2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地2‧究極版 《吞食天地2‧究極版》軍團區 偃月~愛發夢~招18歲35LV上 (吹水區)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 敵人
go

偃月~愛發夢~招18歲35LV上 (吹水區) [複製鏈接]

弟一,我入呢個團就係貪佢18歲up  唔會咁白痴先...點知你兩條友因為少少野嘈就成個白痴仔咁
講真..我唔係大個,但係未至於好似你地咁kai先
弟二,我入左呢個團唔係好耐.佢有樣野比其他好囉我覺得,至少唔係拿錢出黎就大曬囉..吹下水,開開心心,咁又一日
弟三,我自問我好q爛po,我入左團後..真係po少左(唔係話台高自己個團呀,而係咁樣吹水法,真係好開心,日日出少少力打100隻怪做團任,有幾難呀,咁都做唔到???)
弟四,唔講女,邊有得笑呀??我地真係咁想溝女??(可能想架,但係人都知我地係game還game,真人還真人囉,唔通你真係打機打上腦..代入左吞食入面其中角色??)

原帖由 loveyou_killme 於 2008-11-24 02:26 AM 發表

小朋友:
你好呀,先黎自我介紹先,我叫淚醫師呀,入左愛發夢唔係好耐,女性,應該係你既計算入面都算係大叔大嬸果一埋吧(或者係成熟會員吧)!
我諗你可能要先去問問老師,對立同圍攻的意思!另外我想講我感到比較幸運. ...

哈哈.~愛妃說得好..
咩叫嘈..一日回一次post!?..
佢係有思覺失調 ...
我覺我地軍團講馬會..賭錢 唯多....
我估佢係風之歌~xd  係佢上線沒太多人hi  但風之歌都溝女嫁=_=又唔似呀..!!
我估佢係2打6..= ="即係話踢左..都唔記得依個人.."

代入左咩角色呢??係一個迷..不過2位人兄..
係街見到d乞衣唔好以為佢係張飛之後捉佢........

回復 102# 敵人 的帖子

踢左都唔記得咁大獲...超級2打6/..哈哈

我地依家個團..好溫馨..日日講下波..又講下淫野 係到玩..
之後有d人又開團打下30同40..又傾下下次團聚..  
開唔開心.見 人見智..好多野團夾人..人夾團..
沒人理你.你就覺我團好多問題.但又唔見你係問題 ?

淚淚別為依兩個生氣了..不然我會心痛<3

原帖由 敵人 於 2008-11-24 02:47 AM 發表

哈哈.~愛妃說得好..
咩叫嘈..一日回一次post!?..
佢係有思覺失調 ...
我覺我地軍團講馬會..賭錢 唯多....
我估佢係風之歌~xd  係佢上線沒太多人hi  但風之歌都溝女嫁=_=又唔似呀..!!
我估佢係2打6..= = ...

哈哈~皇上,你好衰嫁WO~等陣人地以為你又係溝緊女點算呀~
係WO,特別最近貓貓成日比貼士,WIN埋WIN埋都幾多下.....
我諗佢唔係2打6,就係3打7LAW.......

原帖由 呀炫 於 2008-11-24 02:54 AM 發表
踢左都唔記得咁大獲...超級2打6/..哈哈

又可能自己退呢..我地話晒下下7x個人..
走左一二個真係唔覺..佢up個名呀..可能我會記得..
我肯定講得出咩事踢佢..

原帖由 loveyou_killme 於 2008-11-24 02:56 AM 發表

哈哈~皇上,你好衰嫁WO~等陣人地以為你又係溝緊女點算呀~
係WO,特別最近貓貓成日比貼士,WIN埋WIN埋都幾多下.....
我諗佢唔係2打6,就係3打7LAW.......

我洗溝..xd
係囉= =搞到軍團d人跟晒佢去買..連燕燕都拎100點玩..-.-
幫我小小佢...

依個團唔止剩係仔溝女..女都會溝女嫁..!?

