2000FUN論壇

搜索
樓主: 聖~龍
go

[香港] 玩得未呀LUNA [複製鏈接]

可能only money game搵人做既呢

Alta活動勳章

點解 其他地方既代理會on 係香港果個唔會on= =

原帖由 樂生 於 2008-12-6 10:18 PM 發表
開唔開返都未知-.-
大家唔好太大期望

我d點數呀,,嗚,,,,

十週年勳章(賀詞)

原帖由 leolai1314 於 2008-12-7 05:42 PM 發表

算吧啦  施主

仲有冇其他私服玩呀?

玩過星曲WEB

原帖由 leolai1314 於 2008-12-7 05:42 PM 發表

又1個玩私服 都花真錢的膠仔.
私服一向沒有保障不明白為什麼那裡多傻仔 會花錢下去玩..那又是的沒有你們這些呆子捐錢我們怎可以玩下去?
之前玩RO私服 見那些大陸傻仔 花上5千以上RMB買裝.為他們父母可悲.............

原帖由 七頭 於 2008-12-8 12:27 AM 發表

私服一向沒有保障不明白為什麼那裡多傻仔 會花錢下去玩..那又是的沒有你們這些呆子捐錢我們怎可以玩下去?
之前玩RO私服 見那些大陸傻仔 花上5千以上RMB買裝.為他們父母可悲........ ...

見人見志啦v____v人地花得起錢  無必要話人傻仔
人地花錢一定關老豆老母事?___?

人各有志何必人生攻擊呢人地已經好慘俾d同情心啦~

大有大玩小有小玩...冇錢可以唔洗錢都玩得- -...有錢戈d都係想玩得開心少少ja...你理人咁多做乜= =||

我諗有d人都係打工仔~~玩私服可以幫助我們用小d時間升級~~同埋100 200蚊對我們來講真係好小~~去機鋪都唔止咁小

窮人諗野係唔同既,少少錢又話比父母鬧
有人一萬幾千一餐茶
有人一個麵包一餐飯
唔好用自己窮困既思維搓度人地

有時d野唔可以話浪費既,各人有各人既心頭好
睇岩又比得順就得啦,無謂話人地傻仔

原帖由 FireMo 於 2008-12-7 06:32 PM 發表
仲有冇其他私服玩呀?

黎玩RF
http://www.mmm33.com:8080/

原帖由 IaM醉愛沙 於 2008-12-8 01:06 AM 發表

見人見志啦v____v人地花得起錢  無必要話人傻仔
人地花錢一定關老豆老母事?___?

咪係,,我花既係自己錢囉,我自己搵返黎既錢又關人咩事?

我玩私服比點個一刻我就預左有一日汁,剩係冇諗過咁快姐

仲有,我認為世上係冇免費午餐既,玩得開心,俾錢有咩所謂?
難道想俾錢仲想得到d咩回報?

有冇見過人去迪迪尼唔俾錢? 都係玩姐,何必要俾錢?

(我越黎越離題~"~)

玩家:小寶寶

之前玩RO私服 見那些大陸傻仔 花上5千以上RMB買裝.為他們父母可悲........ ... [/quote]

其實吾係好明佢既諗法
打機都係開心姐  吾通死打爛打先賺個少少換物品?
時間=金錢   吾知你係吾係無工做 所以太把時間咁玩
俾錢出來玩私服就= 咩膠仔  真係吾知你有無讀書學知識
吾通要交稅個d 人 = 膠仔   ?
豪無生產力 = 有腦 ?
真係 大世界 看 小世界

所以我成日覺得個d經驗卷其實幾好,,成日係屋企既就有"時間"可以成日打,而返工既就買經驗卷買返d"時間"用黎玩,,雖然就係貴左d= =

不過,,一d用屋企人零用錢為左打機唔食飯,,又或者呃屋企既錢黎買"時間",,個d就真係叫"膠"

小寶寶@_@我係紫紫唷XDDDD

好明顯有個話人膠仔個d係係屋企冇野做廿四小時狂煲
而家冇得玩心情唔好亂咁噴血0 0

點解成日都維護架-.-

原帖由 edward_1994 於 2008-12-8 05:08 PM 發表
點解成日都維護架-.-

佢係露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了露娜客服失蹤 倒閉了

=.=

仲有冇其他架???
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 09:15 AM , Processed in 0.051125 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存