2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 今日SerB發生左一樣大事
樓主: Assz
go

今日SerB發生左一樣大事 [複製鏈接]

原帖由 裂屮魂 於 2008-12-27 02:21 AM 發表
你覺得一大堆介遊對一大堆殘遊個邊個贏
介遊lo  論技術 你地仲味夠水準

絕對係殘遊贏囉=]
你唔係唔知殘遊幾勁丫ma.."?
當殘遊俾戒遊偷襲既時候..
戒1下加破武..
戒遊冇曬pw..
隻殘遊未死得.."
當戒遊俾殘遊偷襲既時候..
破足破武破防破魔加毒蛇.."
100-(15+16+14+12+18)
仲有25魔..
慢慢加技慢慢回魔隻戒遊唔死都唔得.."

如果話玩圍p既話..
放一放毒霧d戒遊都要死開d啦=v=""
你話邊個贏.."?

原帖由 巴仔 於 2008-12-27 01:57 AM 發表
個某團好似係紫國既f團

我之所以唔提名係因為果個團並唔係紫國團..果個團亦都宣稱會幫黃幫到黃國復原為止.

原帖由 樓名 於 2008-12-27 01:54 AM 發表

我想話你知..
聽日月靈知道左你講既野之後..
我估佢會即刻叫我地打你地本土=v=""

話說我只係一個代表=]...好多野都係人地商議好之後先同我講.然後我去公佈...
最基本既就係話要彩化黃國直到空山解散為止呢句說話原本唔係出自我把口=[..so sad..元兇係邊位就廢事講..我都卑人屈慣..

原帖由 巴仔 於 2008-12-27 02:28 AM 發表
云...係84pw

佢用得懲戒少..
所以唔清楚.."
原帖由 新手= 於 2008-12-27 02:22 AM 發表

介遊就廢?
有技唔用?
學黎觀賞?
究竟係你問題定介遊問題?
難道你被介遊殘殺完
對介遊起了仇恨
因此一見介遊就無技術可言=廢?
再者 你有技術也不會被介遊介中

同意..
就好似d火法用地火車我地依d刀遊1下3xx+180效果傷..
佢地就冇錯.."
我地用戒戒佢下1 4xx~6xx加蕉破武就有錯t""t

殘遊勁過介遊有係1定既 你介人最多屈到佢7xx傷/殺1件
但係打完啦
個結果係殘遊高傷過介遊
點解?
理由好簡單 你手殘最多扣到1xx 但係+佢1個狀態 就有隱藏傷計
對手又唔扣血既
pw又用得少
咁你殘1次就有隱藏傷
咁你傷1定高過介遊

原帖由 ♂ω天之翼ω♀ 於 2008-12-27 02:32 AM 發表

話說我只係一個代表=]...好多野都係人地商議好之後先同我講.然後我去公佈...
最基本既就係話要彩化黃國直到空山解散為止呢 ...

老實同你講..
空山都俾人屈慣..
由有外掛俾人屈係外掛部隊之後..
到依家一直都有人對我地有誤解..
不過..
空山入面絕對唔會有人怕俾人屈..
話明人渣部隊..
有咩好驚-v-"?

原帖由 ♂ω天之翼ω♀ 於 2008-12-27 01:45 AM 發表
話說呢度通知返一聲.經某團既提議下.本人都覺得繼續彩化黃國落去都覺得好悶=]...
所以彩化活動取消一陣.如果黃國再有人攻人本土.就再開波=[...多謝各位合作..bubu字

咁聽日係咪又開波? 佢攻左藍國本土啵,真係死性不改~~

WOW~爽呀~~B服終於有番D生氣!!!小草真係知我心~知我睇完一定開心死!!!
其實你地鍾意點打就點打吧~~第1..反正遊戲..第2..打蠃佐又無獎...第3..我又唔係GM控制唔到
但唯一可惜~要用內奸..做D咁既野先蠃...咁既情況比5打0仲還要差...
打國戰都唔可以用自己實力正面去取勝~咁真係有D可悲!!
你地鍾意點反空山就點反吧 ..最好攪個遊行去特首府!!交請願信..要求FEZ GM 鎖本土 仲要鎖空山軍團!!
如果你地令到我地解到部隊!!!!我地就唔會一返黎重組..無玩既人全部返黎啦!!!
令外只可以說句..要打國戰..要同空山部隊..打未打囉..但希望唔好搵人做內奸先蠃到我地吧!!
另外就係...蠃佐我地..都唔應該太開心!!只應該感覺暢快!!因為比我地強既部隊多的是!!起碼A SER有多個部隊實力強勁!!!
如果你地諗遠少少!!!而家可以打多D 40打40  50打50 咁就好啦!!合SER之後 唔會再似而家 10打10呢D無聊玩意!!!
裝備好自己!!等合SER吧!!而我地空山都一直會打本土!!!原因就係中土 永遠無人守!!!!
同埋不嬲我地都係做壞孩子...反派角色!!!但今晚我可能無乜時間玩!!因為要返工!!哈哈!!

原帖由 樓名 於 2008-12-26 10:22 PM 發表

空山月靈話既=]
日日打中土有乜好玩..
我地打人地本果陣已經話左要挑起曬所有國既火頭..
整到有本土戰打..
依家做到啦=]

-,-挑  叫佢接埋彈開啦...
我好似見唔到佢有打過佢自己本土既戰...
我想問下
做到d咩呢?? 空山人真係有守@0@?
琴日好似見佢成晚都係城避難咁xd 守..?  (笑

原帖由 慕蓉月靈 於 2008-12-27 06:14 AM 發表
WOW~爽呀~~B服終於有番D生氣!!!小草真係知我心~知我睇完一定開心死!!!
其實你地鍾意點打就點打吧~~第1..反正遊戲..第2..打蠃佐又無獎...第3..我又唔係GM控制唔到
但唯一可惜~要用內奸..做D咁既野先蠃...咁既情況比 ...

