2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 (B服) 真正原因...只有一個希望
樓主: 慕蓉月靈
go

(B服) 真正原因...只有一個希望 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 oooiii 於 2008-12-29 03:04 PM 發表

我好肯定望到係"金魚" 字頭,後面唔係好記得-.-
不如你自己問你下你團邊個講仲好啦.

最近會on既金魚得我+魚佬+魚達+魚笨糖
最後2個都少講野
我就冇做過
魚佬都話冇講過
你知唔知其他國都有d叫金魚
好似紫國既金魚00 金魚1號
你會唔會認錯呢a_a?
我地魚缸既金魚真係冇做過

原帖由 oooiii 於 2008-12-29 03:04 PM 發表

我好肯定望到係"金魚" 字頭,後面唔係好記得-.-
不如你自己問你下你團邊個講仲好啦.

我地魚缸既金魚 最後都會加番xD既
你諗清楚d!_!
我知道有個叫金魚00既金魚好黑人憎
佢同我地係原全冇關 唔係我地開既分身 我地全部只係得藍國ac
金魚00佢之前試過得罪左人 有條友無啦啦走黎藍國係咁話我人妖 係咁密我爆粗
後來先知到搞錯

打國戰 最緊要開心
希望大家享受呢個遊戲既設定 50 vs 50
如果唔係~~佢地設定 10 vs 10 就得啦 , 係咪?
所以係唔係本土對我黎講真係唔係問題
最緊要有得打!!!

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-29 04:24 PM 發表

你諗清楚d!_!
佢同我地係原全冇關 唔係我地開既分身 我地全部只係得藍國ac
金魚00佢之前試過得罪左人 有條友無啦啦走黎藍國係咁話我人妖 ...

我都好記得kick人果時見到係藍國 金魚xx 後面有冇xd唔記得左

原帖由 tst607 於 2008-12-29 05:41 PM 發表

我都好記得kick人果時見到係藍國 金魚xx 後面有冇xd唔記得左

=,=關咩事 你地唔係自己國就踢嫁喇
我都試過比你地踢過 幫你地救左2丁友 之後踢左
依家唔係kick人問題 係有人話我地開間諜
既然你話係藍國金魚 姐係唔係開間諜啦
搵到證據話我地開間諜同我講 影埋相 我1200點+我3個ac送比你
如果金魚亂黎既!_! 應該係金魚笨達 佢成日唔聽我教
佢係魚禧既朋友-,-

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-29 05:53 PM 發表

=,=關咩事 你地唔係自己國就踢嫁喇
我都試過比你地踢過 幫你地救左2丁友 之後踢左
依家唔係kick人問題 係有人話我地開間諜
既然你話係藍國金魚 姐係唔係開間諜啦
搵到證據話我地開間諜同我講 影埋相 我1200點 ...

我只是說出我當時見到的情況

低調是我作風!搞事的事情從不會在我身上出現!

自閉去!!

其實 點都好啦!!有同無 都唔重要...因為是遊戲..亦都過去了...只要將來大家...自己無做內奸之外~~還呼籲~及~~勸告...所識或不識既朋友 不做內奸就可以了!
人誰無錯..最重要..錯而能改

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-29 04:24 PM 發表

你諗清楚d!_!
金魚00佢之前試過得罪左人 有條友無啦啦走黎藍國係咁話我人妖 ...

對唔住,我諗係我攪錯左XD...........

好似係金魚00講既...
我見平時你地都好有善,
應該係金魚00  所為,等我場場VIP佢地,再串咀佢,

再一次說SOR...M(_ _)M

再說一次我愛你

搞清楚就算吧-,- 紫國果個金魚00真係好煩
次次佢搞出事 d人就話晒係我地

原帖由 慕蓉月靈 於 2008-12-29 07:25 PM 發表
再說一次我愛你

哈,空山再說一次我愛你A"A

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-29 08:33 PM 發表
搞清楚就算吧-,- 紫國果個金魚00真係好煩
次次佢搞出事 d人就話晒係我地

佢係紫國既咩 何解我成日以為佢係紅國=3=
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:04 AM , Processed in 0.040803 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存