2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 《誅仙》貼圖區 人要怎麽殺?150青雲的獨白
返回列表 發新帖 回覆
樓主: myangle
go

人要怎麽殺?150青雲的獨白 [複製鏈接]

還有...你有沒有錢..我不知道..以一個大陸仔身份來說..你是有錢啦~~哈哈
你比我有錢? 智障..錢是用來玩遊戲的嗎..好像你們幫主玩掉一架車嗎...2手車啊....

原帖由 黑夜進化 於 2008-11-15 07:39 PM 發表
還有...你有沒有錢..我不知道..以一個大陸仔身份來說..你是有錢啦~~哈哈
你比我有錢? 智障..錢是用來玩遊戲的嗎..好像你們幫主玩掉一架車嗎...2手車啊....

黑夜退化腦子有問題,服務器很多人都知道啦,你有錢我沒興趣知道,現實裏面你有沒錢我也沒興趣知道。

24小時對電腦的,能有多少錢

原帖由 myangle 於 2008-11-15 11:07 PM 發表

黑夜退化腦子有問題,服務器很多人都知道啦,你有錢我沒興趣知道,現實裏面你有沒錢我也沒興趣知道。

24小時對電腦的《在說你嗎?宅女
沒錢買化身還敢說

原帖由 babysiu 於 2008-11-16 12:16 AM 發表

24小時對電腦的《在說你嗎?宅女
沒錢買化身還敢說

我光3個貢獻的錢都夠給你用到150了,説話不用腦子,極殺的人難道都是一個德行

原帖由 myangle 於 2008-11-16 01:31 AM 發表

我光3個貢獻的錢都夠給你用到150了,説話不用腦子,極殺的人難道都是一個德行

我記得有一天冷血在大頻說他給你奇珍去搶貢獻度

原帖由 myangle 於 2008-11-15 11:07 PM 發表

還是那一句..我對電腦是賺錢..你對電腦是花錢..花那麼多錢..也沒特別到哪去呀...
不想笑你傻啊..但是你還是傻

紫雨都沒人來幫妳討論討論嗎..就妳一張嘴..夠我們用嗎!

頂頂頂,,,,,看到就爽...........哈哈 :smile_30.gif:

原帖由 黑夜進化 於 2008-11-15 07:39 PM 發表

我好憎你整日大陸仔大陸仔甘....應為我媽咪都系大陸既...我系半個深圳人...so..我想為大陸同胞講返幾句...香港人好巴閉咩.?你100蚊港紙換到幾多人仔?80幾蚊!而家大把香港女仔去大陸搵老公
為咩?大陸佬有錢囖!而家幾多明星啊...因為得罪左大陸同胞而被內地封殺...損失大量金錢啊!你以為香港仲系以前乜?大多有錢既人都唔會想定居香港啦!
唔該你比返D尊重啦...香港應該系中國既一部分啦...回歸好耐啦...你叫人地大陸仔...你又知唔知大陸同胞點叫我地香港人啊?港殘啊!

原帖由 綾花 於 2008-11-21 08:20 PM 發表

我好憎你整日大陸仔大陸仔甘....應為我媽咪都系大陸既...我系半個深圳人...so..我想為大陸同胞講返幾句...香港人好巴閉咩.?你100蚊港紙換到幾多人仔?80幾蚊!而家大把香港女仔去大陸搵老公
為咩?大陸佬有錢&#2 ...

呢位 同志 你好撚 high wo~ 好似人地高潮咁.........冷靜D.........咁你有冇上大陸搵老公呀!!!! 做埋2奶最錫係你囉>3<

原帖由 weng52737 於 2008-11-22 09:05 AM 發表

呢位 同志 你好撚 high wo~ 好似人地高潮咁.........冷靜D.........咁你有冇上大陸搵老公呀!!!! 做埋2奶最錫係你囉>3

想唔high都唔得啦!忍距好耐啦...之前玩game已經見距整日系世頻度鬧大陸人啦.以為自己好有錢..大陸人就窮死甘..雖然有D大陸人好無品..但系講到錢喔..心照啦...香港out啦!
我系做都做大奶啦...做2奶無前途啊!我已經叫我大陸D親戚幫我留意下D人選啦,多謝關心啵!再講,我大把青春!有排玩啊~

大陸仔又好,香港仔又好;總之殺得人多就係好仔

好睇好睇;貼多D圖比我地睇!!

原帖由 肥西甘 於 2008-11-7 01:49 PM 發表
似乎你覺得好撚型wo~~~~

點解唔貼番開波個一張呀???

你地d人出黎自殺機個張呀   洗唔洗我貼番出黎呀??

你個死人妖有幾多實力全服d人都知喇 得把死人口有撚用咩 你地極殺依家唔係玩自殺咩? 敢紅? 要出聲話人之前唔該自己想清楚 碌柒咁 睇見你班極殺西真係想吊你老母

原帖由 黑夜進化 於 2008-11-17 09:07 AM 發表
紫雨都沒人來幫妳討論討論嗎..就妳一張嘴..夠我們用嗎!

得把口好似係你啵退化先生 你係電腦搵唔搵到錢邊個知 隻game洗錢就大把人知 好似你退化先生咁一個玩扮幾個人就係人都知 有時d野人地唔講出來係仲有小小品 你呢d咪叫on9無腦囉

原帖由 互不侵犯 於 2008-11-24 07:08 AM 發表

得把口好似係你啵退化先生 你係電腦搵唔搵到錢邊個知 隻game洗錢就大把人知 好似你退化先生咁一個玩扮幾個人就係人都知 有時d野人地唔講出來係仲有小小品 你呢d咪叫on9無腦囉

傻仔..不予置抨~

我一個人扮幾個人? 唔講出來叫有品..唔明你up乜撚野喎..你想表達d咩野..
傻仔..

原帖由 綾花 於 2008-11-22 09:06 PM 發表

想唔high都唔得啦!忍距好耐啦...之前玩game已經見距整日系世頻度鬧大陸人啦.以為自己好有錢..大陸人就窮死甘..雖然有D大陸人好無品..但系講到錢喔..心照啦...香港out啦!
我系做都做大奶啦...做2奶無前途啊!我 ...

妳傻左? 叫大陸仔 好撚出奇啊..唔通我叫你香港仔就代表 我話你無錢? 大陸仔里個名詞..唔係我發明架..ok?

原帖由 黑夜進化 於 2008-11-27 09:26 AM 發表

妳傻左? 叫大陸仔 好撚出奇啊..唔通我叫你香港仔就代表 我話你無錢? 大陸仔里個名詞..唔係我發明架..ok?

sor囖...我無講你唔可以叫大陸人做大陸仔囖...你自己看返你自己講過既野唔該.唔好扮失憶..如果我將你話小懶貓的說話放系大陸論壇.你看下人地點屌你..系人都會覺得你歧視甘大陸人囖.你估你自己系乜料?如果大陸真系窮既話,而家學校就唔洗教普通話啦!!

原帖由 綾花 於 2008-11-27 10:29 PM 發表

sor囖...我無講你唔可以叫大陸人做大陸仔囖...你自己看返你自己講過既野唔該.唔好扮失憶..如果我將你話小懶貓的說話放系大陸論壇.你看下人地點屌你..系人都會覺得你歧視甘大陸人囖.你估你自己系 ...

莫非你新移民黎!?
甘支持大陸仔
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 06:34 AM , Processed in 0.043427 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存