冇用 樓主是膠的

講到明就悶啦

比人罵我都要講

踢你咪踢你囉   洗唔洗開POST問下人踢唔踢得你

踢完係咪要登報??

多舊魚

係霸道又點??依家比人踢果果又唔係我

抵你死

原帖由 sonson 於 2008-9-2 10:13 AM 發表
你吹水都幾勁 開場唔夠10秒踢到你 講出來都無人信 打/SEA 點你名都唔至10秒啦
仲要5個人點再+上踢出投票 你話10秒踢到你有無人信? 唔好話我地人多就夠快 就算人多都唔至10秒LO
你估隻GAME 我地開 除時可能踢你走 ...

1.點會無可能
2.知唔知咩係大約
3.知唔知咩係誇張手法

原帖由 幻瞳Evangeline 於 2008-9-2 12:44 PM 發表

無辦法..唯有下一次唔好再入第3國的場
因為已經發生左..將來佢地都一定會咁做
不過要體諒黃國大家都係求勝心切,呢種態度係要尊重
因為的確大家3唔識7,如上果位kelly14k已經講左
大家都應該明白了

所以下一次 ...

我唔係好明你講咩= =
黃國入黃國戰場 都有問題 囧?

原帖由 kk2004kk 於 2008-9-2 04:42 PM 發表
講到明就悶啦

比人罵我都要講

踢你咪踢你囉   洗唔洗開POST問下人踢唔踢得你

踢完係咪要登報??

多舊魚

係霸道又點??依家比人踢果果又唔係我

抵你死

洗唔洗開post問踢唔踢得我?
洗咩姐= =
你地c團成堆狗 洗咩 一堆霸道ga惡狗
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:51 PM , Processed in 0.056833 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存