2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街機遊戲討論版 歡迎愛玩JU-BEAT之人仕...!!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 魔鬼Z
go

[討論] 歡迎愛玩JU-BEAT之人仕...!!   [複製鏈接]

我都想大家識下我,報下自己張卡片先~
https://www.ea-pass.konami.jp/contents/jubeat/ripples/index.do

我都覺得恋のメリーゴーランド 唔洗練

反而抽d7-8lv既歌比較好d

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 MighT_迷幻 於 10-2-15 06:16 AM 發表
我都想大家識下我,報下自己張卡片先~
https://www.ea-pass.konami.jp/contents/jubeat/ripples/index.do

唔係登入後果條link...你呢條睇唔到的...
用呢條,係=之後加返你既id吧
https://www.ea-pass.konami.jp/co ... es/play_top.do?fid=

回復 103# 阿涯 的帖子

唔該哂^^

終於有人理我- -

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MighT_迷幻 於 10-2-15 06:28 AM 發表
我都覺得恋のメリーゴーランド 唔洗練

反而抽d7-8lv既歌比較好d

第一次玩都92-.- 抽7,8 不如我練evans重好-.-

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

我玩到7lv歌炸..
玩左2日
S*K

十週年勳章(賀詞)

原帖由 乂FaT乂 於 14/2/2010 08:56 發表

恋のメリーゴーランド真係練來曬氣,好鬼易咁-.-rse 最多都係練到呢個上至下既連咁-.-

evans我依家先唔會練 未到自己既實力:)
恋のメリーゴーランド 自己既愛歌
我想快D玩到SS級XD

其實,打sig sig係可以練到升高a_a

想當初我都係打sigsig之後先慢慢打到evans-0-

因為我初玩個陣,不停抽9-10lv歌

又比我-6冇fail-0-

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MighT_迷幻 於 17/2/2010 02:48 發表
其實,打sig sig係可以練到升高a_a

想當初我都係打sigsig之後先慢慢打到evans-0-

因為我初玩個陣,不停抽9-10lv歌

又比我-6冇fail-0-

EVANS真係除左練手快真係唔知可以練到乜-_-
SIG SIG練手快同埋左右飛既可以咁講:D
不過SIG SIG都幾好聽既

十週年勳章(賀詞)

不過我覺得依家當今最難既8級歌:D
真係只有隅田川夏恋歌係最難既8級歌
佢既譜寫得超好:D 就算打唔到CLEAR都覺得好正
佢首歌又正XD 我師父叫我快D升到金老虎拎隅田川係咁練XD

十週年勳章(賀詞)

原帖由 `-..笨S!U俊 於 10-2-17 03:42 PM 發表

EVANS真係除左練手快真係唔知可以練到乜-_-
SIG SIG練手快同埋左右飛既可以咁講:D
不過SIG SIG都幾好聽既

evans 可以練到眼力,實在太複雜= =sig 練到左右飛- -咁area 51 叫咩-.-

原帖由 `-..笨S!U俊 於 10-2-17 03:44 PM 發表
不過我覺得依家當今最難既8級歌:D
真係只有隅田川夏恋歌係最難既8級歌
佢既譜寫得超好:D 就算打唔到CLEAR都覺得好正
佢首歌又正XD 我師父叫我快D升到金老虎拎隅田川係咁練XD

我差2級度...呢家去到盡都係86...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 乂FaT乂 於 17/2/2010 23:46 發表

evans 可以練到眼力,實在太複雜= =sig 練到左右飛- -咁area 51 叫咩-.-

我差2級度...呢家去到盡都係86...

AREA 51 手快 部份齊制囉XD
EVANS我唔會練住! 未到自己既實力

十週年勳章(賀詞)

原帖由 `-..笨S!U俊 於 10-2-18 02:36 AM 發表

AREA 51 手快 部份齊制囉XD
EVANS我唔會練住! 未到自己既實力

area 我試過打到90[但係人地張卡..]-.-evans 今日打到82了--

十週年勳章(賀詞)

原帖由 乂FaT乂 於 19/2/2010 02:22 發表

area 我試過打到90[但係人地張卡..]-.-evans 今日打到82了--

EVANS 我真係唔會練住:D
練手快我倒不如練SHOW GOOSE 戀之MERRY GO ROUND RSD

AREA51我都係74萬= ="
仲係新手仔 尋晚升左SILVER WOLF-_-"

十週年勳章(賀詞)

原帖由 `-..笨S!U俊 於 10-2-20 07:12 PM 發表

EVANS 我真係唔會練住:D
練手快我倒不如練SHOW GOOSE 戀之MERRY GO ROUND RSD

AREA51我都係74萬= ="
仲係新手仔 尋晚升左SILVER WOLF-_-"

努力- -我差36950point 就可以拿隅田川- -

十週年勳章(賀詞)

原帖由 乂FaT乂 於 20/2/2010 21:22 發表

努力- -我差36950point 就可以拿隅田川- -

隅田川我玩過2次
超級難玩-_-
佢果個流水位睇左10幾次譜都仲未識打-_-"

新手一問a_a
升到咩lv先有in the name of love同bass 2 bass a_a?
好開心今日haru haru ext 82萬a_a
唔知咩花唔知咩如ext pass左 78萬a_a

十週年勳章(賀詞)

原帖由 tyh2005 於 10-2-20 10:36 PM 發表
新手一問a_a
升到咩lv先有in the name of love同bass 2 bass a_a?
好開心今日haru haru ext 82萬a_a
唔知咩花唔知咩如ext pass左 78萬a_a

bass 2 bass係升到a2就有...in the name of love就升到s4先有/../.
haru haru 其實好易跟beat= ..凛として咲く花の如く 就基本上都係太陽型咁法咁-.-

原帖由 乂FaT乂 於 10-2-20 10:42 PM 發表

bass 2 bass係升到a2就有...in the name of love就升到s4先有/../.
haru haru 其實好易跟beat= ..凛として咲く花の如く 就基本上都係太陽型咁法咁-.-

我玩左第3次~_~
玩到覺得好開心= =''
我e家a3 A_A
就快有bass 2 bass啦太好了a_a
in the name of love...s4= =有排玩
evans呢A_A?

十週年勳章(賀詞)

比個網你 乜都有齊:D
http://www26.atwiki.jp/jubeat/pages/130.html

JUBEAT 升LV表:D
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:01 AM , Processed in 0.074488 second(s), 19 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存