2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online ■■■■■玩家‧團結吧!!■■■■■
樓主: 121200300
go

■■■■■玩家‧團結吧!!■■■■■ [複製鏈接]

最唔滿意佢減左ser
升lv唔夠地方 又冇王打
上黎唔知做乜
其他冇意見

有乜用既 云起都唔理既拉

不如你自己開 Game
自己渣哂 Fit 好過喇
同埋大家記住雲起改野係因為想自己無得no^^
倒自己米^^,雲起做d野唔會係岩架,大家明ma?
自己開game喇柒頭

玩過星曲WEB

D場多左人分怪啊...SOSAD

我覺得墨香改版時就已經變左,
再到封私服...而家又搞埋d無聊野(媽的,仲慘過玩私服)

咪係 又出龍三 又想d玩家升快d 宜家又減到得番幾個服 d玩家邊夠場打
冇場打 一係搶場 最後都係打交 達到雲起目的

狂買護魂 一張15日護魂449點 逍遙符都唔洗100點 佢真係識計數

唔怪得知d 人放ac 咁平啦

建議gm開番之前咁多個ser啦

雲狗SO BAD-,-      一時就唔整活動   一時就整埋D狗屎活動-.-     曾幾何時見過D咩署名抄到貴到呀媽都唔認得- -

總次就轉Game唔好再玩墨湘喇
好唔好姐你地

雲起戇鳩鳩 不嬲都硬膠

好心人地隻game岩岩番生,你就咪又踩人兩下啦,你唔係你係既事,咪搞到大家都唔開心先得嫁!!你咁做好冇品嫁!!!

原帖由 121200300 於 2008-12-25 03:51 AM 發表
昆水1!
ms少左人玩大家都知 聽講一d服少人玩到1s到到都冇人
雲狗就直接del哂d ser佢 一入城   一定係1S
有咩好? 迫你地集中 睇落多人d 冇咁冷清lo
但你知唔知有d SER  一向好迫人? 有好多人唔中意迫? 多人會Lag死 ?

昆水2!
一個Game全部地區 3個人管哂    有裝有錢 入佢袋
咁好自然大家都去搶e個位啦~
佢定搶地時間9:00~10:00  (唔岩時間玩姐係要放棄?)
咁又好自然一定係飛得快/人多戈d幫(/組織)玩哂.....
姐係唔侵細路(/低Lv玩家)玩 ?                       
SORRY~唔係唔比你搶        係比你都搶唔到

咁好啦...我唔同你搶 我自己叭埋一二面升Lv搵錢
I'M SORRY              NO!
你想升Lv唔係唔得  想打裝搵錢就唔可以!
你每打3~4隻怪就比人抽水 打到裝/錢  唔係你ga   
到到都係咁 唔洗走 走都無謂
打唔出錢/冇裝....唯有同人收....同人收又冇錢   用點換     (迫我買點?)
                                 d人一定講  冇未冇lo...冇人迫你一定要買   
                    [  佢ga答案同唔爆水升LV一樣...唔係升唔到...升到X哂街咁姐 人地升1個中ok 你未哂多5~8倍時間Lo ]

時間唔係問題...我比你.....
SORRY 仲有問題 >>>>>>>得2個ser姐  個個場都爆棚   被迫分場(如果人地肯)  
唔肯未打過Lo~  
又死.....回天 護魂大量買  (雲狗發達Lu~)

你想升Lv快d...?     比錢買符啦
你唔想同人分場?    比錢買裝殺佢啦
你想有錢?              比錢買點卡啦
你想搶要塞?          做哂以上d哂先好唸啦~!

我覺得上面post 有點偏激 。

1/. 人少 關ser 好正常, 多人都係在城姐, 少少lag, ok la~ 但我覺得 城裡 應都分 2個ser 好 d, 因有些人, 不想見人麻, 但太多城裡ser 係不必要的。
2/. 要塞的錢, 裝 機率送別人, 你可以選擇 第 2 d ser, 佢都話 陸續開ser
3/. 細幫5夠人既, 咁無計喎, 好難照顧到 全部人, 早玩 識人多, 幫裡人多 當然著數 d, 呢樣野, 放於現實生活中 也一樣啦, 係咪
4/. 咁現實一樣啦, 你有錢 玩乜, 都自然 順心 d, 升 lv 快, 打交勁, 5用錢 5係5得, 無咁順咁解囉

宜家咁多活動, 仲想點呢, 不錯啦, 比起2年前, 乜 q 都無, 個時大把人 咪一樣照玩 照升, 照買符

低lv玩5到要塞= =?
我40lv做到小林城主~
要塞5洗實力ga~係用腦加= =可惜~要塞果個時間同我5岩

原帖由 miranda@ 於 2009-1-4 11:57 AM 發表
低lv玩5到要塞= =?
我40lv做到小林城主~
要塞5洗實力ga~係用腦加= =可惜~要塞果個時間同我5岩

想問問點玩-_- 教教我呀=]     我都唔係咩大幫    一入係腦都未轉好就比人殺左   去邊度比人殺到邊度   你教我殺到高lv ?

re:一個Game全部地區 3個人管哂    有裝有錢 入佢袋

吊真係好火....搞錯

原帖由 爆粗BAND友 於 2009-1-4 12:20 PM 發表

想問問點玩-_- 教教我呀=]     我都唔係咩大幫    一入係腦都未轉好就比人殺左   去邊度比人殺到邊度   你教我殺到高lv ?

要x戰根本殺人都可以5洗殺= =玩1招技就得~水3~

原帖由 miranda@ 於 2009-1-5 02:14 AM 發表

要x戰根本殺人都可以5洗殺= =玩1招技就得~水3~

唔明咩叫殺人都可以唔洗殺=___="           就算你玩水3   你冰住一個  周圍仲有n禁多人    莫非佢見你令仔唔殺你 ?

原帖由 爆粗BAND友 於 2009-1-5 06:08 PM 發表

唔明咩叫殺人都可以唔洗殺=___="           就算你玩水3   你冰住一個  周圍仲有n禁多人    莫非佢見你令仔唔殺你 ?

你都識講啦=_=  n咁多人呀~自己諗諗啦~玩要塞可以講實力~同樣可以玩心理=_=
5講咁多~講哂俾人知我點搶城

原帖由 粟米條* 於 2008-12-25 10:32 PM 發表
墨香係無公平的 呢隻GAME搞到咁 相信好多好多人唔會玩
隻GAME 留返比班要統一天下既電車男玩啦

YO,你中哂pt!
無玩左2年
呢d game根本就係比d電車男滿足下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 07:30 AM , Processed in 0.045275 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存