你知道係遊戲就最好啦..." 但係唔該你d禮貌 可唔可以好番d
你而家好黑人憎~
都唔知點解你有咩吸引力...哈~~
丁爸都俾你吸引埋去~~~
幾好野牙@o@

邊個用內奸~~我冇咩興趣知,,,
不過有人話我知係f團 某 bubx 麻~~~
哈其他國我唔知  不過我好肯定藍國 丁藍會 唔會用內奸
不過同你講呢d都係晒氣~~
你都只會話 "just a game"
哈...never mind~~
不過有你呢d朋友...我覺得好羞恥...雖然只係網友...都好羞恥~

我只係知道
黃國D野點解會係依度講
我唔明

人黎 !!!!將d post全部掟番哂去黃國果

有某人想靠呢d post起朵 從而令到自己個團實力大增???? (疑惑中............

原帖由 巴仔 於 2008-12-27 02:38 AM 發表
殘遊勁過介遊有係1定既 你介人最多屈到佢7xx傷/殺1件
但係打完啦
個結果係殘遊高傷過介遊
點解?
理由好簡單 你手殘最多扣到1xx 但係+佢1個狀態 就有隱藏傷計
對手又唔扣血既
pw又用得少
咁你殘1次就有隱藏傷
...

朋友,如果你隻人仔唔係滿血你俾人介完仲有得殘返佢轉頭?
仲有人地介完你即走你係追唔到佢,除非你係雙修
所以冇話邊隻勁d,係唔同情況係有分別的

原帖由 慕蓉月靈 於 2008-12-27 06:14 AM 發表
但唯一可惜~要用內奸..做D咁既野先蠃...咁既情況比 ...

.............................................................................................................................................................................
訓醒一睇黃國回復正常(正解
咁就無咩野好講
不過針對中土無人守就有d意見
中土有時係會有幾個地打緊,SerB人少,當一個地有50vs50個時,其他地就真係好少人打緊,可能係1xvs1x(結論:人少
加上有人偷地(逃
不過我覺得最重要係活動期間(聖誕活動)個個打完一場之後,見到d5vs0既地,一見時間係2x-3x分鐘,鬼有人入咩,輸左1分都無
之前d活動起碼輸左有1分,依家無啦,真係無人入場(大誤,一定有人吸經
(死火,又關橙仔事

滅過咁勁*v*

原帖由 小糖*豬 於 2008-12-27 10:12 AM 發表

你知道係遊戲就最好啦..." 但係唔該你d禮貌 可唔可以好番d
你而家好黑人憎~
都唔知點解你有咩吸引力...哈~~
丁爸都俾你吸引埋去~~~
幾好野牙@o@

邊個用內奸~~我冇咩興趣知,,,
不過有人話我知係f團 某 bu ...

未係囉..你呢D未就係只會看表面..不懂思考去深入了解!!
丁爸知我地係咩人...佢亦都知道呢D係遊戲!!
邊會好似你地咁認真!!打完一場..打完一晚..都要鬼殺咁嘈!!
我又唔係明星..愛上我.同憎我..無乜影響!!!
禮貌~係睇下對咩人
客氣~都係睇下對咩人!

原帖由 樓名 於 2008-12-27 02:43 AM 發表

老實同你講..
空山都俾人屈慣..
由有外掛俾人屈係外掛部隊之後..
到依家一直都有人對我地有誤解..
不過..
空山入面絕對唔會有人怕俾人屈..
話明人渣部隊..
有咩好驚-v-"?

空山果時有一堆戰士用外掛
點解咁多人唔屈淨係屈你地團?

原帖由 威兆║ 於 2008-12-27 12:32 PM 發表

空山果時有一堆戰士用外掛
點解咁多人唔屈淨係屈你地團?

你知唔知係咩部隊屈我地嫁.."?
當時黃國既幻影..
知唔知點解佢要屈我地.."?
因為個幻影有人話自己部隊係2部最強..
最後俾人串=v=
海寧為左報復..
係咁屈我地用外掛打國戰..(當然..據我所知真係有人用外掛打怪..)
仲話月靈用外掛..
話有證據..
但係又冇貼出黎-v-""
話空山係外掛部隊.."?
外掛部隊唔會得果幾個人用外掛掛.."?
曾經有人話想開外掛打返人地..
但係月靈話唔準..
人地用外掛關我地咩事.."?
我地唔用就得啦.."
又冇證據..
又要話人用外掛..
很好=]
海寧出過幻影開左一個 "以外除外"既部隊..
帶住十幾條友開外掛去打人地..
整到當時黃國既名臭曬..
仲整到外掛多左..
因為佢地話黃國一大埋外掛打佢地..
佢地點解唔可以開外掛打返黃國..
當時黃國就係因為咁先俾人憎..
最後海寧推卸責任..
整到人地誤會空山係外掛部隊..
之後仲要唔見左人..
好多磨擦就係因為咁而發生.."

原帖由 pkedward222 於 2008-12-27 05:52 AM 發表

咁聽日係咪又開波? 佢攻左藍國本土啵,真係死性不改~~

我想話..
今次打藍國本土..
唔係我地空山宣=]
你信唔信.."?
係黃國其他部隊睇藍國某d搞屎棍唔順眼走去宣嫁=]

原帖由 有咩拜山先講 於 2008-12-27 10:21 AM 發表
有某人想靠呢d post起朵 從而令到自己個團實力大增???? (疑惑中............

你要搞清楚..
到底係咩人開post=v=""
係邊個開post先..
係邊個開post搞事先=]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:09 AM , Processed in 0.095633 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存