2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地2‧究極版 吞食最強王道
樓主: jeff9968
go

[分享] 吞食最強王道 [複製鏈接]

最重要一樣野..樓主間屋都好大下....可放五部機...我想問一下樓主你係用一部mon控五六部腦定每部腦都有mon...???如果係後者的話我相信樓主係好有錢下....理論上都唔需要搞咁多野...若果係前者的話...執acc時就會超煩....你講點好賺都好...我相信無乜人會做...

確實變成了一份工作似的 蠻自由的工作 = = 但是打機的本意是順水開心 沒有那樣的計算吧=口=

on99999999999999
(你d ac 賣哂賺左錢先講la -o- 加上 賺又賺多錢 時間又用得多)

佢打機打上腦 為左唔買點 就去買電腦 -o-
(500-300)* 4= 800 其實佢冇用錢買點 但佢買賣電腦都冇左800

另外  邊到有咁多個mon ? 500$包mon? 介紹我知邊間 ?
仲有 500$的舊機 的setting 可以 玩到3~4開!? 個粒cpu 都值超過500 la 下話

加上 你話d ac 賣出去值錢 A_A (睇下點) 有冇人會比300$ 買5個 25包 返home -o-?
最後要 搵唔同買家買 ~~你放又哂時間...~~~你去管理升lv 個時又哂時間

最後你可能真係有1~2百$賺的 -o- 但搞咁多野先得幾舊水
你要將打機變成賺錢 得!!! 一係就一個月搵到幾千以前
如果學你咁升 同全職冇分別(時間) 但係錢就得幾百

返返黎現實社會好過la~~打機本係消閒之樂 你搞到自己咁 為咩!?

原帖由 漫遊人 於 2008-11-19 01:28 PM 發表
on99999999999999
(你d ac 賣哂賺左錢先講la -o- 加上 賺又賺多錢 時間又用得多)

佢打機打上腦 為左唔買點 就去買電腦 -o-
(500-300)* 4= 800 其實佢冇用錢買點 但佢買賣電腦都冇左800

另外 邊到有咁多個mon ? 500$包mon? 介紹我知邊間 ?
仲有 500$的舊機 的setting 可以 玩到3~4開!? 個粒cpu 都值超過500 la 下話

加上 你話d ac 賣出去值錢 A_A (睇下點) 有冇人會比300$ 買5個 25包 返home -o-?
最後要 搵唔同買家買 ~~你放又哂時間...~~~你去管理升lv 個時又哂時間

最後你可能真係有1~2百$賺的 -o- 但搞咁多野先得幾舊水
你要將打機變成賺錢 得!!! 一係就一個月搵到幾千以前
如果學你咁升 同全職冇分別(時間) 但係錢就得幾百

返返黎現實社會好過la~~打機本係消閒之樂 你搞到自己咁 為咩!?

吾係有心串你
但你串人之前收集下資料先or睇返之前d人點回覆
紅左字果d留意一下 thx

搵個920咁開心   
返一星期part time 都唔只 la.....

(當佢真係賣得出) 唔好煩
電費個到 一定要計.......都係成本 你做生意 一定要計成本 (你話自己係賺錢嘛)

原帖由 特鬼工人 於 2008-11-19 01:33 PM 發表

吾係有心串你
但你串人之前收集下資料先or睇返之前d人點回覆
紅左字果d留意一下 thx

收集左........

咁粒cpu 都好勁姐 !? 可以3開 但只值500 ? displaycard 呢 ? 邊到買 都話介紹我知

mon 個到 佢話有兩個mon......咁如果我本身冇舊mon 學佢個個王道方法 又要買mon ? 幾錢
條數 點圍都唔值

舊mon 的O.C 都係一個cost .......打機 除左cpu 其他野都好重要!!!!! ram 呢 ? display card呢 ? 如果500$真係可以買到一部
打機 的desktop 咁我用1千$買個mon or 3百$ 買個大舊mon 我成部打機組合 都唔洗2千@@

你真係要介紹我係邊到有得賣 500$ 打機組合 有底版有cpu 夠ram 火牛 hardisk displaycard !!
500$ 二手文書組合 我信你.........但打機 仲可以3開的組合 真係~.~ 吹大左d lor

嗯 但我不是樓主

我部野吾錯 3開都幾lag 真

收到電費單知咩是

原帖由 carlos06 於 2008-11-18 10:39 PM 發表
都係果句冇相冇計傾

推到出相

樓主真強~~
你是八爪魚嗎~ (笑
------
玩法各有各好~
有快有慢~
沒話邊個係最王道既囧
亞綸☆MIT 該用戶已被刪除

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 小蔣 於 2008-11-19 09:51 PM 發表
樓主真強~~
你是八爪魚嗎~ (笑
------
玩法各有各好~
有快有慢~
沒話邊個係最王道既囧

快靚正咪係正道lol

不過我全+3 就心滿意足

唔係我想同你計電費, 但你條條數彈出來話你成本電腦又幾錢,賣返出去又幾錢, d ac 又賣到幾錢....咁你要計你賺幾錢當然要計埋電費.

話時話我諗起你張個mon, keyboard, mouse 插來插去個狼狽樣, 我就想笑...教你la, 買個kvm, 可以一個keyboard, 一個mouse, 一個mon, 控制晒5部電腦.

我其實都可以學樓主咁連續5部電腦開,而且完全唔需要擔心電費幾錢(因為職業上既關係)
而且我5部電腦可以開到5個acc (注意:我唔係做網吧個行,但職業要保密 )
不過我就算有咁既能力,我都唔會咁做,因為哂時間,哂精力
留返d時間做其他野好過,遊戲不是一切,到後來才會知哂時間,就太遲了

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 鍊宗 於 2008-11-20 04:23 PM 發表
我其實都可以學樓主咁連續5部電腦開,而且完全唔需要擔心電費幾錢(因為職業上既關係)
而且我5部電腦可以開到5個acc (注意:我唔係做網吧個行,但職業要保密 )
不過我就算有咁既能力,我 ...

冇話晒唔晒精神時間既
有少少興趣拎d時間黎娛樂下自己又冇壞
去打波踢波都要錢要時間,精神,體力
如果自己鍾意無謂去計

題目應該改吞食最強膠道

好哂心機   咁勤力  返工一定比老板錫

樓主唔係潛水啊
快D上水

我有時話開多隻AC掛下錢賣下野...條女都同我講
玩得咁辛苦買點玩好過啦...

如果用呢份精力去返工~ 1個月何止賺個920, 9200都有得你賺~ 加油
(PS. 唔係串樓主, 每個人都有自己玩法)

用咁多時間>..去度場馬仲好過.....中就中唔中就唔中
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 08:50 PM , Processed in 0.041283 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存