2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 B Ser 有冇機會合部...一個大部話事?
樓主: 星野希
go

B Ser 有冇機會合部...一個大部話事? [複製鏈接]

原帖由 skyplayer200 於 2008-9-29 08:35 AM 發表

最少我真係見過你地有人坐主水回血

如果人小或者玩~我就會
咁你c過邊個坐水?

原帖由 鬼貓〝x] 於 2008-9-29 09:43 PM 發表

如果人小或者玩~我就會
咁你c過邊個坐水?

要講名就費事了吧~~
佢都只係提下姐~
唔好太過敏感~ 0.0

依家b ser成個死城咁 仲洗咩整合部呀@@
國戰都就離冇得打@@

好耐冇見過主城有10個人啦~o~

5人 我都未見過-__-

大家都未明白..主水和分水有乜用
用主水回血都是可以理解
問題在...有冇人..一開始就去找分水坐
因為...應該主水和分水...使用比例如果是 1:1 或是 1:2
用2 分水先用1主水...但...Bser 的綠國不是...

回復 46# 星野希 的帖子

真正不明白的是你吧. 什麼是先座乾兩副水先用乾一主水?
還有主水回血我完全理解唔倒 依一點點睇都係死罪 講完唔聽就應該踢

回血 不是 在 50 坐到 一百 ... 因為你地 沒玩日本version 才不明 .
可能version 有分別的吧
我自己... 鍾意副回血 ...但 主水...用來回血 是戰算也吧 你才是不明之人
直正的戰場入面一樣會有 spy .. spy 的主力工作是 影響對手之水晶數
和 回報敵人位置 ,因為 本方 的遊不會看敵位置 之後 告之
主水回血 ... 多數回 200 血 就夠用 ...好過死一次 ...,
你想d人死多d 或是用主回血 .. 請看

加上分水用 打完d水都未用完 ,個問題在 ... 你未見過 有d人做乜
一入來 20人 20人都是坐水...不是回血 ...但好勁地20 人坐水...個水一開始就 死佐

回復 48# 星野希 的帖子

完全睇唔明....麻煩睇得明既朋友幫忙解釋一下...感激不盡

原帖由 星野希 於 2008-10-9 02:08 PM 發表
回血 不是 在 50 坐到 一百 ... 因為你地 沒玩日本version 才不明 .
可能version 有分別的吧
我自己... 鍾意副回血 ...但 主水...用來回血 是戰算也吧 你才是不明之人
直正的戰場入面一樣會有 spy .. spy 的主力工 ...

不如打番正常文章吧~~真係睇唔明
"50 坐到 一百"?
冇玩日版就唔明~有玩日版但唔識日文?.?點算?.?
E+又唔係問你鍾意點回血..
"但 主水...用來回血 是戰算也吧" 你想表達什魔...?
講緊主水回血你又UP乜呀.....

如果係回200幾血...咁點解唔食點補品~反而要用水晶呀...個個好似你咁諗~用一兩下冇緊要~~所以主水先會用得咁快了吧??
叫人唔好用主水回血~只係想確保~到要用水晶果時~唔會比人因為用黎回血而冇得用吧
唔明人地GE意思再話人地唔明~~真係*************************呀~"~

可能我未太新手~~唔明你地高手團GE玩法吧~~我個人覺得是..盡可能唔好用主水晶回血吧 0.0

戰法
1. 水晶要有水銀 但不用有專用水工,因為小過半血的戰士就會回水晶回血 加出水晶 比水銀,所以專用水工是不用的
加上有水工 = 小了一個打手, 人手不夠, 但e個是勁合作的level先可以做得到, 暫時沒有什麼香港人可以做得到,
可能是香港game書影響啦, 増加不小問題

可能你地唔鍾意, 冇野 你地覺得有問題, 可就我是有問題啦 88, 只好去別的了

回復 51# 星野希 的帖子

你所說的是副水吧  這跟主水有什麼關係嗎 難道你在說的是主水...?

回復 52# 艾冬 的帖子

還有 如果你是在說副水的話 香港ser一堆人都會咁做

首先....E+係艾冬佢講緊你係"46樓"講"主水回血係可以理解"GE問題~~
之後你就係"48樓"同"51樓"UP左一堆野~~但..其實你係咪唔知人地質疑緊你什魔~定係你要係到SO 你打國戰好叻之類= =?

再睇你51樓GE"戰法" 理論上~你不會在主水附近比人打到少過半血吧? 係都搵副水回血LA~(真係比人壓得太勁...?定係有其他情況?!?!)
再睇番你"48樓" GE言論...回200血就夠用...我想...FEZ的地圖最近改細了嗎~特地要由戰線回到主水...為左回200血..食2舊肉唔會好D咩??咁岩用哂~"~? (可能主水安全D?定係一離開據點就好易比人打到半死)
簡單D黎講~~用肉回血 OR 用水晶回血 那一個會比較好了吧 (定係你用左D咩特別情況黎做標準~所以我錯了?)

如果"你係講副水回血~根本冇人反對啊"~~注意~E+講緊你認為"用主水回血都是可以理解" & "我自己... 鍾意副回血 ...但 主水...用來回血 是戰算(戰算!?!?)也吧 你才是不明之人"

我地睇唔明~叫解釋以上2點用主水回血問題~~而你就回什魔spy ge主力工作~水銀水工什魔跟什魔~定係你唔明我地唔明你d咩?.?
我呢個回復怕你又唔明~唔岩我講埋清楚比你知~我呢個回復係覺得你回復GE野9唔搭8而出 (等你唔洗打其他戰法呀MA 光看了就火大~~ 最近燥底=] )

呀~重有呀~~無la~la~講咩唔鍾意? 我地覺得ge問題我地問左la~你答非所問渣ma....你再答非所問就真係有問題na....無la~la~又去咩別的= =??  囧...88.....

回復 46# 星野希 的帖子

我地唔係故意想罵戰 但是請你也不要再發這種文誤導新手 綠國現在的新手已經夠糟了
不管是國F 日版  主水也不可能沒固定水工
主水放3~4個水工 是要確保召喚暢順
當然 如果是10幾個那就另當別論了

回復 55# 艾冬 的帖子

還有 主水絕對不能拿來回血 除非歡樂埸吧

好混亂..越睇越亂...

大戰一觸即發~         大家 俾點意見吧~

咩大戰@.@?

我地綠國已經無防禦之兵了  ~.~

唔好話大戰..連50人都唔知有冇on  ~.~
on左都唔係打國戰~

艾冬....算啦...嘈黎都冇用=3=
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:21 AM , Processed in 0.038745 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存