2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online ~~~~紫雨樓係誅仙打橫行~~~~有相為証!
樓主: 紫雨wo
go

~~~~紫雨樓係誅仙打橫行~~~~有相為証! [複製鏈接]

原帖由 神4龍義 於 2008-11-7 03:48 PM 發表
下下都要用圖?果時紫雨未起頭咪又係咁比人用[但係唔會好似你地咁 搶唔倒係到口水]
邊個有用過心照啦 我見都見唔小
ps [圖中既係敵幫 打仇人要問過你先? 人地中間既野你又幾清楚呀?]

咩叫搶唔到..我都唔打王的...組成堆人去打又未必有野出,出左又未必吸到...有錢就可以同人收eq啦..洗鬼浪費時間同你地搶咁八痴...係論壇大家只可以打文字交流下仲可以做D咩..唔通你另類D.... 仲有呢...你都回左唔少posts唔通話緊自已口水?
人地貼圖你又有意見但又羅唔到料黎challenge人地...真係要借某人名句...OK U WIN
都無人話要邊個問邊個先..都唔知你UP乜9唔搭8...... 你講得人地即係唔係你啦?咁人地既事你又好清楚  一陣話樹大招風做咩都出眾過人,一陣又話敵幫仇殺... OK 又 U WIN   (唔好意思又借多次黎用) 自已掛係咀邊既第一大幫無用的,人地心目中只係第一矛幫

回復 21# acrylic 的帖子

打成段野 都未 答到既問題 剩係u win?  9唔搭8果個應該係你
話左你唔清楚就唔清楚啦 王都未打過 見都未見過咩人惡出頭先  邊個出呢招先你知咩?
我最小清楚過你  人地d 裝出左係用 分換 唔係你汁左就係你 乜都唔清楚真係節省小小好啦 睇一張圖就當自己清楚哂?人地開個帖出黎我唔講得野 ?  
ps 人地既仇你唔清楚就小句啦  唔好睇張圖就當自己狗哥 我睇既都睇得多啦  第一個'125'果個青云 打王果時沖埋去王果到自爆殺人 到第2日比人殺就問點解  扮無辜 xd 邊個笑7邊個呀?

原帖由 神4龍義 於 2008-11-8 01:36 AM 發表
打成段野 都未 答到既問題 剩係u win?  9唔搭8果個應該係你
話左你唔清楚就唔清楚啦 王都未打過 見都未見過咩人惡出頭先  邊個出呢招先你知咩?
我最小清楚過你  人地d 裝出左係用 分換  ...

你到低係乜水=.=咁多口水既
可唔可以留個名 俾小弟知你係乜水?我對你非常感有興趣^^口水狗

回復 23# ㄨ宿命ㄨ 的帖子

關你能事咩  多事狗

原帖由 神4龍義 於 2008-11-8 01:36 AM 發表

copycat人講乜你講乜你乖d下次教下你.. .你同我講人地打王d寶係用分換有咩用姐..我都講左我唔打王的我用錢收的....離晒罩..我回左你條問題講左我無搶王亦無必要再討諭呢個point...唔識回就唔好求其講其他野叫回左..跟住又話我未答你... 我講你 U WIN 你 get 唔都我都幫唔到你....不過get唔到對你黎講都係好事黎既...
你把口成日想講到自已最清楚人地最唔清楚..唔係你係到打幾隻就ok....我上面都講左你要challenge人地就羅d料黎啦..你係睇唔明定無料先?......成日話邊個出呢招你知咩..你知既不如講出黎但最緊要証明到真係佢地出先好喎.....你估個個都好似你地做完衰野比人話時就話賴三賴四過圍話邊個邊個都有..係佢地做先.... 而家係你地攪緊事..就唔好拉開話題講左去以前邊個邊個都係咁啦..呢個topic係看尼幅圖吹水..你有料爆有野想講最好連圖另開新post同大家分享下.....唔想成日睇你果三篤屁.."清唔清楚..知唔知邊個出先" 笑鬼死人咩...不過睇你舊屎坑石頭都係無得救架啦

回復 25# acrylic 的帖子

我唔能得閒睇你打咁能柒多垃圾
剩係一開頭你已經夠哂on 9 自己拉返上去睇咩叫做
組成堆人去打又未必有野出,出左又未必吸到  <-邊能個柒頭打架?
忽大左既 收下皮先唔該

自己打左唔記得?

