2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 幻影打國任 可以點算
go

[國家] 幻影打國任 可以點算 [複製鏈接]

垃圾  而家幻影唔駛擴 淨係殺人都玩謝你地啦  你地咁廢
淨係識口術,三句唔埋就吊幻影吊默戰老母...得個講字...
拿..學野啦

果次走左之後,我對呢個家庭ge背景都幾有興趣
第二次黎,又係先黎睇睇波,
睇完一陣就入房開工
又係默戰
一個會渣自己老母對波ge仆街仔
我又問默戰︰「你阿媽好似好後生,都唔係師奶咁ge樣」
默戰︰「佢18歲生我架」(默戰9歲,9+18=27,少婦wo)
我︰「嘩!屌你咪吹水wo」
默戰︰「真架,當年我老豆去四川卧龍度做熊貓研究,咁就識左我老母」
我︰「你老豆咁撚堅!?」
默戰︰「on9仔,呃你咋,佢去俾熊貓研究就有份」
我︰「屌你老母玩尻我」
默戰︰「請出去屌」
我︰「OK,you win,請繼續」
默戰︰「我老豆真係響四川識我老母ge」(原來四川妹,仲要18歲,佢真識食,佢真識食)
我︰「咁你咪一半四川血統?」
默戰︰「sor尻ry,我老豆都係四川人,我百分百四川血統」
我︰「OK,you win」
默戰︰「當年我老豆勁呀,一炮定江山」
我︰「仆街仔,邊個教你講呢d野架?」
默戰︰「我老豆lor,次次得返我同佢響屋企,佢都響度演野話自己幾勁架啦」

聽到咁,呢家人都幾頂癮
同默戰ge對話唔引咁多啦
我簡單講講d背景
佢老豆一早就響香港架啦,都就四十歲,10年前返四川玩,識左索老婆
冇耐仲搞大埋,局住結婚,申請左個仔落黎先
過左幾年老婆都黎埋,所以佢老婆D廣東話唔太純正
但就係百分百ge四川少婦,四川盛產美女呀
佢老豆依家就做生意ge,成日都要中港台幾邊走,
一個月得十日左右會響屋企,所以每次都把握時間對住個仔showoff
佢個仔又係仆街ge,成日非禮佢老母
我都未撚見過咁撚仆街ge細路

如是者,幫佢補左大半年習,
每一次都係先睇波後開工
我成日都奢望佢會露多少少我睇
當然睇極都係咁多啦,係有一件淺黃色ge特別低胸
果件正呀,deep deep地V,果件一個月平均著兩次
我同佢老豆老母都越黎越熟,有時夜晚補完會食埋飯
佢老豆完全唔CARE個老婆著得少
擺撚明Showoff撚,有人望佢老婆佢會好撚high果d濕尻撚
如果佢再濕尻d,要有人屌埋佢老婆先high ge,咁就正啦
我成日咁諗

咁就過左大半年
有一次我上到去,默戰俾人罰留堂(後尾先知係因為佢睇完巴士阿叔返學校有樣學樣屌同學老母)
咁我去到啦,得佢阿媽響度,
老母︰「默戰俾人罰留堂,遲多d先返,你怕唔怕?」
我梗係冇所謂架︰「唔怕啦,我之後都冇野做」
老母︰「咁你自己招呼自己,我做家務先」

今次真係有d事發生
雖然未到戲肉,
但至少埋下日後ge伏線先

十週年勳章(賀詞)

E個9978..我一路睇一路笑...
笑佢講d野...
另一方面...又諗到d新野插默戰= =

原帖由 9978 於 2008-10-14 01:33 AM 發表
拿..學野啦

睇完一 ...

你呃po都呃得幾好心機架wo

原帖由 9978 於 2008-10-14 01:33 發表
拿..學野啦

睇完一 ...

夠鐘食藥啦,仔,吾係一間又比人話我吾比藥你食,到時又告我虐兒

最大建值係1,2,4
3你自己都話無用..對自己都無好處..
第5..本來就應該要咁做吧-.-
守唔到都唔好怪任何人..~

睇到咁,真係好唔想合ser……
我地b ser仲好和平!
見人地有國任都比下面!唔會去打!
雖然難免有D好戰份子!
像之前紫國個國任比綠國打左!

真係擔心合左到時個D部隊之爭仲係度!
為意氣為爭宜家未合都見到啦!
依度開post鬧人!
好多都針對個幾個大團!
幻影c團鳥合!

9978講D野好正

原帖由 霧暮★貓 於 2008-10-14 11:30 AM 發表
雖然難免有D好戰份子!

為意氣為爭宜家未合都見到 ...

嗯..a ser比較黑暗的說

原帖由 霧暮★貓 於 2008-10-14 11:30 AM 發表
雖然難免有D好戰份子!

為意氣為爭宜家未合都見到 ...

其實打人國任只係因為對面國有人係呢到出口成文所至 = =" 本來都冇咁既打算.............

a ser各大團黎講都已經算係收歛~到今晚今日先出聲~可能就係因為出聲得太遲...........

