2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 赤壁 到底 仲應吾應該玩落去.....(感想)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: shan89
go

到底 仲應吾應該玩落去.....(感想) [複製鏈接]

原帖由 -訣- 於 2008-11-20 10:21 AM 發表
講真我地真係唔想日日野外打交-_-好悶

不如襯而家更新左新戰場@O@休戰1個星期

唔係話休就休= =, 大家對大家仇深似海咁, 好似殺父仇人咁= =, 可能我同你得, 但其他團友都唔得啦xDD

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 kubo 於 2008-11-20 10:58 AM 發表

唔係話休就休= =, 大家對大家仇深似海咁, 好似殺父仇人咁= =, 可能我同你得, 但其他團友都唔得啦xDD

我真係覺得冇乜野好殺-_-係野外~冇喇喇係野外做緊日任比人殺左個種感覺真係唔好受

不如你又提議下誓言我又提議下vv囉 咁樣搞法棧搞到d 冇裝人士

加上就黎開國戰係咪先

原帖由 -訣- 於 2008-11-20 11:28 AM 發表

我真係覺得冇乜野好殺-_-係野外~冇喇喇係野外做緊日任比人殺左個種感覺真係唔好受

不如你又提議下誓言我又提議下vv囉 咁樣搞法棧搞到d 冇裝人士

加上就黎開國戰係咪先

有時一殺要打幾個鐘個下先羅命

原帖由 kubo 於 2008-11-20 11:32 AM 發表

有時一殺要打幾個鐘個下先羅命

呢個先係重點!!!!!

原帖由 kubo 於 2008-11-20 09:49 AM 發表

邊個玩野先? 魅影皇朝(美美, Mr 王等等)再黎十三線偷殺鳳舞, 我保證日日開佢波

你都識講 邊個啦 咁你搵我幹什麼???
殺吾倒 勁野 搵d 弱兵出氣嗎???

原帖由 joe90926 於 2008-11-19 04:19 PM 發表
綺綺~~~~
我係V仔呀~~~
你試下SELL ACC!!!我唔放過你..!!
仲有~我係呢度向你保証~!!我地全  魅域皇朝  都橕硬你~!!
如果 鳳舞天長 班人再敢搞你~~我即刻開佢地波~!!!!
日日清洗13線~!! ...

唉 算啦 吾係 鳳舞就 魔塚架啦
d 人無聊到死 可以講咩

原帖由 kubo 於 2008-11-20 10:54 AM 發表

是q但啦, 你明我講咩咪得law= =, 大家敵對, 其實有乜好計邊個殺邊個, 講真個句, 如果我地見到你唔殺你, 你會唔會轉返殺返我地= =?(問心)

我以下說話只針對個個v仔, 乜野追住黎殺佢? 你地個美美日日黎十三線 ...

係咪要我點名 你地先開心???
你識點名 吾敢去打???
算什麼 大團 大國???
吾只一次了 我無去殺 吾代表 我吾夠打
你們家的善提石 係我打緊任務怪時 偷襲我 扣我好多嗎??
我企定定比拒打左 1min 我都未扣到一半血 我要殺拒 有幾難?? 點解我要走??
我是但叫個來都殺倒拒啦
仲有 你們的參軍 仇恨天 我解緊 一場雪 我見拒行過 怕打親拒 我企係度 關蜀 關完拒就打我
由 一場雪 追到我入城 拒有本事殺倒我嗎 我又有冇還手先??
我只叫了一個人來 拒就吾敢出去 即係有勁野吾敢打 只打弱的啦

之後吾夠殺 就搵幾個來 ,咁又係大國 大團 所為嗎?
仲有太多太多 吾想提了 你地反思下 有冇做錯啦

我想可以講GE係:
""大家敵對軍團, 大家係野外見到, 第一時間會打, 唔理係邊個都會打, 因為安全起見,如果你覺得次次都係你, 可能你唔好運掛= =,  反之你地魅域都會""

呢點你仲係唔明白, 唔通男仔閱讀能力好D(MR WONG)?反且女仔就差D= =?

原帖由 shan89 於 2008-11-20 12:14 PM 發表

唉 算啦 吾係 鳳舞就 魔塚架啦

唉 算啦 魅域

原帖由 kubo 於 2008-11-20 12:52 PM 發表
我想可以講GE係:
""大家敵對軍團, 大家係野外見到, 第一時間會打, 唔理係邊個都會打, 因為安全起見,如果你覺得次次都係你, 可能你唔好運掛= =,  反之你地魅域都會""

呢點你仲係唔明白, 唔通男仔閱讀能力好D(MR W ...

你慳d 啦 到底係邊個吾識字先 一人做事 一人當 你都吾識 學人講 閱讀能力
父母 老師 也有教啦 你有接受過教育嗎??
咁大家都係人類 咁你又吾殺哂 所有人
邊個攪事就搵邊個吧 吾識搵嗎 只會 一直殺來殺去 咁樣會好開心嗎??
咁簡單道理 都吾明 學人講咁多做咩???

