2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 聖誕大激賞!ECO賞你5款泰迪玩偶
樓主: wans90
go

聖誕大激賞!ECO賞你5款泰迪玩偶 [複製鏈接]

齊齊做旁觀者~v~
睇下佢地會出幾多錢..@v@

唉 如果無人買到2000點以上  我蝕底d買1800點 要左佢喇 xd

係呢個就黎汁既Game度扔二千幾銀落去玩...(萬二點起碼都二千五
忽然間好慶幸自己識珍惜錢
到時過幾個星期出個禮品包就搞笑囉(lol

原帖由 KaraKara 於 2008-12-13 01:01 PM 發表
係呢個就黎汁既Game度扔二千幾銀落去玩...(萬二點起碼都二千五
忽然間好慶幸自己識珍惜錢
到時過幾個星期出個禮品包就搞笑囉(lol

點解會就黎汁既???

十週年勳章(賀詞)

原帖由 矮仔☆ 於 2008-12-13 01:14 PM 發表

點解會就黎汁既???

感覺唔到就黎笠???

睇住你地d 人鬥入得多點,食花生都食得特別開心

就算唔笠,GC都會停更新就咁放隻game等死

原帖由 赤西魚 於 2008-12-13 04:44 PM 發表

感覺唔到就黎笠???

睇住你地d 人鬥入得多點,食花生都食得特別開心

就算唔笠,GC都會停更新就咁放隻game等死

隻GAME唔會咁快執  因為有好多大爺仲幾十張 幾十張咁入點............
頭先見到有人POST 入29張600點卡  仲有D咁既人支持  隻GAME應該仲頂得住
話隻GAME係少左好多人玩  不過少左好多都係本身唔打算用錢玩 或者係D2~3個月先玩到$136
果D 一個月玩幾千果D 仲係度  我見春SER 有華推既人已經唔少

我覺得GC點都會開埋SAGA6 因為開放埋LV100 呃人食EX升
等到D大爺 LV100晒啦 然後EX冇人買果時 應該就真係等死啦.........

原帖由 sayuri 於 2008-12-14 02:16 AM 發表

隻GAME唔會咁快執  因為有好多大爺仲幾十張 幾十張咁入點............
頭先見到有人POST 入29張600點卡  仲有D咁既人支持  隻GAME應該仲頂得住
話隻GAME係少左好多人玩  不過少左好多都係本身唔打算用錢玩 或者 ...

saga6只開到95lv,100lv日版都未開(saga8只開到99lv)

只要一隻game有500個 "1個月平均用$300hkd來玩"的人
那隻game都不可能會汁

十週年勳章(賀詞)

原帖由 linomiko 於 2008-12-14 05:46 AM 發表

saga6只開到95lv,100lv日版都未開(saga8只開到99lv)

只要一隻game有500個 "1個月平均用$300hkd來玩"的人
那隻game都不可能會汁

你覺得會有500個嗎-﹏-"

來來去去都係o個幾個人買咁鬼多點-﹏-"
真正來計我諗買點的人得幾十個....

不過就係要多謝佢地, 我1蚊都冇用過都可以乜都有

註:我口中「汁」既意思係隻Game只剩下少數固定玩家
我相信eco入面唔會太多人會一個月買幾十張600點(用腦的話)
好似樓上咁講依家仲有班大爺係度
當然唔會有咁多個
無發覺依家eco既新手玩家已經愈黎愈少...?
推出左呢個活動之後我敢擔保一個月之後唔會再有新手玩得超過三日
GC依家只有愈做愈差無愈做愈好
到時連班俾少少錢玩既固定玩家都走埋得返班有錢人係度玩
隻Game已經同執粒無異
我依家都已經可以話隻Game已進入半執狀態
隻game俾GC搞成咁,即使有班人俾好多錢支持隻遊戲都無用,
因為遊戲已經不成遊戲
無視所有石像 你會發現玩家其實已經好少

以上全屬個人意見 任炮

唔知李嘉誠會唔會玩eco呢= =

原帖由 赤西魚 於 2008-12-14 10:27 AM 發表

可能有呢  港台加埋6個server
有d hk人走去玩台ser  又有d台灣人黎港ser玩
所以睇整體啦 應該6個ser一齊睇

佢話500個玩300  都有15萬 玩300果d仲要係一般玩家  真正d大爺 一個月玩3000~4000果d 唔駛多 1個ser 有5個呢d人 6個ser就30 個  30X3000~4000 都有 90000~120000
加加埋埋都有 20幾30萬收入  
就當我計多左 少一半 佢都有 10~15萬了
仲有都唔知係唔係佢自己做埋賣幣 棟個闇黑商人收返d幣  一邊放一邊收 咁又一筆收入~_~

原帖由 siuman0314 於 2008-12-12 12:15 PM 發表
哇..咁都得..真係發錢寒囉gc..話時話d活動木偶值咁多錢咩==

唔值囉,係d有錢人抬高晒d價囉一定

原帖由 赤西魚 於 2008-12-14 10:27 AM 發表

不要忘記雙失青年 浪費既唔係錢 ~ 係時間
一寸光陰一寸金

原帖由 銘*MINS 於 2008-12-15 12:05 AM 發表

不要忘記雙失青年 浪費既唔係錢 ~ 係時間
一寸光陰一寸金

係唔係樓主

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~SiSi~ 於 2008-12-15 03:48 AM 發表

係唔係樓主

樓主好似中二定中三....

咁又的確係小時候才會買咁多點-﹏-"

原帖由 赤西魚 於 2008-12-15 09:32 AM 發表

樓主好似中二定中三....

咁又的確係小時候才會買咁多點-﹏-"

中二中三...?(嚇
難怪經常性晒命..
老實說,真羨慕有錢人~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 02:02 AM , Processed in 0.039638 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存