2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Heat Project 【╬。MoDS。╬】 軍團專區 冰淇淋 証實有冇甘既事?.?
返回列表 發新帖 回覆
go

冰淇淋 証實有冇甘既事?.? [複製鏈接]

*~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  ☆╮TIFFANY?°  hi-3-

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  HI

*~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  ☆╮TIFFANY?°  尒呃冰淇淋錢-3-?

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  無興趣

*~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  ☆╮TIFFANY?°  哦-3-今日上2千fun睇到-.-

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  佢要甘樣講 我控制吾到

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  都吾會比意見 我只系可以答你 吾系事實黎

*~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  ☆╮TIFFANY?°  哦,,,

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  不過信吾信由你啦

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  我一早比反佢

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  同埋 個d野 好耐之前既事稷

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  黎

*~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  ☆╮TIFFANY?°  哦0.0

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  我答到你既系 我上次買3 吾夠現金 張卡又用吾到 之問佢借左1千蚊

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  之後 我隔離1星期到就比反佢

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  講完

*~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  ☆╮TIFFANY?°  哦0.0"

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  :)

*~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  ☆╮TIFFANY?°  ^^

===========================================================================================================

以上 由kk☆提供

佢有還錢比你嗎???

聽佢一成都死

多得我kk細佬銘兒同佢傾
大家多謝我啦
唔洗多謝我啦xDD

我吾覺lo  還錢  

佢心入面 淨系見錢開眼=]

佢會還 除非 今年冬天 變夏天

原帖由 κκ☆ 於 2008-12-7 01:30 PM 發表
大家多謝我啦
唔洗多謝我啦xDD

拎是非做人情
你同d師奶八婆有咩分別 ?
差唔多成個月前既野你都要拎番來講 , 人地唔會讚你 , 只會覺得你多事

榮譽勳章

無事 搞事起風波......................

原帖由 κκ☆ 於 2008-12-7 01:30 PM 發表
大家多謝我啦
唔洗多謝我啦xDD

扮哂野>_<

ti 講話比^_^
但係事實冇比過囉^_^  等雪糕自己回^_^

ti小姐真厚面皮...不過相比起小手 我覺得你蠢過佢好多 小手點呃都能夠作到d故仔出黎比人聽 但係你連作故仔既能力都冇 甚至講埋d破綻百出既大話

第1:呃人錢絕對唔係你既興趣 呢個好明顯就係你既副業黎
第2:我點講你的確控制唔到 但係逼我講既人係你
第3:如果我講既唔係事實 難道係你妄想世界入面果個就係事實@@?
第4:你一早比返我 呢個都係你妄想世界入面發生的事吧?講大話之前唔識留意一下你借我錢既時間同我post既日期??你既一早比返我又係冇確實日期
第5:你既意思係我搵返好耐之前既野出黎講-.-?我想問你既好耐之前既事既定義係咩 1個鐘頭前嗎?我之前開既post就係當晚同你最後一次msn之後post的 咁都算好耐之前^_^?從以上各點所得 你既時間概念同一般人好唔同 睇怕你既所謂2個月應該同我地現實時間二十年差唔多吧?你之後一星期比返我?? 咁點解借左一個多月之後仲可以係msn呃我話2個月後比返我既@_@?自己篤爆自己的大話-0-?還是在你既世界入面你已經比返我??

最後一點 本來我唔想咁樣講野的 這也是你逼到我咁

你借我錢既原因你自己好撚清楚 絕對唔係d乜野買3唔撚夠錢張卡又用唔到之類的廢話 而係你同我講你比之前條仔搞大左個肚
要落仔 所以先問我借住1000蚊比你 tiffany我自問我一向對你唔差 我叫得你做家姐 我真係有當過你係我家姐咁看待 我諗你仲記得我借錢比你果陣我講過d咩 你由果一刻開始講既大話我已經知道 但係我都信你d錢係真係有用 因為我點估都點唔到一個人可以搵自己既身體黎呃人 小手點仆街點賤都識得搵佢老豆黎作故仔講大話 畢竟佢講既係佢老豆就死唔係佢死 而你就搵自己生仔既野黎玩???你蠢唔蠢d呢? ok就當我唔好彩我蠢 我怪自己點解唔早一d識草莓佢地 如果早一d識佢地的話就可以知道你已經有呢個前科呢個理由去呃人 一個女人可以落幾多次仔?呃人用第2個理由呃啦唔該 你真係唔撚驚你第日會有報應? 你自己都有將來 你都真係會生兒育女的 我唔撚想第日係街見到你推住個人唔似人 鬼唔似鬼 甩手甩腳 智商3歲既人囉  希望呢個世界上少一個咁無辜既小朋友有個咁既老母  

以上就係我要講既野 唔理了睇獎門人和打機去~

回復 9# 「。小冰靈﹏ 的帖子

講得好!^_^

唔係我叫佢po佢會po?
你講緊野?
扮熟? 你同我扮熟?

>^< 我又比人擺上枱.."-3-

仲記得個次打完機.."

我地成班係間餐廳到吹水吹到勁耐.."(好似有1粒半鍾)=.=

回復 12# ☆~草莓~★ 的帖子

草莓..你是良友既指標!

係我搞大佢個肚 吹

雪糕  算啦a_a"! 你個1千蚊攞唔番ga啦a"a

至多同你去搵佢出黎^_^

原帖由 「。小冰靈﹏ 於 2008-12-7 22:09 發表
因為我點估都點唔到一個人可以搵自己既身體黎呃人 小手點仆街點賤都識得搵佢老豆黎作故仔講大話 畢竟佢講既係佢老豆就死唔係佢死 而你就搵自己生仔既野黎玩???

好正^_^"!
ti + 小手 = 超強組合

原帖由 丫頭×。 於 2008-12-8 09:34 AM 發表

好正^_^"!
ti + 小手 = 超強組合

美少女二人組 變身..
我變我變 我變變變
佢地間公司:
大話專門店

原帖由 κκ☆ 於 2008-12-8 12:45 發表

美少女二人組 變身..
我變我變 我變變變
佢地間公司:
大話專門店

哈  .. . . . 大話專門店

回復 9# 「。小冰靈﹏ 的帖子

佢個肚年鳩幾年前已經話俾某人搞大左嫁la^o^,,

到家陣都未生得姐xD.."

雖然我冇玩hp了...但係ti都有問個我借錢...我點都估唔到佢會打電話比我同我講我大左肚囉-.-不過我冇借到俾佢

原帖由 吾知邊位 於 2008-12-7 01:20 PM 發表
*~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ?? 〞! l|* ▃▂||◤○_∥*〝﹏聖 誕 吾 想 悶 死 , , , " ! ◇  ☆╮TIFFANY?°  hi-3-

☆╮TIFFANY?°  *~*>﹏ **╭◆銘儿;㏑∕╱..*`' *╭*◆〝 ??  ...

收撚皮啦ON鳩仔
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:47 PM , Processed in 0.042315 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存