原帖由 神4龍義 於 2008-11-12 11:59 PM 發表
組成堆人去打又未必有野出,出左又未必吸到   

你d理解能力真係好低喎...定係唔識回呀....完全避過晒d問題拉開九丈遠..你話我搶唔到王..我同你講我係唔打王因為人多又未必出好野等等....跟住你又係到廢up其他野..又話我唔回你問題..回左你又狗up其他野..好懷疑你有思覺失調...=.=....及早治療應該仲有得救.. .....你係咁講咁多廢話轉移話題做乜?你睇返你自己講過d野啦..前言不對後語..你地做完衰野仲係到賴皮唔認..真係好鬼無賴不知所謂

原帖由 神4龍義 於 2008-11-12 11:59 PM 發表

唔玩都咁多野講

哇!件事仲未完吖!!!仲念住玩返誅仙添!
     路過.....

回復 27# acrylic 的帖子

柒頭你訓醒未?
組成堆人去打又未必有野出,出左又未必吸到  <-邊能個柒頭打架
唔係又要我問多次呀?
仲話人答唔倒問題?
我諗有病果個係你
仲有乜野叫你地 ? 邊能到有兩個人? 得我一個  邊能到出個你地
你到底訓醒未呀 戅鳩

樓上咪咁戇鳩玩埋d捉字失遊戲啦
睇睇下無啦啦彈d咁既野出黎-.-

路過...灌水

原帖由 神4龍義 於 2008-11-14 09:35 PM 發表
柒頭你訓醒未?

你地當然係指紫雨啦..你認為得你一個攪到咁多事出黎咩..咁睇得起自己呀又話放左ac..咁放左ac仲攪到d乜?果度話人地係到口水乜而家到你咁多口水..你個咀痛唔痛架..打左自已咁多野.好心你唔好成日拉開話題..我打唔打王同呢個topic無關..我唔打王原因都講左咁又有乜問題呢?但你就好似傻狗左咁..咬錯骨頭喎..快d醒下啦

唔得閒唔係藉口羅..咁你又咁得閒回覆?你d理解能力有問題定係你有讀寫障礙?
原帖由 神4龍義 於 2008-11-7 03:48 PM 發表
下下都要用圖?果時紫雨未起頭咪又係咁比人用[但係唔會好似你地咁 搶唔倒係到口水]
邊個有用過心照啦 我見都見唔小
ps [圖中既係敵幫 打仇人要問過你先? 人地中間既野你又幾清楚呀?]

無料又要係到challenge人地..係到9up有鬼用咩..

我仲等緊你黎prove邊個出呢招架..你唔係又扮失憶唔記得自己講過d乜?定係又唔得閒呀?人地做賊你係唔跟人地做賊?做完衰野係到賴三賴四..又話邊個做先....早抖啦你..

回復 32# acrylic 的帖子

指你老母咩 話左你柒真係柒 我係紫雨? 你真係未訓醒 早抖啦你

原帖由 神4龍義 於 2008-11-15 07:08 PM 發表
指你老母咩 話左你柒真係柒 我係紫雨? 你真係未訓醒 早抖啦你

唔好係到講癈話啦..答左問題先啦..選擇性失明呀... 成鬼日跟人口水may... 講到無野講搬埋個老母出黎..

回復 34# acrylic 的帖子

haha 而家玩緊問答比賽呀?你想我答 我得閒先啦
仲有你都好能廢話  成能日扮醒 唔知既野就當自己清楚哂
仲要講錯哂出黎 柒唔柒d 呀你

原帖由 神4龍義 於 2008-11-16 01:24 AM 發表
haha 而家玩緊問答比賽呀?你想我答 我得閒先啦
仲有你都好能廢話  成能日扮醒 唔知既野就當自己清楚哂
仲要講錯哂出黎 柒唔柒d 呀你

無人同你玩問題比賽..係你自已柒下柒下係到懶醒扮咩都知....原來舢舨充炮艇.....
已有 1 人評分Good 收起 理由
神4龍義 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回復 36# acrylic 的帖子

真係on 能99  答唔能到問題 扮睇唔能到呀你?
成能日扮醒 唔知既野就當自己清楚哂
仲要講錯哂出黎 柒唔柒d 呀你 <--
話9你柒呀 能樣

原帖由 神4龍義 於 2008-11-8 07:54 PM 發表
關你能事咩  多事狗

哈哈 我好驚呀=0=講粗口既

回復 33# 神4龍義 的帖子

覺得你呢D論壇無賴完全唔係討論講野語無論次只係識講粗口,無野好講係到發爛"炸"完全唔係討論

回復 38# ㄨ宿命ㄨ 的帖子

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:32 PM , Processed in 0.034808 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存