2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地2‧究極版 《吞食天地2‧究極版》軍團區 偃月~愛發夢~招18歲35LV上 (吹水區)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 敵人
go

偃月~愛發夢~招18歲35LV上 (吹水區) [複製鏈接]

原帖由 ~姍姍~ 於 2008-11-20 04:07 PM 發表
粒粒, 件事我可以理解..
正如你所說, 我唔會插手去理..
不過要講的我都跟2位說了...
事後如何, 我亦不想知...

姍姍..我都好耐沒上2千fun..依家先回你post sor...
我都沒再去理件事了.始終唔係大件事..

岩岩一上黎就見到d 唔知乜水開1星係到嘈...真無聊
我記得上次有個傻佬被我地踢..差唔多都係留依d說話..
3x歲男人..成個15歲小朋友行為..我都唔明點解會咁唔好彩招到依d人..

以下我地踢人既原因:
1:入會兩星期.都沒貢獻過
(包括軍團任.物資.團既氣氛.金錢.幫團友)
2:挑起會員罵戰..好沒禮貌既說話
3:可以講小小粗口.但成日講.咩團都踢啦
4:3日沒上線.沒升過lv(平時都會去到4~5日= =.睇有冇位招人)
暫時咁多  

我地估你一係就係<請問>,一係就係<艾班> 唔知有冇估錯呢.
好期待你回我地post中..(本人好八掛)

原帖由 愛發夢是垃圾 於 2008-11-23 09:09 AM 發表
抱歉,我加入愛發夢後,發現軍團既用途只係成班溝唔到女既廢柴係到恨女
叫愛發夢既人打副本,仲要係我帶打,冇人應過我,成班都冇!只係發夢,發d淫夢

會長大條道理:貢獻不是損金錢什麼什麼
想問會員入到黎,係咪只係幫 ...

亞膠兄,你係覺得自己有道理既,係岩既就夠膽用真名啦,男人老狗鬼鬼鼠鼠咁做咩野呢?話人地廢柴,睇黎你仲廢過d廢柴.
你話你帶人打副冇人應你...初頭我都覺得冇咩可能會冇人理你..但睇完你成篇野,我明白了!! 恕我直言....你講麻d野咁膠,正常既人真係好難回應到你

原帖由 【矮仔】 於 2008-11-20 02:41 PM 發表

你地個團有女未呀
我地個團...唉...

我地團有d啦..冇1x個  
彈d女黎.. 要18歲~留比我的~xd
有d話想入..但成14.15歲...."仲要講明任出街...囧
我真係招唔落..
依家個團男太多..搞到我成個媽媽生..要我搵d女入-.-

原帖由 懶布布 於 2008-11-23 01:48 PM 發表

亞膠兄,你係覺得自己有道理既,係岩既就夠膽用真名啦,男人老狗鬼鬼鼠鼠咁做咩野呢?話人地廢柴,睇黎你仲廢過d廢柴.
你話你帶人打副冇人應你...初頭我都覺得冇咩可能會冇人理你..但睇完你成篇野,我明白了!!:r ...

同埋佢打..咩貢獻不是金錢..我都唔多明點解
個團話晒晚上個個收工..一晚超多人講野..我都睇唔切 都成日冇人理我啦.唔通我有開post  
布布我理你嫁-3-幾時受我溝姐...

原帖由 敵人 於 2008-11-23 01:42 PM 發表
以下我地踢人既原因:
1:入會兩星期.都沒貢獻過
(包括軍團任.物資.團既氣氛.金錢.幫團友)
2:挑起會員罵戰..好沒禮貌既說話
3:可以講小小粗口.但成日講.咩團都踢啦
4:3日沒上線.沒升過lv(平時都會去到4~5日= ...

我都好8掛~好想知邊個....不如整個猜猜誰是膠人既投票post

原帖由 懶布布 於 2008-11-23 01:57 PM 發表

我都好8掛~好想知邊個....不如整個猜猜誰是膠人既投票post

估中者..可以嬴取總值20元一枝野飲...(真人見到我問我收)

原帖由 愛發夢是垃圾 於 2008-11-23 09:09 AM 發表
抱歉,我加入愛發夢後,發現軍團既用途只係成班溝唔到女既廢柴係到恨女
叫愛發夢既人打副本,仲要係我帶打,冇人應過我,成班都冇!只係發夢,發d淫夢

係囉~名都唔留就講咁多野@o@~ 怕留左名比人講曬佢做果d衰野出來??

打副本,日日都有人叫,你見唔倒當冇@@?一定要秒秒鐘都有人應你==?又唔見我平時帶果陣你係度=0=

大個仔架啦,唔好咁傻啦,走黎出post比人笑

講真,我地個團又唔係小朋友團.大人講下咸濕笑話姐= =你受唔倒要講嘛...

