2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 你班亂踢人既仆街同我死入嚟
樓主: B35C24
go

[其他] 你班亂踢人既仆街同我死入嚟 [複製鏈接]

鬼叫樓主唔係特別出名呀,
不如講你個名出黎等大家認識認識,
但d人咪唔會踢你lor

如果個活動真係咁on9既
咁你咪唔好換囉
人地gm諗個活動出黎
你就係度批評人地
咁叻咪你諗返個囉
我覺得果d稱ok啵
前線千夫長...
咁易拎既稱點會好過晒全部呀
唔該你用個腦諗下野啦...
有d野唔一定係晒命嫁
咩一個前線千夫長都好過晒全部
咁唔通前線千夫長係可以加能力咩
你話人地on9
我話你on9就真

都唔明d人係咁叫人講野留id,都唔知有咩用?
比你知道左佢game id邊個又點? 唔通你可以搞到佢玩唔到? 24小時online等著佢黎踼?
玩古義玩得太多?  "唔鋸?出雞約出黎做過"xd
仲有d人成日講起底乜起底乜,只係知道左人地個id就叫起底?係起底就貼下人地相,公怖下人地電話地址個d,你同d警察講下話你知道人地game叫咩名起左人地底,睇佢地比你反應你

爛橙d活動on唔on9, 開埋d kai稱同廢裝,自己唸掂佢,

十週年勳章(賀詞)

原帖由 梁國雄XD 於 2008-11-3 10:16 AM 發表
都唔明d人係咁叫人講野留id,都唔知有咩用?
比你知道左佢game id邊個又點? 唔通你可以搞到佢玩唔到? 24小時online等著佢黎踼?
玩古義玩得太多?  "唔鋸?出雞約出黎做過"xd
仲有d人成日講起底乜起 ...

唔係 你想點阿 開D 寶石 頂裝  比你換?

咁之前 用點數 買左 寶石裝 果D 變左傻仔      谷9氣 唔玩?

成堆走哂  果 ser 變左 死城  你先開心?

有活動 比你 咪好嚕

之前 一個活動 都冇阿

十週年勳章(賀詞)

15以上應該都有足夠上前線的技了吧.....
點解要踢低(都唔算低lv)上前線而唔踢高lv做水工
(我玩bser的)
不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰不要筆戰

原帖由 B35C24 於 2008-11-2 11:34 PM 發表
我33lv遊話高唔高話底唔底
開左隻新遊玩,點知入左無耐就比人踢,自問無做錯野
15lv唔可以打前線???咪on9啦好無?
遊俠招隱身出嚟做咩你又知唔知呀,近排都見過有d人唔著衫30幾lv打前線又唔踢?
原來2家d人醒到以為高lv=減少傷害 真係高智能- -
我打咁耐國戰開新ac定正身定係其他職業味試過死超過4次...最高既一次..只係一次咁大把死左5次
如果為左個咩咩活動就咁攪法我覺係好on9,換稱號???稱號可以加能力??ok比你換哂d稱號
咁又點...唔通你打幾埸就返城換一次稱號??蜘蛛頭默戰已經post埋出嚟...99%都無人換啦..柒到咩咁
巨人頭???我唔覺會型得去邊.....稱號換嚟無用..一個前線千夫長都好過哂其他啦...出埋d柒頭又唔係型,
底lv一定要做水工 ???好似好耐之前咁..一大堆人主水回水基本無人理..
但係無耐我玩返個陣就比人話主水唔可以回血....我問點解..結果比人話唔可以就唔可以..如果唔係踢...
ok我接受...呢個規則仲一路沿用至今..好啦2家又無啦啦比人話底lv打前線踢
唔好比我講中以後都係好似主水no回血咁一直一直咁攪
15lv打怪已經好無經驗..唔信既咪自己再升多次囉....
喂喂...呢隻game你架?...我打前線定做水工關你撚事....................我打機又要你理既..不如比埋我個老母你理好唔好?????
不如你自己玩哂佢好無
我打前線又唔係做25玩自殺.....咁我打前線有咩錯???????

你知唔知自己UP乜春呀~

又多粗口, 講野又柒, 難怪俾人踢啦, 正常的!!

仲有打國戰可以完全唔洗理人既...咁玩單機版啦你

我有個朋友 著儀仗果set衫玩刀手= =5x防0 死高傷過我喎
而且係萬幾2萬聲咁上.
佢都係2xlv....講真唔俾人打國戰係有d 問題
你唔俾人地真係識配合國戰咩?
高lv 有用?
其實低lv可以玩召喚.而且死扣城血重少d/
高lv 反而唔岩玩召喚.而且死個責任好大~~

原帖由 侍臣 於 2008-11-3 01:41 PM 發表
我有個朋友 著儀仗果set衫玩刀手= =5x防0 死高傷過我喎
而且係萬幾2萬聲咁上.
佢都係2xlv....講真唔俾人打國戰係有d 問題
你唔俾人地真係識配合國戰咩?
高lv 有用?
其實低lv可以玩召喚.而且死扣城血重少d/
高l ...

街場~有技術ge刀遊亂水過萬傷是一件好容易的事~
而0死的確厲害

原帖由 hoho48777 於 2008-11-3 01:00 PM 發表

呢d咪叫...淆囉
低lv 個d有理冇理,唔係自己友就踼7左先算,高lv個d街人用主水回血又唔見有人踼

十週年勳章(賀詞)

原帖由 梁國雄XD 於 2008-11-3 02:39 PM 發表

呢d咪叫...淆囉
低lv 個d有理冇理,唔係自己友就踼7左先算,高lv個d街人用主水回血又唔見有人踼

認同

原帖由 hoho48777 於 2008-11-3 02:56 PM 發表

認同

不過我係玩ser1

高lv用主水回血都一樣冇人理
20幾lv個d,一入場就有人問,駛唔駛踼左佢?

樓主潛水了

原帖由 hoho48777 於 2008-11-3 01:00 PM 發表
(我玩bser的)

冰法要學大冰都要16lv

15lv刀遊唔多夠用

樓主 你抵比人踢既 我支持你

有D人傻嫁 有一次我入佐個埸 係輸既 我就打D巨人啦 打打下突然有個人話踢佐我
我就覺得奇怪 打巨人都有罪 我哥陣就好火 就同佢嘈 就算係哥埸係輸都唔可以唔打
比人打嫁 (呢個人係綠國既某團某人 我唔想指明佢係邊個 我比面佢 如果佢睇到 希望
佢改下 如果再係感我會打埋佢個名出黎)

原帖由 名字柒小陣 於 2008-11-3 07:05 PM 發表
有D人傻嫁 有一次我入佐個埸 係輸既 我就打D巨人啦 打打下突然有個人話踢佐我
我就覺得奇怪 打巨人都有罪 我哥陣就好火 就同佢嘈 就算係哥埸係輸都唔可以唔打
比人打嫁 (呢個人係綠國既某團某人 我唔想指明佢係邊個 ...

咁你就慘d

唔該有冇人幫我買爆谷 氣水果d呀 我想睇往黎食呀!!!!!!

睇樓主講ge野,就覺得應該踢~

我反而出奇佢之前點玩到33lv??

咁你就要大大隻字係你隻人度寫住我唔係新手啦..咁佢地可能唔踢你既~~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 飛乂奧古 於 2008-11-3 08:20 PM 發表
唔該有冇人幫我買爆谷 氣水果d呀 我想睇往黎食呀!!!!!!

我有呀!fez$300000000賣比你要唔要
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 03:34 PM , Processed in 0.037868 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存