2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online (春SER) k團☆☆☆
樓主: 凍奶
go

(春SER) k團☆☆☆ [複製鏈接]

既然有人這麼執著RVR這個問題
那我也約略發表一下自己的意見

30分鐘,恩,的確可以說很長
用來形容等人的確是很長
但是RVR,30分鐘,話咁快就過去
記得某次死第一次,得番18分鐘,我可不是隱身而不死
人多,現在一場有多少人了,100個有嗎
減去自軍人數,比盡你70個,70個人係一張大地圖上,幾時先搵到人?
PVP場,一眼睇哂
要說準備工作,入場時開紅也有15秒時間
難道你打國戰的時候是預到死左一定會有人救你?還不是要回到等候地方準備

RVR有時限,不是30分鐘那個,是晚上10點才有
10點鐘,有人早睡,有人要看電視,時間不合
PVP何時都入得,何時都可以開紅

假如說RVR可以完全滿足清場和你們口中所說的殺人狂殺人的地方
既然RVR可以滿足不停殺人這條件
也可以滿足試技,寵物對戰,聊天,這一點沒有錯,的確可以
那麼你們也別到PVP了,因為RVR也能取之
根本有時間上的限制,不可以完全取代
-------------------------我是一條分隔線------------------------------
之前樓上某位人兄連4post,這也是種什麼行為了,不會使用壇內的功能嗎
-------------------------我也是分隔線---------------------------------
最後要說的是,麻煩要回應的人
請逐點指出其文中錯處
引用新觀點是不會回應到別人說的話

以上

回復 59# 希'' 的帖子

刺客都有 打散人陣形的招的 出毒霧 真係好方便
人地多法師個陣 cut到人地出唔到技
當然 对法師用窒息毒氣 會方便好多

回復 61# 真假 的帖子

唔好意思
我諗呢家討論既大方向改變左
RVR果邊係講緊 點解好多人都唔去RVR一齊玩 ,只不過係講埋其他野
PVP都重係講緊玩得開唔開心

原帖由 erttp 於 2009-1-2 01:53 PM 發表
唔好意思
我諗呢家討論既大方向改變左
RVR果邊係講緊 點解好多人都唔去RVR一齊玩 ,只不過係講埋其他野
PVP都重係講緊玩得開唔開心

+1 不如錦啦@@
既然唔開心.
不如以後全部人吾好同入pvp場.
得K團清屎忽;p

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 HI;] 於 2009-1-2 01:59 PM 發表

+1 不如錦啦@@
既然唔開心.
不如以後全部人吾好同入pvp場.
得K團清屎忽;p

一陣比人話教唆唔玩ECO
[引用/]
以我角度 其實一班係甘話自己唔玩同勸人唔好玩既人先係真正元凶
[引用完畢/]

原帖由 306125 於 2009-1-2 01:44 PM 發表
刺客都有 打散人陣形的招的 出毒霧 真係好方便
人地多法師個陣 cut到人地出唔到技
當然 对法師用窒息毒氣 會方便好多

咁我就咁諗..如果用咁多人力物用做代價去殺一個刺
不如將目標放係將要面臨既敵軍上面

原帖由 希'' 於 2009-1-2 02:01 PM 發表

一陣比人話教唆唔玩ECO
[引用/]
以我角度 其實一班係甘話自己唔玩同勸人唔好玩既人先係真正元凶
[引用完畢/]

哈= ="
其實呢.被清的伙兒.我們一起團結.
反清場吧@v@" ((((87仔

原帖由 HI;] 於 2009-1-2 02:20 PM 發表

哈= ="
其實呢.被清的伙兒.我們一起團結.
反清場吧@v@" ((((87仔

我們是明白事理的 和平鼓吹者嗎? 但係人地都會有""唔想玩既時候""
唔知係米清完人個陣精疲力盡所以多數唔想比人打番轉頭
咁到時就到我地做左壞人了

[引用/]
如果想同朋友PK見人清場可唔可以同人講唔好殺我我同緊人PK
我相信一些明白事理既人一定唔會再殺你
[引用完畢/]

有能力之人就有能力做
無能力的人只說是沒用
要是說人不是 何不自己努力
說得出真人pk的是多麼可笑

路過.... =.=

鬥技場對好多玩家來講係一個試技同時可以傾計ge場地
要同人打, 都可以用 D 文明少少ge方法來以武會友
心理不平衡, 喜歡亂打亂殺ge人, 大可以在 RVR 場肆意放任, 大條道理見人就殺

個人鼓勵你地多D來 RVR 添~
一場 RVR 最多可以容納 400人, 目前入座率甚少過四成
遺憾 RVR 報名之時, 仲有人選擇在鬥技場劈來劈去...
好多在鬥技場 "一騎當千" 的人, 在 RVR 場可能只變成一個沙包 (所謂 "池中無魚蝦為大?")
RVR 目標鮮明, 殺人﹑俾人殺都無可口非
但你就唔俾入鬥技場開紅的人 "別有用心" 咩? 難道想去試下技都要先乞求某某 "強者" 唔好殺佢?

