2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 同clover既人打過未??
樓主: modeltak
go

同clover既人打過未?? [複製鏈接]

K/D 80%有幾難@@ CKH勁?? 點解佢同我打又走埸@@? 我睇佢玩又走埸? 驚比我睇到佢開野?? 呢D咁GE o9s 打steam見過唔少la

原帖由 1p2k 於 2008-10-4 05:46 AM 發表

去STEAM 找一個正常Server 一個人清一隊給我看  仲有給我Demo
CSO 好多人沒買GASH 槍 條CKH 拿AWP 一槍一個 打沒AWP AK M4 的人 好有技術?
80%KD 好有技術?

真係看技術 我仲洗去觀察者 看一個只會用AWP 打沒 ...

我同你講 我1.6 同人打match 都比人ban啦 人地話我開cheat tim @o@.. 仲要係"eP" server ...ep係勁啊 ..但係online同人打match 唔夠人打咪認為人地開cheat lo...呢d狗西行為真係搞笑
比一team 正常ge隊伍一日練10個鐘 會唔勁@@? 投放咁多精神打機 係咪真係打到好top 可以好似當年SK|HeatoN 年薪可以有百幾萬美金? 打機可以搵食? 我認同打機勁 同埋可以搵到錢ge人...但我唔認同個d 終日係網吧苦練 係香港第一又點..係某些人眼中 咪又係只係讀唔成書ge學生 比你打到有幾勁都好 月薪搵唔搵到幾萬? ep 除左係香港拎過wcg第一? 其他國際賽有冇d咩獎項?? 我怕佢連台灣top clan X-gamer 都未夠打

葡萄撚

WOW CKH垃圾到暈xd

我認同打機勁 同埋可以搵到錢ge人...但我唔認同個d 終日係網吧苦練 係香港第一又點..係某些人眼中 咪又係只係讀唔成書ge學生 比你打到有幾勁都好 月薪搵唔搵到幾萬?

呢句我同意xd另外我想澄清一句,我由頭到尾我都無話過自己勁XD

十週年勳章(賀詞)

CSO 裡而;我覺得其中dreamfighters 系表表者 但系 好小出現       勿插

CSO ID :nEsAaMIsS

D人咁廢話人勁 XD

原帖由 不死拳神 於 2008-10-5 05:06 PM 發表

我同你講 我1.6 同人打match 都比人ban啦 人地話我開cheat tim @o@.. 仲要係"eP" server ...ep係勁啊 ..但係online同人打match 唔夠人打咪認為人地開cheat lo...呢d狗西行為真係搞笑
比一team 正常ge隊伍一日練10 ...

clover d人...唔係啊= =真係唔勁...只係一班用點買槍的有錢仔...awp...一下死..冇點d人點玩?...同埋...佢地技術真係有點廢喎= =香港d人玩cs真係冇咁勁...佢地如果同大陸d人玩= =收得十世= =

原帖由 罡魂.俊 於 2008-10-7 12:09 AM 發表

clover d人...唔係啊= =真係唔勁...只係一班用點買槍的有錢仔...awp...一下死..冇點d人點玩?...同埋...佢地技術真係有點廢喎= =香港d人玩cs真係冇咁勁...佢地如果同大陸d人玩= =收得十世= =

唔該你呢d無知ge人 用腦唸下野ok??? 你估有awp 真係會勁d 咁你識唔識用awp? 比你用awp 又會殺到幾多???

力撐AWP XD

原帖由 不死拳神 於 2008-10-7 03:52 AM 發表

唔該你呢d無知ge人 用腦唸下野ok??? 你估有awp 真係會勁d 咁你識唔識用awp? 比你用awp 又會殺到幾多???

你講野重好笑...有awp唔係勁d??你覺得香港cs d人好勁??差唔多個個都冇買點槍...佢一camp住個位...打咩??唔係勁d係咩??用腦諗野果個係你啊... 你估香港cso有人可以用果d唔洗點既槍一下爆頭咩...重要爆頭都唔死喎...awp...只要一槍就死...冇技術既camp都殺到人la...我用awp就一般既...但係我只係知成日都比awp偷襲/camp住姐...