原帖由 kubo 於 2008-11-20 12:54 PM 發表

唉 算啦 魅域

每團都有無聊人 你有幾多人攪過我 你地心知 天知 地知 我有冇攪過你地先??

原帖由 kubo 於 2008-11-20 12:52 PM 發表
我想可以講GE係:

呢點你仲係唔明白, 唔通男仔閱讀能力好D(MR W ...

邊個搞你地團d人就打番邊個 唔好搵我地皇朝d扇同杖出氣~
你地再係咁殺d唔關事ga人 日日開波就日日開波 我地皇朝未怕過~

kubo不過你地打還打~唔好轉線追住人黎打/﹏\.....你試諗`你地個月淚兒比人轉線係咁打會點?

希望你地對事唔對人~大家都係玩game ja......何必搞到大家咁呢?係咪?

原帖由 -訣- 於 2008-11-20 01:47 PM 發表
kubo不過你地打還打~唔好轉線追住人黎打/﹏\.....你試諗`你地個月淚兒比人轉線係咁打會點?

希望你地對事唔對人~大家都係玩game ja......何必搞到大家咁呢?係咪?

WR WONG, 我諗得你明我講咩= =, 你同佢地講返, 你地路過(多數人)係野外見到鳳舞都會照殺, 我唔明佢地仲係度嘈咩, 諗野諗雙方面啦, 唔係淨係我地殺你地D人, 你地都有好多人殺我地D人, 只係我地無出聲咋

WR WONG, 我地好少針對一個人黎殺, 如果佢覺得次次都係佢, 佢係咪可能成日係十三線= =?

咪係玩GAME JA MA= =, 唔洗咁激動

原帖由 shan89 於 2008-11-20 01:16 PM 發表

每團都有無聊人 你有幾多人攪過我 你地心知 天知 地知 我有冇攪過你地先??

我只可以講, 係因為你軍團個名, 最後一次 大家係"敵對"
唔回覆你了

原帖由 kubo 於 2008-11-20 02:23 PM 發表

WR WONG, 我諗得你明我講咩= =, 你同佢地講返, 你地路過(多數人)係野外見到鳳舞都會照殺, 我唔明佢地仲係度嘈咩, 諗野諗雙方面啦, 唔係淨係我地殺你地D人, 你地都有好多人殺我地D人, 只係我地無出聲咋

WR WON ...

ok@@.....算喇大家玩game都係求開心@@ 況且我都係建議=口=,

我無權話事的,只係我覺得咁樣係野外殺人對某一類人好唔公平(扇,杖.環保人士唔洗講添喇..  )

咁樣落去對大家都冇好處~ 扇,杖呢D職已經小人玩到#$%#^$^..我唔想得返D刀槍係GAME到- -"

原帖由 kubo 於 2008-11-20 02:25 PM 發表

我只可以講, 係因為你軍團個名, 最後一次 大家係"敵對"
唔回覆你了

我都明~

不過呢個世界邊有永遠O既敵人呀^^"

它朝有一日可能我地兩個團會變成同盟呢~哈哈A﹏A     <-(純粹例子 )

原帖由 -訣- 於 2008-11-20 03:22 PM 發表

我都明~

不過呢個世界邊有永遠O既敵人呀^^"

它朝有一日可能我地兩個團會變成同盟呢~哈哈A﹏A      

哈, 永遠沒有不可能的事

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 shan89 於 2008-11-20 12:20 PM 發表

係咪要我點名 你地先開心???
你識點名 吾敢去打???
算什麼 大團 大國???
吾只一次了 我無去殺 吾代表 我吾夠打
你們家的善提石 係我打緊任務怪時 偷襲我 扣我好多嗎??
我企定定比拒打左 1min 我都未扣到一 ...
原帖由 gn01271951A 於 2008-10-2 08:51 PM 發表
離開 安全區 就 係 你打我 我打你  一係你唔好出安全區

咩叫安全區?係安全區就安全 出左去就唔安全架啦

紅字係引用你地軍團個天剎講既野..
既然出得安全區就預左俾人打,
呢隻game就係咁, 玩得就預左俾人殺

我係  vantage
我火都黎~唔係因為你殺綺萌~
而係洗唔洗玩追殺..?!!
人地轉左線都要照追殺..?!
你地洗唔洗玩到咁?
如果係的話~我地 魅域  一定奉陪到底~
大家野外唔同國亙殺冇得好講~
但追住黎殺就有問題!咁係挑釁的行為!
你咁做係挑釁緊我地整個 魅域 ~了解?
如果想打~我地一定奉陪~!!!
筆戰到呢到~!!!!
大家好黎好去~
冇永遠的敵人我認同~^^
仲有下次講野留game id~~~thx~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 10:24 AM , Processed in 0.062643 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存