2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天龍八部(香港版) 外掛強化AND更新
樓主: m974
go

[意見] 外掛強化AND更新 [複製鏈接]

原帖由 jeffreyswd 於 2008-9-10 12:18 PM 發表

佢講既野係真的 唔係死頂 你地班人試左先係度嘈啦
未試過就唔好亂話人 7上8失敗都好多次的 但上到8就一定上到9 呢個係隻game一個時間漏洞
可以話係game既bugs 但絕對唔係外掛 不過隻game搞成咁我都唔想玩了: ...

請問點樣試?
你講黎講去都係試下7~9
但係你無講點樣可以+2~+9  完全無失敗
星期日果晚好多天下既人+2~+9係直上  你只講7~9係一定得
咁點解2~7都係一定得?  我試左三支強化都去唔到5
同埋果晚青翼不斷強化洗系統頻 好多人都睇到 青翼 幾十次都係+2 +2 +2 +3 +2 .....不斷循環
點解天下既人就+2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9

勇敢 此乃最真實亦是我親眼見 同一個連續沖都如是
問題好到 Point  比個桔你  :victory:

原帖由 ccf22222 於 2008-9-10 04:53 PM 發表

請問點樣試?
星期日果晚好多天下既人+2~+9係直上  你只講7~9係一定得
同埋果晚青翼不斷強化洗 ...

3個強化去唔到5 正常喎...佢+多1 機率又降 我把30lv廢野咪又係+6 用黎哂元寶玩下用左廿個上+6啦..記得g m好似講過+6定+7就唔跌架啦..你地唔留意官網咋話-_-?

原帖由 ccf22222 於 2008-9-10 04:53 PM 發表

請問點樣試?
同埋果晚青翼不斷強化洗 ...

我講緊係JENHINWIND 唔係某位直上人士 請睇清楚
JENHINWIND佢D裝之前已經+哂7

原帖由 豪仔XD 於 2008-9-10 11:30 PM 發表

3個強化去唔到5 正常喎...佢+多1 機率又降 我把30lv廢野咪又係+6 用黎哂元寶玩下用左廿個上+6啦..記得g m好似講過+6定+7就唔跌架啦..你地唔留意官網咋話-_-?

你都話正常
但係天下班人就唔正常+2~+9一直上  
無出現過重複
就算有安定值 失敗都有重複
+5上+6成功 上+7失敗降回+5 再上+6成功
系統頻會出現+6 +6  會有2次+6出現
但係天下好多人都唔會重複出現  直上到+9
就算+2~+5都好難1次都無失敗就成功
天下既人就好勁 +2~+9全部都1次成功 仲唔止1件裝

原帖由 jeffreyswd 於 2008-9-10 11:31 PM 發表

我講緊係JENHINWIND 唔係某位直上人士 請睇清楚
JENHINWIND佢D裝之前已經+哂7

同D 人講都晒氣 試都唔試就話人外掛  
我覺得係佢地唔抵得人地有錢沖裝囉

成日話人外掛 咁有冇人搵到個外掛/強化補丁 出黎比大家睇下呀?

回復 26# jenhinwind 的帖子

傻仔呀傻仔~~~重要係到頂呀頂呀~~~
星期日我已經post左個補丁出尼,大家一見到已經明晒,我都係搵到d資料先明佢地點解會做到~~
成日話要人證明e樣果樣~~~唔好再白痴la,大家係有眼有腦既,你係補藥黨???
人地即場證明唔到d藥係假既就要信你就要同你買呀???用下腦都知你係賊la,當全世界都係白痴,你就係~
大6果個補丁緊係用唔到la,世上無free lunch,個patch係改左個axp file,而個axp內既data有part係當你強化時將d data input同output上server,重有既就係強化時check你件裝既強化level而計出你個成功%,佢將正server幾行既xml 改左個私服即係外掛server,所以就做到外掛server所set定可將強化%任意改動既效果~
個發神經緊係知我post果個一定用唔到la,重話用到del ac~~~用戶當然係比無用既人清楚件產品la,唔通我又要去用下外掛試下係未work先話得佢咩~~~~stupid~~~
你個白痴on8+1 淨係識係度話無e樣野,你地自己試左得先~~~咁多人打死你唔去死,燒炭可能死唔去ga,你自己都無試過~~~試左先信la笨6+1

原帖由 jenhinwind 於 2008-9-11 02:12 PM 發表

同D 人講都晒氣 試都唔試就話人外掛  
我覺得係佢地唔抵得人地有錢沖裝囉

成日話人外掛 咁有冇人搵到個外掛/強化補丁 出黎比大家睇下呀?