偷襲??偷襲又點camp呢xd?偷襲得你就姐係衝左啦XD

原帖由 天之神龍ckh 於 2008-10-7 05:30 PM 發表
偷襲??偷襲又點camp呢xd?偷襲得你就姐係衝左啦XD

你識唔識睇符號啊.../<-------呢個你唔識睇= =

有d人camp係殺到人,但係我都見到好多awp camp都殺唔到人wo...so有awp唔=勁ga wo

point鎗無支爆到頭?XM8   d新手用到幾神呀,9射都可以爆頭,呢d就唔係鎗?

原帖由 天之神龍ckh 於 2008-10-7 10:06 PM 發表
有d人camp係殺到人,但係我都見到好多awp camp都殺唔到人wo...so有awp唔=勁ga wo

唔係喎...我見到好多人camp...用awp都殺到好多人喎

你乜都講晒la...你鍾意講乜都得...你講咋嗎...都唔知係唔係事實...

原帖由 罡魂.俊 於 2008-10-7 11:14 AM 發表

你講野重好笑...有awp唔係勁d??你覺得香港cs d人好勁??差唔多個個都冇買點槍...佢一camp住個位...打咩??唔係勁d係咩??用腦諗野果個係你啊... 你估香港cso有人可以用果d唔洗點既槍一下爆頭咩...重要爆頭都 ...

佢一camp住個位...打咩????? 點解人地係咁camp住我 我show出去都殺到人地ge 係csonline 入面 同過澳門awp神(即係我)打過ge人  camp我ge情況係點?? 咪係比我殺lo.....我可以做到團死鬥 做ct 中門沖上去 殺到去t base 殺左成1x個人..呢d你做唔做到??? 如果唔据ge 咪cs online入面同我打下lo.... 咪係度紙上談兵la !!! 一個垃圾 有咩資格去評論香港 cser ge實力??你自己好得幾多? 老實講 我用手槍 都win更你 如果你用awp ...

呢個frag 我比你拎awp camp人地 你殺唔殺到咁多?

原帖由 不死拳神 於 2008-10-8 02:37 AM 發表

佢一camp住個位...打咩????? 點解人地係咁camp住我 我show出去都殺到人地ge 係csonline 入面 同過澳門awp神(即係我)打過ge人  camp我ge情況係點?? 咪係比我殺lo.....我可以做到團死鬥 做ct 中門沖上去 殺到去t bas ...

你係咪澳門人? 你知唔知 果時 STEAM 1.6 只打Match有個人 個名 係 F.U

仲有 想人 1打1 去STEAM 1.6 公平D

原帖由 1p2k 於 2008-10-8 07:44 AM 發表

你係咪澳門人? 你知唔知 果時 STEAM 1.6 只打Match有個人 個名 係 F.U

仲有 想人 1打1 去STEAM 1.6 公平D

F.U 打過好多次 講得唔好聽 佢真係好廢...可能係新手 我叫Nomadic.5 - Oscar 係1.6到

原帖由 不死拳神 於 2008-10-8 02:37 AM 發表

佢一camp住個位...打咩????? 點解人地係咁camp住我 我show出去都殺到人地ge 係csonline 入面 同過澳門awp神(即係我)打過ge人  camp我ge情況係點?? 咪係比我殺lo.....我可以做到團死鬥 做ct 中門沖上去 殺到去t bas ...

你真係有問題??冇同我打過又話我廢啊..又垃圾啊...請問你以咩標準來定呢??我講既幾句野就話我廢??事實awp camp住個位真係好易殺到人喎...同埋...廢就唔可以批評人?? 你d標準真係唔同我...咁佢地係廢...事實喎...我批評係冇錯喎...你要罵我都冇計嫁...我都係果句...cso真係好多新手喎...D新手係咁沖...殺到咁既戰績...正常喎...你可以係STEAM 1.6同D大陸人...打到咁的戰績我就認錯囉...只係同D香港人打到咁就話我垃圾...就講到自己咁勁咁...你WIN到我咁又點...可能我CS真係廢...但係我批評人...咁呢D係事實...廢過人就唔講得??廢過你果D就要收聲...咁你真實應該冇咩朋友...廢過你就唔講得..唔批評得...你話我垃圾...咁以你的CS水準真係串到香港人既...
PS:你冇試過批評D好過你D人咩...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:36 AM , Processed in 0.033750 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存