2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 ser4 紅毛哥兒唔該比果
go

ser4 紅毛哥兒唔該比果 [複製鏈接]

回復 62# silent101 的帖子

你收嗲ok??你好煩??
咁高Lv洗撚昆你果小小錢?
你up乜鳩??冇人話昆啊條友唔on..1日姐
洗唔洗咁能串呀師兄

寵物大使 十週年勳章(賀詞)

原帖由 WinG﹏榮。 於 2008-9-13 08:38 PM 發表
點解話樓主係外掛既=.=解釋下丫搵人 冇玩好耐了因為 jason話咩神龍網工具我都唔明了-.-
正題:我覺得正身個個應該都有責任同代玩講番既,因為講1句野都唔會晒好多時間姐 可能樓主冇咩買賣經驗la 第一次係咁架la(因為我 ...

其實真係唔知有人會on果個ac的,

因為果個人好耐無玩=.=

原帖由 龍神武者 於 2008-9-14 12:20 AM 發表
你收嗲ok??你好煩??
咁高Lv洗撚昆你果小小錢?
你up乜鳩??冇人話昆啊條友唔on..1日姐
洗唔洗咁能串呀師兄

佢太緊張人地既事

唔好意思呀,呢幾日開工冇時間回應......十萬個sorry呀,搞到你地誤會左阿果,
其實係我post完之後,過左一陣我再密佢,佢已經比左我啦
其實我唔介意個d 還魂果..只係好小好小ga事.........我只係介意是否比人昆.....
仲有,我唔知紅毛個ac,個時咩人開,點解要係咁講粗口呢??其實咁樣只係證明你個人ga品格係點
件事完左啦,我都冇比人昆到^^多謝有回post的人,如果有煩到阿果你ga,真係sorry,唔好意思

仲有...我要回應,我冇用輔助工具!!!jason你講ga事我明白,你睇到個photo,你會咁講我都明白
其實自從有左狗仔轉生之後,我已經用緊素衣,我相信好多玩家都會咁做,因為合左狗之後隻狗太大隻,我又冇重生果
之後你話我放技個d位.....我想話,我係n年之前玩古龍個陣,有d老手教我點放技,佢地話咁放就至方便
當然我就一路用到依家........習慣問題,做輔助工具的人,都係想方便人地用,多人咁放技位,佢咪咁做law........
我諗好多人都咁放
至於你話我升得快.....我唔應同,我呢個ac係3個人一齊玩,朋友on多,我地呢排想升6轉,日日爆x3符
爆果升,(因買左500包)1日先打得個11億,有幾快???咁都叫用左,如果用左,佢都話1日有20億啦= ="我小成半呀......

仲有你大可以把我的id比gm,同佢講我有古怪,等佢黎睇我,如果我有用就會比人捉,冇用就唔會

我dele d photo 係因為唔想布2人睇完再係度講粗口,話呢個話個個,根本就唔係為左件事.......

原帖由 MiCkEy! 於 2008-9-14 01:31 AM 發表
唔好意思呀,呢幾日開工冇時間回應......十萬個sorry呀,搞到你地誤會左阿果,
其實係我post完之後,過左一陣我再密佢,佢已經比左我啦
其實我唔介意個d 還魂果..只係好小好小ga事.........我只係介意是否比人昆.....
...

好多謝你終於肯出黎講返件事

報警啦...係我唔忍~o~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:30 PM , Processed in 0.036566 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存