2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 逆天行喲人原來真係老屈大!連幫主天拉迪都係咁 ...
樓主: fannychan
go

逆天行喲人原來真係老屈大!連幫主天拉迪都係咁 [複製鏈接]

原帖由 fannychan 於 2008-12-4 03:44 PM 發表
如果係我回,我認左佢有咩所謂
只係睇唔過眼你地既做事手法
鄙陋,下流,賤格!仲要無證據係到屈人
橫點都係垃圾分身ac,唔通我係咪比人屈都唔知?
又一次證明逆天行d人根本無腦!

都係果句....當93第1次俾人回左,我地睇唔到,第2次我地3個人,就講到明,睇實邊個入黎回...而且當時只係得1個人係附近,其他人(黑幫,紫雨)當時打緊交,而且我2邊都識,佢地唔會回93,所以....唔係你回....我真係諗唔到邊個回,唔通佢自己回自己-0-

原帖由 神一樂心 於 2008-12-5 08:28 PM 發表

佢貼左逆天打人既証據啦

冇錯 受人錢財 替人消災

俾得起錢就可以回人,係冇乜野問題

但玩GAME 人地打得死佢,難度有錯?

同埋覺得樓主開POST冇乜野意思,又唔係暗殺你 眾目睽睽之下殺你 光明正大

我記憶 ...

死90= =同大拉去左玩天堂2...得閒上黎幫手搞搞逆天拉= ="好煩阿....凱旋成日玩分身戰....今次又用隻分身回人= =回完仲係度話:任你殺...反正係分身姐....之後仲不停copy定一句咩逆天行on 9老屈,正食屎狗- -仲要copy定唱我地,好明顯有心....= ="P.S:唔係串,真心話

原帖由 fannychan 於 2008-12-5 09:44 PM 發表

個post點會無意思?
逆天行會長亂咁屈人唔使認錯?
屈完我仲要殺人,咁同亂殺人有咩分別?
我係最近1年都無買過一本回天,天拉迪無証無據就可以屈人?
咁樣叫做一個講道理既幫派?
幫你地答埋拉:我地逆天行會內 ...

= =你點講都得架拉,講真,我夠1年無買過1本護魂= =信唔信??你無証無據就可以屈人?

原帖由 逆天行2奶迪 於 2008-12-13 08:35 PM 發表

= =你點講都得架拉,講真,我夠1年無買過1本護魂= =信唔信??你無証無據就可以屈人?

總之我無回過任何一個人!我對得住天地良心!
你要屈我我都無話可說,如果係我回,我唔須要係到同你講咁多野!係咁!

原帖由 fannychan 於 2008-12-14 12:26 AM 發表

你要屈我我都無話可說,如果係我回,我唔須要係到同你講咁多野!係咁!

唯一証明到你清白就叫俾人回個位講係邊個回

唔係就唔洗浪費咁多時間係到講了(但佢講我地有權唔信)睇下合唔合理吧

但正常一定唔會講 所以逆天兄弟 信自己眼睛吧
原帖由 逆天行2奶迪 於 2008-12-13 08:33 PM 發表

死90= =同大拉去左玩天堂2...得閒上黎幫手搞搞逆天拉= ="好煩阿....凱旋成日玩分身戰....今次又用隻分身回人= =回完仲係度話:任你殺...反正係分身姐....之後仲不停copy定一句咩逆天行on 9老屈,正食屎狗- -仲要copy ...

我在任幫主時 好多戰役 既敵對盟 玩分身 分身入盟搞分化 出口術  不計其數

唔理得咁多,佢地用呢D手段 有心情咪同人地玩下囉 冇閒情就殺左佢算

我交得逆天俾天拉就信佢 佢交得俾你 我諗佢都對你有一定信任 相信自己

逆天係墨魂經過唔小 逆景 順景 都一一度過,証明真金不怕紅爐火

有堅持 一定會得到最後勝利O.O

原帖由 神一樂心 於 2008-12-14 07:22 PM 發表

唯一証明到你清白就叫俾人回個位講係邊個回

唔係就唔洗浪費咁多時間係到講了(但佢講我地有權唔信)睇下合唔合理吧

但正常一定唔會講 所以逆天兄弟 信自己眼睛吧

我在任幫主時 好多戰役 既敵對盟 玩分身 分身入盟搞分化 出口術  不計其數

唔理得咁多,佢地用呢D手段 有心情咪同人地玩下囉 冇閒情就殺左佢算

我交得逆天俾天拉就信佢 佢交得俾你 我諗佢都對你有一定信任 相信自己

逆天係墨魂經過唔小 逆景 順景 都一一度過,証明真金不怕紅爐火

有堅持 一定會得到最後勝利O.O

呢兩句足以令我笑左

原帖由 135819 於 2008-12-14 07:54 PM 發表

呢兩句足以令我笑左

笑下好過係到講D無補於事既野O.O
原帖由 135819 於 2008-12-13 07:47 PM 發表

唔係逆天
係逆天既同盟 墨魂盟入面既江湖曾經亂屈人
兩條link比你參考
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D4
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3184189&extra ...

乜原來你講既唔係逆天行

咁麻煩你搵返個邊會長或者盟主跟進事件吧

而加人地講緊逆天行 唔好將事件擴大到第二D會既事情 或請另開新POST

[quote]原帖由 fannychan 於 2008-12-14 12:26 AM 發表

原帖由 fannychan 於 2008-12-14 12:26 AM 發表

總之我無殺錯你!!!我對得住天地良心!!!
你要扮野無回過93我都無話可說,如果我殺錯,我都無必要係度同你講咁多野!!係咁先拉

事出必有因,我就5信逆天會無啦啦殺你個22lv仔
屈惡屈時間博彈game扣經牙??

墨湘什麼人都有 我在逆天2年多(90無做會長以不在會中) 都看見無數屈逆天的人
我唔咁保正 全會人都是正義 但唔係個個都係咁
樹大起能無枯枝

本來一個大幫, 最怕係 入左d搞事人, (其實乜幫都係, so 入人都要睇佢 乜人,有乜奇型怪狀, 踢左算數, 只睇lv,5夠啦)

你頭上枝旗, 5多5少都代表住個幫, 盟, 有乜事, 人地就找你幫主傾, 野蠻 d 既, 直頭5同你傾添

打架係錦架啦  有殺錯  無放過  
你都明知佢地打緊架  係既錦你做咩要去果度呀?為乜呀?博乜春野呀?
玩唔起錦唔該你收皮
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:43 AM , Processed in 0.037175 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存