2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 重高達過份BT..
樓主: 七頭
go

重高達過份BT.. [複製鏈接]

原帖由 felixma 於 2008-12-21 09:49 PM 發表

未必一定要狙擊..同埋你唔駛同佢埋身..佢飛埋黎..你飛後(即係sx2)..後走仲可以開槍..你reload時間..應該射2槍=1下加濃砲

你後走佢唔識追?你後走佢射唔到你咁神奇架咩 人地講緊佢起番身都係射到你一下跟住你又做低佢 重複咁做法都係boss機好頂d呀

原帖由 20031425 於 2008-12-21 10:19 PM 發表

你後走佢唔識追?你後走佢射唔到你咁神奇架咩 人地講緊佢起番身都係射到你一下跟住你又做低佢 重複咁做法都係boss機好頂d呀

真係想講白痴囉..你後走唔識轉方向..只係一直線走丫..你唔係傻到咁丫

你唔識避槍..硬食?

原帖由 20031425 於 2008-12-21 10:17 PM 發表

你經已為美少女封神 笑死了      一隻拳機同隻重高講Boost唔好咁搞笑啦
呢位人兄做親d比較都咁單方面好難比下喎

紅字:你計埋技術 根本就唔係一個比較   技術有勁有渣 美少女俾廢人用咪一 ...

就算唔係假設1打1..我都唔覺BOSS會嬴囉

同埋我想講不設實際....我講果D野完全係我經驗囉...你係咁叻..証明比我睇重高可以嬴美少女囉
計唔計技術都一樣啦...唔通你可以用重高達射DOWN美少女

玩過星曲WEB

原帖由 felixma 於 2008-12-22 01:18 AM 發表

真係想講白痴囉..你後走唔識轉方向..只係一直線走丫..你唔係傻到咁丫

你唔識避槍..硬食?

後走 轉方向.... 當然係人都識啦  如果逼到去係你個重生點呢?  再走就基本上散曬  只會比機會3個隊友續個擊破一樣win
我指起身再出招  係打最近果個敵人 隔離係一定有敵人的    唔通對面4部機為左避開唔比架boss打搵障礙物擋住?
1架boss機 係死前 殺到人地1部A機而經足夠  殺一部容乜易?
要win唔係唔得   除非你果team整體實力高人一班     差唔多實力既基本boss機果邊穩勝

原帖由 felixma 於 2008-12-22 01:21 AM 發表

同埋我想講不設實際....我講果D野完全係我經驗囉...你係咁叻..証明比我睇重高可以嬴美少女囉
計唔計技術都一樣啦...唔通你可以用重高達射DOWN美少女 face_l ...

假設重高達真係會輸...咁魔霸呢...美少女除左走佬都做唔到其他野..

原帖由 33824222 於 2008-12-22 07:13 AM 發表

假設重高達真係會輸...咁魔霸呢...美少女除左走佬都做唔到其他野..

魔霸招格比大包同重高慢少少 仲要射吾到下面  美少女起手快過佢就贏硬

原帖由 完子筆 於 2008-12-22 10:24 AM 發表

魔霸招格比大包同重高慢少少 仲要射吾到下面  美少女起手快過佢就贏硬

魔霸內建反格鬥
俾人格一定唔會窒

原帖由 有口難言 於 2008-12-22 06:08 AM 發表

後走 轉方向.... 當然係人都識啦  如果逼到去係你個重生點呢?  再走就基本上散曬  只會比機會3個隊友續個擊破一樣win
我指起身再出招  係打最近果個敵人 隔離係一定有敵人的    唔通對面4部機為左避開唔比架boss打 ...

如果逼到重生點..而你隊友未死..我都建議..(走)..走既時候..用mouse不停左右移..可能唔中槍..仲有走既時候唔好用哂一段氣走..分2次/3次
其實比我..我係走既時候..都會搵位反擊

當然打最近個敵人先...自已都保唔到..點幫隊友..只要你未死..你既子彈都會幫到隊友

一句講哂..BOSS級最驚都係豆豆槍...