講淫野..精彩過小說..!!講波經..我地有專人同你分折!!

收工時間特別多人..怕悶!?入黎呃水吹..  

想識下新朋友!?下..剩係界限到game 同電話..唔係化..緊係出埋黎玩啦..

唔信!?入黎一齊玩 反轉愛發夢  

原帖由 敵人 於 2008-11-24 02:59 AM 發表

我洗溝..xd
係囉= =搞到軍團d人跟晒佢去買..連燕燕都拎100點玩..-.-
幫我小小佢...

小佢呢個行動,緊係交比同佢關係密切既人做啦€你知邊個嫁啦可~皇上~

不過講真..招18+ 都估唔倒會招倒D 智商咁低既小朋友入來...

其實真係唔好意思架...講D野嚇親小朋友..

我地個團D 女仔都好玩得好傾得...

一陣你見倒嚇親,唔敢識女仔..變左攪基同出左家做和尚都唔好意思啦...

一個敢出名還好,一個名都唔出,男人老狗成隻龜咁,切左佢去泰國做人妖啦~

原帖由 loveyou_killme 於 2008-11-24 03:04 AM 發表

小佢呢個行動,緊係交比同佢關係密切既人做啦€你知邊個嫁啦可~皇上~

我點會知呢..我一定沒可能知道布布同佢關係密切嫁wo...

原帖由 銀月狂風 於 2008-11-24 03:05 AM 發表
不過講真..招18+ 都估唔倒會招倒D 智囊咁低既小朋友入來...

一陣你見倒嚇親,唔敢識女仔..變左攪基同出左家做和尚都唔好意思啦... ...

你都膠..我唔玩得嫁><

原帖由 敵人 於 2008-11-24 03:09 AM 發表

我點會知呢..我一定沒可能知道布布同佢關係密切嫁wo...

你點會唔知呢~你一定可能知道貓貓同佢關係密切嫁wo...

原帖由 loveyou_killme 於 2008-11-24 03:10 AM 發表

你點會唔知呢~你一定可能知道貓貓同佢關係密切嫁wo...

我唔知阿><佢地有關係嫁啦? 幾時既事 恭喜晒wo..
軍團出左一對金佬肉女了..

原帖由 銀月狂風 於 2008-11-24 03:05 AM 發表
不過講真..招18+ 都估唔倒會招倒D 智商咁低既小朋友入來...

一陣你見倒嚇親,唔敢識女仔..變左攪基同出左家做和尚都唔好意思啦... ...

做左和尚咪仲好..有得比佢再次打機打上腦變成曹豹,幾威呀

原帖由 呀炫 於 2008-11-24 03:13 AM 發表

做左和尚咪仲好..有得比佢再次打機打上腦變成曹豹,幾威呀

尋晚同呂布打麻雀=.= 大喬係佢工人..

岩岩軍團某人說的~xd

上黎留個字先....XD
下次網聚如果係星期日就好...得星期日唔洗番工

阿K字

原帖由 敵人 於 2008-11-24 03:18 AM 發表

尋晚同呂布打麻雀=.= 大喬係佢工人..

岩岩軍團某人說的~xd

岩岩我同完老曹食飯..見倒關羽係廚房炒送..拎住個青龍偃月剷炒丫炒...

之後趙雲一個閃身2送2飯 即現眼前..

食完埋單見倒孔明收錢...神算果然神算,計都唔計就收錢...

行出門口見倒張飛倒緊垃圾...兇神惡殺汁緊垃圾...

睇返間野..蜀國大飯店..好彩老周冇吹雞開拖...唔係一個火計,我都唔知走唔走得切..

我又要上腦~.~

原帖由 kelvin0000 於 2008-11-24 03:28 AM 發表
上黎留個字先....XD
下次網聚如果係星期日就好...得星期日唔洗番工

阿K字

笨K..30號咪星期日囉.."30號團聚 =_="  
乜...你未知嫁..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 04:20 AM , Processed in 0.047149 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存