已經試左
三支強化都去唔到+5  一直都+2 +2 +3 +2 +2 +4 +2 +3 +2
最高去到+4
天下既人就+2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9

自己唔試過唔知~~~~~
尋日我夠用左5支強化水都上唔到+5~~~
我總共用1.6萬元寶黎充左3件+9~~~~

原帖由 風林寺 於 2008-9-11 03:36 PM 發表
傻仔呀傻仔~~~重要係到頂呀頂呀~~~
星期日我已經post左個補丁出尼,大家一見到已經明晒,我都係搵到d資料先明佢地點解會做到~~
成日話要人證明e樣果樣~~~唔好再白痴la,大家係有眼有腦既,你係補藥黨???
人地即場證明 ...

咁你有冇試過用個補丁呀???? 係咪真係用到先?????

我4件裝由4上9 其他7上9  夾埋用左7M 幾元寶  我地係真係拿錢出黎沖裝 唔似得你地冇沖過就係到話人外掛
我4上9 D 裝都跌好多次落1 先上到5  下下都係錢黎 唔該唔好再老屈我地黎D 玩家啦   

你POST 左舊野出黎咁有冇人用到? POST 一POST 就話係補丁
咁我夠可以POST 舊野出黎話用左唔洗升LV 直上200LV都得啦
得把口

=.=又係wo 如果係有依個外掛.. 咁不如直接send e-mail俾gameone 仲好啦..

原帖由 jenhinwind 於 2008-9-11 06:38 PM 發表

咁你有冇試過用個補丁呀???? 係咪真係用到先?????

我4件裝由4上9 其他7上9  夾埋用左7M 幾元寶  我地係真係拿錢出黎沖裝 唔似得你地冇沖過就係到話人外掛
我4上9 D 裝都跌好多次落1 先上到5  下下都係錢黎  ...

始終都無正面回答
點解天下既人係直上
佢地係順序+2 +3 +4 +5 +6 +7 +8 +9
完全無出現過+2 +2 +6 +6 +8 +8之類既情況
只要有試過強化裝既人都知 +2上+3失敗之後 再上返+2   
系統頻係出公告+2(第一次) +2(+3失敗之後再成功+2)

回復 30# jenhinwind 的帖子

你鍾意出尼比人笑無人阻止到你~~
你估下咁多人有無人試過用幾萬元寶沖lor~~~
你講到得你同d天下狗有用元寶沖裝咁~~講野用下腦先la
我就同左2萬元寶沖左件+2
乜都唔識,連少少既電腦常識解釋你聽都唔明既~~~讀多d書好過打機la,唔係一世比人笑呀

+9 如果係好似個個傻仔講甘易 大把人+9啦 用外掛咪外掛囉扮咩姐 

自己唔試就聽人地講話外卦,,,我話你仲ON9~~~~

回復 35# MrSatan 的帖子

對對對!!!好有point~~唔試就話人外掛既真係好on9~~~
不過當全世界都無試過既人就更on99~~~~~~你估下我話緊邊個~~~
如果你有腦的話應該估到,但我怕.....
天下的天返古9看門口la~~用外掛比人鬧就預左!

好心你地試左先係到嘈啦   知唔知7上8要用幾多天罡露呀???? 如果真係3.1HKD 就好啦
但上左8就一定上9
根本就冇咩外掛 成日係到嘈  自已試完唔得先嘈得唔得??
再教多你地一次  7上8個陣狂禁 上到8自然上到9 但而家更新左我就唔知得唔得啦
我全身12件+9 用左6M幾7M元寶
有無外掛都好無,你講你叫咩名,我比一件+8裝你同一個強化露你幫我上.交易時我會影相如得又好.唔得都好.到時大家咪知囉

你答人:好心你地試左先係到嘈啦   知唔知7上8要用幾多天罡露呀???? 如果真係3.1HKD 就好啦
              但上左8就一定上9
           根本就冇咩外掛 成日係到嘈  自已試完唔得先嘈得唔得??
           再教多你地一次  7上8個陣狂禁 上到8自然上到9 但而家更新左我就唔知得唔得啦
               我全身12件+9 用左6M幾7M元寶
我答你:有無外掛都好無,你講你叫咩名,我比一件+8裝你同一個強化露你幫我上.交易時我會影相如得又好.唔得都好.到時大家咪知囉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:56 PM , Processed in 0.037594 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存