2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 夢之路娜 - Luna Online 意見
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 六b
go

夢之路娜 - Luna Online 意見

1.首先希望GC可以定期推出商城6折..唔好單單係防爆果D..經書呀..寶箱都要出下NA
2.外掛問題愈黎黎嚴重 我記得有次打去GC叫你地班友捉外掛 等左3個幾鐘 未做到野..
唔知你地乜料...咁叫加強打擊外掛??重有..靈幻筆記 筆記得只係令該玩家登出
我【強烈】建設 GC加強靈幻筆記GE罰則...一但係筆記上有該人物(Y) 就立即封Y GE AC
3日 再犯7日 再犯30 再犯1年 係咁再加上去 要加強罰則 先有阻嚇力 唔係得個講字嫁炸GC 好心你地真係去打擊下啦 我打電話去你地3個鐘都唔應 乜事呀

run so slow

比番 6個ser pve

比番  6個ser   pve

早點開新圖吧,巨大庭院不開,LV91後練不動,也無法順利過渡到港口圖,看看現在的排名就知道了,基本沒有什麼變動,高LV的玩家基本都停滯不前了

哎~夢之璐娜已經下沉~我無玩甘久~終排行到全區第6名!!

5好改經,5好比人抽經喇..抽經D樣嘢,整到我地傻傻地,
得閒出下D活動喇..5好次次都系果D買點數
得閒出下另類嘅活動,比如 釣魚呀 擺攤呀!
仲有攻城快D出喇..其他版人話攻城戰贏左可以買到D特殊嘢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 04:53 PM , Processed in 0.032478 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存