助養左太多膠童變本加厲

十週年勳章(截圖)

原帖由 全職學生三世 於 2008-10-13 11:56 PM 發表

認真
比幻影咁搞法唔系辦法

一系做藍國內奸,搞到幻影內亂
或者在前線起冥門,在角落起巨營,廢佢地一半實力

唔用旁門左道,街團跟本冇可能win幻影
鳥合血染所win1-2次左右

你以為要入幻影咁易???

叫左你地唔好出中土
國任咪出係自己本土囉

原帖由 lpc9999 於 2008-10-14 11:48 AM 發表

你以為要入幻影咁易???

我估佢唔係話入幻影 囧
係話同幻影同埸國戰做25 白木行為

原帖由 風之隨想 於 2008-10-14 11:43 AM 發表

其實打人國任只係因為對面國有人係呢到出口成文所至 = =" 本來都冇咁既打算.............

a ser各大團黎講都已經算係收歛~到今晚今日先出聲~可能就係因為出聲得太遲...........

助養左太多膠童變本加厲

我地b個度去打國戰!
我地部隊或人地部隊都開紅頻傾計既!
雖然有時講D好搞笑既野黎串人!但都只係講笑!人地都無唔開心到!

只係之前有人話不干預政策不打人國戰!
但唔知點解第二日早上我發覺我地黃國國任比人打緊!
去幫個時,見到藍國人話我地要人讓就得…話人廢又唔得…之餘此類!((太專心打啦!無留意人地講乜!
之後我部隊D人話,有人話左唔干預,但尋日有人打左藍國國任!
個個話不干預既人,初頭就好似黃國話事人咁,話無咁既事!
但後來唔夠藍國人講!就推卸左個責任!
話自己都只係呼籲下遮!

除依件事外!都唔見國戰玩針對玩好大!
國任一段無乜野事都唔會打人地既!

如果合左就係因為幻影同某c團既事專打人國任既!
我覺得佢地不如去競技場度打仲好過啦!

十週年勳章(截圖)

http://www1.2000fun.com/bbs/view ... hlight=%B0%EA%A5%F4
有意見去睇下,老默都開左POST

原帖由 霧暮★貓 於 2008-10-14 11:52 AM 發表

我地b個度去打國戰!
我地部隊或人地部隊都開紅頻傾計既!
雖然有時講D好搞笑既野黎串人!但都只係講笑!人地都無唔開心到!

只係之前有人話不干預政策不打人國戰!
但唔知點解第二日早上我發覺我地黃國國任 ...

其實合唔合server同合左之後會點都係未知之數.............

邊個知道b ser唔會有比幻影團等等及強既團??~合左之後會唔會變化成第二個國家有最強部隊出現??

今日既c團都係黃國十幾團人抽出精英合成既部隊~黃國此舉都可算係獨當一面~c團成功大家都有眼見~日後合左ser可能其他國都會出現

a ser有強團~b ser都有~邊個強真係要面對面打過先會知............

至於國任一事本人覺得真係已經不用多說了~始終幻影團忍既已經唔係一時三刻既事~到今時今日先主動反擊已經好好

(本人身為藍國人見解)

講多句~只識用把口針對人既人~比你嬴左隻人會升經驗升lv?? 定係會免費獎品??

最終都係話比人知你有幾膠~黑人憎

原帖由 Tsuna34416912 於 2008-10-14 11:36 AM 發表
9978講D野好正
原帖由 Tsuna34416912 於 2008-10-14 11:36 AM 發表
9978講D野好正

咦!有觀眾喎,可惜可惜,只能講到五分之一既故事,...係因為
我想做好人/___\"
話說五個月前小弟在fez初出道時..
膠人形象深入民心
近期發現我正正常常開口講野..都會有部份會員向我惡言相向
實在令我非常的唔開心
我想問..如果我依家做番個乖乖仔..出多d有價值既帖子
大家會唔會重新接受我呀/____\"

以上既野係抄9978?!
但都係我既心聲

結局係...龍舟掛鼓

原帖由 風之隨想 於 2008-10-14 12:04 PM 發表

其實合唔合server同合左之後會點都係未知之數.............

邊個知道b ser唔會有比幻影團等等及強既團??~合左之後會唔會變化成第二個國家有最強部隊出現??

今日既c團都係黃國十幾團人抽出精英合成既部隊~黃 ...

所以我話依D部隊同部隊之間既意氣之爭!
最好唔好係國戰度黎!為左依種事互打人地國任!
去競技場解決吧啦!

太多街人 見到幻影就預左輸

跟住就成班坐水 等完場 完全無諗過認真少少打

打少個對面又入多個 真係好難打

回復 36# 9978 的帖子

快d寫埋佢啦

原帖由 〝傑〞 於 2008-10-14 12:41 PM 發表
太多街人 見到幻影就預左輸

跟住就成班坐水 等完場 完全無諗過認真少少打

打少個對面又入多個 真係好難打

依種事b ser遇到sm場!
贏個方最後十幾分鐘,會有好多廢人坐水!
然後比守方既大堆人打翻埋黎先醒覺去打!
雖然最後既結果係人都知!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 09:27 AM , Processed in 3.921302 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存