點知你男人之家咁唔玩得@O@

講貢獻要求好低咋喎==" 講真唔合你要求,你一早唔好留係個團咪OK

唔好做唔倒果陣走返來寫埋D無謂野啦

本人 銀月狂風 有咩野密我傾!! 唔好上來呃POST XD

原帖由 敵人 於 2008-11-23 01:52 PM 發表

同埋佢打..咩貢獻不是損金錢..我都唔多明點解
個團話晒晚上個個收工..一晚超多人講野..我都睇唔切 都成日冇人理我啦.唔通我有開post  
布布我理你嫁-3-幾時受我溝姐...

咁樣呀~好啦~比個位你排下隊啦~睇下下年到未

大家唔好咁勞氣==

估下我係邊個@0@
kaka

原帖由 懶布布 於 2008-11-23 02:05 PM 發表

咁樣呀~好啦~比個位你排下隊啦~睇下下年到未

拖你去後行姦啦-.-.. 姦完再姦.再去做慰安婦..

唔好意思..我地團d人係咁喜歡講笑..仲會拎淫野講..男同女都係咁..
但勝左大家開心..嘻嘻哈哈又一日..

自問認真的話你.唔喜歡開玩笑的你..唔洗考慮我地軍團~拍謝!!

原帖由 tomei 於 2008-11-23 02:12 PM 發表
大家唔好咁勞氣==

估下我係邊個@0@
kaka

笨緣...  
岩岩先同你msn完

佢話唔係佢-.-..
瑪瑪嗎?

仲有就係,唔係唔恨得女掛==...

我自問我係一個正常單身男人,想溝女好正常...

咁唔知你對女性冇興趣..如果你對男性有興趣,話我知我會閃遠D!!

個個團都係想招多D女 多女就多人入,唔通個個都係垃圾團??

真係唔知你一句..得罪幾多人了...

(有邊隻GAME入面係冇人溝女既,記得話我知 XD)

唔好意思 軍團淨係for你搵人打副本? 自己無fd組織5個人去打? 我日日都見到軍團d人開團 帶團 跟團 完全唔覺有你講ge問題
想問會員入到黎,係咪只係幫軍團做野,而果幾條高層係咁係到招女媾女,
你地個軍團做d咩?
你無眼睇 d錢去哂邊度!? 個軍團每個星期都升級緊 又唔係捐俾團長用
我相信自稱男生入到黎,唔咸濕既好快比人kick,
會長用下面諗野!?
女生因為咩原因要入黎?你地有錢靚仔?
就算係人地都唔知啦,成20up唔好諗得咁簡單,人妖就收得多
成個團d人個個都肯捐錢 有2千貢獻根本無俾人踢過 你自己唔肯捐就係度吠 呢個世界有冇可能有免費午餐唔駛做貢獻就可以係咁享用修裝槌 同學技能呢d褔利

青山留。

原帖由 calvin0727 於 2008-11-23 02:16 PM 發表
仲有就係,唔係唔恨得女掛==...

我自問我係一個正常單身男人,想溝女好正常...

咁唔知你對女性冇興趣..如果你對男性有興趣,話我知我會閃遠D!!

個個團都係想招多D女 多女就多人入,唔通個個都係垃圾團??

真係 ...

哈哈..佢可能意思係..招仔做老婆就係岩..

銀月上...比個後欄人地..

我個後爛用來排毒的!!唔可以亂用=3=

原帖由 舅舅 於 2008-11-23 02:23 PM 發表

唔好意思 軍團淨係for你搵人打副本? 自己無fd組織5個人去打? 我日 ...

瑪瑪講得好..
我都留意唔到佢句.高層做過d咩..
倉2lv 兵4lv 教場2lv 醫2lv 金庫2lv
全部都係高層+團友出既錢 !!

"係艾班既就用返真名喇 !! 驚我地知道你係邊個之後就爆晒你d膠野出黎呀!
踢你出黎跟本就係我地所有人既願望 ,
你去到其他團如果再係咁膠既話, 下場都係一樣嫁咋 ,
不過你一出聲我諗都係發表d膠論
就算你唔係艾班, 你都同到艾班做好朋友嫁喇, 你明嫁喇! 
BY:細威 "

細威.我反而覺得係請問多D WO 帶副本艾班未夠30lv
果時請問得幾百貢獻分.叫佢做軍團任.佢話點解?
仲話no need 之後做左一次軍團任咁大派.話做左..
錢佢冇捐.物資都冇.,做下軍團任都咁辛苦..
我覺任何軍團都會踢佢..

細威 輸左罰1m入軍團

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

久違了a"""a

如果我第日玩返,加唔加返我入團先XD
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-2 10:58 AM , Processed in 0.038766 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存