原帖由 felixma 於 2008-12-22 01:18 AM 發表

你唔識避槍..硬食?

係你自己講"後走"only 唔好轉箭頭落我到

原帖由 felixma 於 2008-12-22 01:21 AM 發表

計唔計技術都一樣啦...唔通你可以用重高達射DOWN美少女 face_l ...

朋友知唔知咩叫比較 加入個意見都可以叫比較? 真係超客觀呢
本人冇重高 但係以本人玩美少女高達咁耐 都俾重高射死過唔小次 當然係我單挑既情況(我同佢技術有番咁上下) 雙方冇開技打 到最後佢開到技能1)

原帖由 無聊人雲長 於 2008-12-22 05:45 PM 發表

魔霸內建反格鬥
俾人格一定唔會窒

加上佢招格鬥真係....超實用的說

玩過星曲WEB

我而家都儲緊錢抽隻boss機玩  仲未諗到抽邊隻XD
青蛙,饅頭,小強   真係好難選擇

玩過星曲WEB

原帖由 felixma 於 2008-12-22 05:46 PM 發表

如果逼到重生點..而你隊友未死..我都建議..(走)..走既時候..用mouse不停左右移..可能唔中槍..仲有走既時候唔好用哂一段氣走..分2次/3次
其實比我..我係走既時候..都會搵位反擊

當然打最近個敵人先...自已都保 ...

係咁左行右行 唔中槍....真係4人都為左避架boss-.-?   你又冇聽我講乜   有3個隊友的
你真係而為你4打1boss  除非你地4人夾到可以同時走曬同一個方向  不過既然有包機  我相信會走唔到
走到只有拳機  你點搵位反擊? 有咁多時間比你諗?再講多次  係有3個隊友的

仲有....你sure有用過bb彈對boss機?   bb彈係中近  一定會係boss機既射程    就算你地點樣左右走  boss一樣有機會射到你

原帖由 有口難言 於 2008-12-22 10:05 PM 發表

係咁左行右行 唔中槍....真係4人都為左避架boss-.-?   你又冇聽我講乜   有3個隊友的
你真係而為你4打1boss  除非你地4人夾到可以同時走曬同一個方向  不過既然有包機  我相信會走唔到
走到只有拳機  你點搵位反 ...

佢可能講緊打任boss機bb彈

原帖由 完子筆 於 2008-12-22 10:24 AM 發表

你無同魔霸打過?

算喇 佢要潮比佢潮lo 我都想抽美少女 好抽唔抽 抽中自護

原帖由 20031425 於 2008-12-22 09:16 PM 發表

朋友知唔知咩叫比較 加入個意見都可以叫比較? 真係超客觀呢
本人冇重高 但係以本人玩美少女高達咁耐 都俾重高射死過唔小次 當然係我單挑既情況(我同佢技術有番咁上下) 雙方 ...

咁你技術有問題囉..我用美少女唔會比重高射死
仲有我話要比較? 我而家擺到明就話美少女一定嬴啦

玩過星曲WEB

原帖由 有口難言 於 2008-12-21 08:51 PM 發表
而家仲講單獨行動1p1咩   基本都係4人痴住黎行   
拳機用黎保護  防止比人埋身格  睇時機偷雜人 平時就射擊為主
用得boss機既team都係沖的  唔會守(仲企定定比人打?)   
逼人打混戰  如果空地比較多  勝率更加高 ...

wwwwww上次4個人痴住黎行比我打爆左地板4個死晒wwwwwww

魔霸最變態莫過於近戰,全方向小範圍。就算比人打背一樣照反....
但魔霸比人圍一樣好快死。防低...唔強hp/防好難打持久。
只是有光束優勢。
相比起重高,重高防厚,如果強二防,攻唔會太差,但你打佢好難入肉.....

阿布2就平均d,比人追近可以上升用3,玩死佢.. (其實係我比佢玩得多)

如果係要打上述三隻,只係建議用京寶同佢搏打偷襲。用3連近攻再出必殺。應該可以打到7-80%血。
但打魔霸就要諗過。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:33 AM , Processed in 0.038001 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存