2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 致『綠國所有國民及團體組織』
go

致『綠國所有國民及團體組織』 [複製鏈接]

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-9-23 02:13 AM 發表

嗯..不知這樣會不會是本人"又將說話"惡化呢..

呢個森羅既人無啦啦點火頭就係事實~

惡唔惡化各人標準唔同~

要係度點火頭~管理好自己先吧~

唔係好攪到我地烏合

http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

睇到呢碌屎棍既行為真係克人憎

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-9-23 02:13 AM 發表

嗯..不知這樣會不會是本人"又將說話"惡化呢..

呢個森羅既人無啦啦點火頭就係事實~

惡唔惡化各人標準唔同~

要係度點火頭~管理好自己先吧~

唔好攪到我地烏合

你連Post也是事實...囧...(大意吧?)
總會有錯誤時呢,而且口述時加上了個人色彩也是不可免的事.
只是轉述時對話語中有所不同的理解?
而哪有針烏合了啦=___=?我沒看原版不太清楚...

強了弱了,也沒有定義,只是個人主觀而已.

我們森羅也很強(應該會比你們強).只是我們強項是在ACG~(PS:請完整看完全句...囧)
(來ACG問答大會...囧)...強弱沒定義,只不是一個沒意義的字來吧?

要綠國進步,有必要去<幻影板>借其他團黎約戰幻影???
森羅咁勁,唔自己去同幻影約戰
唔好滿口大仁大義黎掩飾自己煽風點火既行為

次次解決完一個,又會彈多一個 新AC的發言出來...囧?!

烏合不是說了在 #12 及 #19 嗎?
請先完成全文閱讀...囧...

原帖由 風御羽 於 2008-9-23 02:46 AM 發表
次次解決完一個,又會彈多一個 新AC的發言出來...囧?!

烏合不是說了在 #12 及 #19 嗎?
請先完成全文閱讀...囧...

嘿..不用小風吵了..他們不爽我的行為而且..
我去左人地個版約幻影出黎都係事實..
佢唔滿意既係我搞到佢地個團..
我自己的事情會自己處理..

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-9-23 02:49 AM 發表

嘿..不用小風吵了..他們不爽我的行為而且..
我去左人地個版約幻影出黎都係事實..
佢唔滿意既係我搞到佢地個團..
我自己的事情會自己處理..

閣下有時間利用曼陀羅說給你聽的話"改造曬"同借風點起綠國既火,不如用這些時間練習多一點來提升自己的力量吧

資料來源: http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

原帖由 風御羽 於 2008-9-23 02:38 AM 發表
你連Post也是事實...囧...(大意吧?)
總會有錯誤時呢,而且口述時加上了個人色彩也是不可免的事.
只是轉述時對話語中有所不同的理解?
而哪有針烏合了啦=___=?我沒看原版不太清楚...

強了弱了,也沒有定義,只是個人 ...

線路問題連左po ~抱歉~

講番正題

好簡單一樣野~你管好你d人~唔好係度乜野強弱~唔好同我黎呢套~

你覺得自己強~要「沉醉自我幻想既空間」入面~係你閣下問題~

總知一樣野~講得全個綠國~即係辣到我地~你咁鐘意打論文~

你就打篇「偉論」論一論佢地~激勵 同 煽風點火既分別 ~

如果唔係盞攪到第時經常 「激勵」你地就唔好啦~

原帖由 難民無晒影 於 2008-9-23 03:11 AM 發表

線路問題連左po ~抱歉~

講番正題

好簡單一樣野~你管好你d人~唔好係度乜野強弱~唔好同我黎呢套~

你覺得自己強~要「沉醉自我幻想既空間」入面~係你閣下問題~

總知一樣野~講得全個綠國~即係辣到我地~你咁 ...

我不是已經打了,要全句看嗎...OTZ~ 我們比你們強在ACG來說是事實吧...囧..."
的確是一個很無聊的例子,但可以證明到強和弱在不同層面,時間,地點,比較,事項,也會有覺改變吧?
我對我們團的ACG解讀力...可是有一定的信心...是不是單純的[自我幻想]呢xD?