講到底, "立品" 最重要

又高lv又要吹雞大概只係因為佢地無技術而已
我估佢地可能以為幾個90lv圍殺10lv係好巴閉
佢地一個打隨時被隻70lv打死

原帖由 fts 於 2009-1-2 14:35 發表
路過.... =.=

鬥技場對好多玩家來講係一個試技同時可以傾計ge場地
要同人打, 都可以用 D 文明少少ge方法來以武會友
心理不平衡, 喜歡亂打亂殺ge人, 大可以在 RVR 場肆意放任, 大條道理見人就殺

個人鼓勵你地 ...

係阿
我地南軍角色成日比人恰 (除左上城場 )
快d搵d勁人黎南軍啦 唔好成日東東聲又西西聲
快d南南聲啦

原帖由 mnbhjkl 於 2009-1-2 02:37 PM 發表

建基在不公平條件 (等級差異, 上魂, 爆水, 道具, 人多蝦人少, 偷襲....) 下的勝利
冇咩值得高興

死角商本身係強
強唔單止在於死角技
而且仲係因為你 4 打 1

強如豆腐, 車劍 (唔好意思, 引用左你地 =.=)
冇隊員, 冇上魂, 同人一打一會點?

謙虛D啦
來到 RVR 場, 冇上魂, 冇隊友幫的情況下, 又有幾多人可以掃到場呢...

原帖由 mnbhjkl 於 2009-1-2 02:37 PM 發表

個人最討厭這種
唔抵得人地咁高lv,唔抵得人地肯用咁多心機時間
正係識話人地用咁多時間升有咩好
其實自己都想90lv

再說,口講無憑沒圖沒真相
何時見到別人call fd了,何見他們沒技術
那麼低等級的很有技術就是?
你新手十幾二十時應該很強啊⊙⊙

最後
請不要誇大其行為來滿足自己的論點
失真之餘,自己再看也覺得可笑

回復 73# fts 的帖子

你講左我咁耐以黎屈住度既睇法
死角係勁
勁在幾個人一齊用50%功力黎打你 乜都死啦

一分手入

我想回某d人..入pvp開紅一定要比你打???
我唔同你玩咁..你做咩殺我呢..想問..
開紅緊係同自己d  fd玩架啦..唔通好似你地咁..
殺一d無辜唔識得你地ge人>?清場唔該你地清自己友先啦..
你只不過係屈lv貪人低lv唔夠你秋姐..
咁就可以無神神打9人?
覺得你好kai囉..
同埋想問你..清場黎做咩>?
殺人覺得好開心?
定係你地團有貓病?

- -...PVP就係做黎殺人架啦~

0.0 話d 人kai 就真係沒錯的 pvp 就係拿來打人既啦 開得紅就預左比人打既啦 講呢d 既人真係好沒腦
你生得來呢個世界就預左會死既啦 你會唔會現在就去死呀.. 所以話呢 你講既野 就是你的知識的表現
仲有, pvp 場 人地入來 係同朋友玩既lo 唔係比幾條狗圍起來咬人既lo  你要做圍狗  就去玩rvr 啦 日日有得比你圍
在度清場 人地入唔到來 好好玩? d人白哂名啦 你幾條狗 有乜能野玩姐.. 最後可以玩既未係 狗咬狗lo
我係 甘寧呀a__a 你係圍狗就來咬我呀笨.未驚過a__a 大不了白名 ,唔好話自己幾大 ,讀d 咩啦
呢d 野 沒人會想知嫁 , 大家見到既係 你的行為 同言語lo  你的行為惡劣 你的言語粗婢, 你的自大 就係人地眼見既野
你講自己幾大 讀d 咩 ,大學?, 只是表現你自己 年齡大 唔用腦, 一係就 高分低智能咋

或者人地唔係高分低能  .. 係高分無能呢xddd
你點知啵

原帖由 銘*MINS 於 2009-1-3 02:52 AM 發表
或者人地唔係高分低能  .. 係高分無能呢xddd
你點知啵

無能未姐係低能既一種 ,唔通 你要 我講 低能 低低能 好低低能 最後係無能 = =?  搞笑!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 02:58 AM , Processed in 0.035366 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存