2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 赤壁 《赤壁》軍團結義區 魏國結義 【爽YY】長招有心人 入會
返回列表 發新帖 回覆
樓主: gn01271951A
go

魏國結義 【爽YY】長招有心人 入會 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 luciferlam 於 2008-10-9 12:57 PM 發表

唔識中文係你呱?
舉例都舉錯仲好意思講?
你並冇承認任何我對你既指責就得啦!
即係你都承認你錯啦!
咁我唔話你話邊個?
如果你唔係先黎話人會引起呢串事?
你首先一黎罵哂我地成個軍團.
之後佢話番你,然後你又話番佢+上我們~成個軍團!
竟然要求我指責你時要先罵埋自己人先?
你係咪傻左阿?
請你注意,你係每次都話哂我地全個軍團!
我身為軍團一份子都冇啦啦被你罵埋.
我夠被蜀的人殺幾次啦!
咁又點?學你咁專登去人地招人區罵哂全部蜀人係狗阿?
原帖由 *追。月* 於 2008-10-2 11:43 PM 發表

喂, 好老實丫, 我冇叫你解釋呢D野俾我聽喎
而家講緊你地軍團有咁多狗人, 你又唔反駁, 即係默認?
咁又係既, 呢個係好多人公認既事實, 點拗姐可?
原帖由 *追。月* 於 2008-10-2 08:02 AM 發表
講到尾咪又係狗系會一個

我首先一黎係話呢個結義, 並唔係呢個軍團, 請睇下標題, 佢係話魏國結義招人, 並唔係軍團
如果唔明結義同軍團既話就入game問人啦  再者, 我只係話有咁多狗人, 並冇話到你係..
如果你要自認你自己係狗人既話, 又或者覺得狗人呢個詞語講中你既話, 咁就係你自己既問題啦
問一問自己點解要做狗人吧 =]

p.s.我舉例舉錯d乜? 教一教我, 你咁勁..話我舉錯, 但又俾唔到實際例子我喎..

仲有, 自己d人都係咁, 憑咩話其他人, 搞掂好自己軍團d人先啦:em012:

請你呢位斷章取義既文盲注意, 我係話你軍團大部份係狗人, 並冇話全部人, 亦都冇話晒你成個軍團,
仲有, 我一開始係講緊個結義, 並唔係軍團, 你要幫你軍團d人認係狗人我冇計,
下次睇清楚d字先好寸返人啦, 唔係既話又好似今次咁自認係狗人喇

原帖由 *追。月* 於 2008-10-10 08:26 AM 發表

我首先一黎係話呢個結義, 並唔係呢個軍團, 請睇下標題, 佢係話魏國結義招人, 並唔係軍團
如果唔明結義同軍團既話就入game問人啦  再者, 我只係話有咁多狗人, 並冇話到你係..
如果你要自認你自己係狗人 ...

我覺得你係狗人多d喎!會唔係指公會咩?公會在赤壁唔係=軍團?
你依家又死撐只話結義?
玩遊戲比喻到殺全家,我第一次就話你九唔搭八啦!
文肓似乎係你!
自己都識quote(而家講緊你地軍團有咁多狗人, 你又唔反駁, 即係默認)
,仲一味否認?
退一步講啦,就算你講到明我地軍團有一半好狗或某個結義好狗!
我身為同軍團話番你唔得?
點講你無啦啦入黎結義軍團招人區鬧人係狗就不對!
我都第一篇回你就叫你要鬧咪自己去另外開個版囉!
唔係你係招人區搞搞震我都費事理你呢d傻仔啦!
遊戲被人殺就黎呢度搞破壞!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 *追。月* 於 2008-10-2 08:02 AM 發表
講到尾咪又係狗系會一個

原來d人係game到唔夠人打就叫

咁洗唔洗好似魔塚d人叫人"真人"出黎隻揪,比你發洩下

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-19 08:20 AM , Processed in 0.030363 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存