原帖由 風御羽 於 2008-9-23 03:15 AM 發表

我不是已經打了,要全句看嗎...OTZ~ 我們比你們強在ACG來說是事實吧...囧..."
的確是一個很無聊的例子,但可以證明到強和弱在不同層面,時間,地點,比較,事項,也會有覺改變吧?
我對我們團的ACG解讀力...可是有一定的 ...

挖..要我可是不想只有ACG比人強呢..
我有信心帶好我地個團嫁..唔係ACG方面

原帖由 風御羽 於 2008-9-23 03:15 AM 發表

我對我們團的ACG解讀力...可是有一定的 ...

兒家講你團入面條友係度攪事~

攪完事就~滿口仁義道德「個人問題」「自己解決」

唔好話乜野ACG如何如何....

兒家係話「你有能力先好踩我地團」

我地計既強弱~係計「正規戰」~就係咁簡單~

唔係計你D什麼「ACG」

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-9-23 03:25 AM 發表

挖..要我可是不想只有ACG比人強呢..
我有信心帶好我地個團嫁..唔係ACG方面

不只ACG....你[煽風點火]的能力也很強.....我想有些看完這個POST的綠國人民也給你點著火了.....

PS.希望你真的有能力帶好你們的團隊......

原帖由 cheuchim 於 2008-9-23 03:40 AM 發表

不只ACG....你[煽風點火]的能力也很強.....我想有些看完這個POST的綠國人民也給你點著火了.....

唔怪得你地出錯隻QML 俾人追殺左咁多頁啦....

有D後悔呢兩日幫你地森羅解畫+鼓勵..OH MY GOD

咪嘈la

原帖由 難民無晒影 於 2008-9-23 03:27 AM 發表

兒家講你團入面條友係度攪事~

攪完事就~滿口仁義道德「個人問題」「自己解決」

唔好話乜野ACG如何如何....

兒家係話「你有能力先好踩我地團」

我地計既強弱~係計「正規戰」~就係咁簡單~

唔係計 ...

依你之前說,有能力不介意給人踩...
那我們在ACG方面又是否可以盡情踩你們呢?

大家也只會拿自己強項出來.倒不如想想怎去改善弱項吧啦~
而且,人人的定義也不會相同,怎比也沒意思呢?(你也會明白沒可能要求別人依據自己想法(定義)去行事和處事吧?)
人之間差距是存在的,而且要學會接受呀~xD

原帖由 及川.悠紀夫 於 2008-9-22 05:03 PM 發表
就是我本人說的就好了..
特點1:技術差,咩戰術都係假
特點2:綠國?有咩團係有技術嫁?
特點3:點指揮?我地個團根本好少指揮,因為個個都識玩就是了
特點4:除左同黃國一D團打之外,同其他團打根本也用不著 ...

做乜 由「藍國 某副團長」  轉左做「就是我本人說的就好了」?

都改得幾快wo

原帖由 davewong1209 於 2008-9-23 03:47 AM 發表
咪嘈la

你有沒有對話記錄呢=_=...
咁搞法...明天又要努力滅火...囧~
沒有原文,怎討論也沒意思...=_=...

原帖由 難民無銀用 於 2008-9-23 03:50 AM 發表

做乜 由「藍國 某副團長」  轉左做「就是我本人說的就好了」?

都改得幾快wo

因為在理解和解讀上,好像已經和原作者思想出現了差距...
(文字只是一種通用但不通感和通義的東東...)

原帖由 cheuchim 於 2008-9-23 03:40 AM 發表

放心..我會帶好的..

原帖由 難民無銀用 於 2008-9-23 03:45 AM 發表

唔怪得你地出錯隻QML 俾人追殺左咁多頁啦....

有D後悔呢兩日幫你地森羅解畫+鼓勵..OH MY GOD

講真..我的確好感謝你地幫我地..同鼓勵我地..
我都冇意得罪貴團..可是不知為何就變成這樣了..可能這就是命運吧..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 11:00 AM , Processed in 0.039383 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存